Review: Hema make-up base voor je huid

Onder mijn foundation draag ik altijd een skin base (prep+prime) van M.A.C. Zoals bij velen al bekend ben ik woonachtend in het hoge noorden en daar hebben we helaas nog geen M.A.C store. Normaal gesproken ga ik naar deze winkel toe om een skin base te kopen omdat ik deze erg goed vind, alleen de afgelopen tijd ben ik vanwege tijdgebrek niet meer in Amsterdam geweest. Helaas is het potje dan ook bijna op en is het tijd voor een nieuwe.

En de nieuwe heb ik gevonden namelijk van de Hema. Normaal gesproken vind ik make up van de Hema best goed,over de oogschaduw base ben ik zeer tevreden, dus ik was benieuwd of ik van deze skin base ook zo vrolijk zou word..

Wat mij meteen opviel is dat deze lang niet zo goed smeert als die van M.A.C. Het is een wat dikkige crème, die nogal stroef is, ook voelt het wat vreemd. Je ziet meteen dat je huid matter wordt maar je ziet ook meteen dat ik een vrij droge huid heb.Na een dagje make up gedragen te hebben moet ik wel zeggen dat mijn foundation vrij goed is blijven zitten, maar of dat nou aan deze basis ligt of dat het komt door mijn goede foundation dat is lastig te zeggen.

Conclusie: Dit is eigenlijk het eerste make up product van de Hema waar ik niet heel enthousiast over ben. Het goedje smeert slecht, heeft een niet echt een aangename geur en trekt erg snel in je huid waardoor mijn huid vrij droog wordt. Wel geeft het een mat effect en dat beloofd deze skin base ook, dus in dat opzicht is deze skin base wel geslaagd, maar ik zal het toch niet snel meer kopen. Voor mij zit er dan niets anders op om een tripje naar het westen te maken(wat een straf..) Heeft iemand van jullie deze ook van de Hema, en wat vindt jij ervan? Laat even een reactie achter..

make-up-base

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on Review: Hema make-up base voor je huid

 1. Gerda
  17 januari 2010 at 23:27 (10 jaar ago)

  Ik vind ‘m juist best wel fijn.. :o

  Beantwoorden
 2. Anne Marie
  8 augustus 2011 at 07:52 (8 jaar ago)

  Ik vind deze basis echt verschrikkelijk!! Mijn foundation gaat er zo lelijk en vlekkerig uitzien door dit product en toen ik een beetje water op mijn gezicht deed hoopte de foundation zich heel raar en vies op ik heb het er gelijk af gehaald en mijn make-up opnieuw aangebracht!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *