Review: Oogschaduw basis van de Hema

Iedereen die wel eens oogschaduw gebruikt herkend dit. Wanneer je een tijdje je oogschaduw draagt gaat je oogschaduw vaak in de lijntje van je oogleden zitten. Maar dit willen we natuurlijk niet, daarom kun je het beste een oogschaduw basis onder je definitieve oogschaduw gebruiken. Het fijne is dat je oogschaduw een intensere kleur krijgt, wat weer leuk meegenomen is.

Voorheen kocht ik altijd de basis van MAC make-up, deze is best goed maar ook wel heel duur en in het noorden niet verkrijgbaar. Nu vond ik op internet veel positieve reacties over de Hema Base eyeshadow en ik dacht laat ik die gaan uitproberen.

Het smeert erg gemakkelijk en dat is natuurlijk erg fijn. Wel doe ik eerst een beetje op de rug van mijn hand om het vervolgens met een kwastje op mijn oogleden aan te brengen. Dit vind ik wel zo fijn omdat je dan preciezer kan werken en krijg je ook geen klodders. Na het opbrengen van je oogschaduw lijken de kleuren ook inderdaad intenser. Ook blijft mijn oogschaduw mooi lang zitten en gaat het niet in de lijntjes van mijn oogleden zitten. Conclusie: ik vind het een fijne oogschaduw basis en een goed alternatief voor die van MAC.

oogschaduw-basis

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *