Leuke dingen doen: Kledingruilavond met vriendinnen

Wat is nou leuker dan een nieuwe garderobe zonder dat je het geld kost? Dat kan, trommel je aller hipste vriendinnetjes bij elkaar en hou een kledingruilavond, ook uitermate geschikt om van je miskopen af te komen.. (Misschien staat die felrode broek je vriendin wel heel goed..)

Hoe ga je aan de slag: Trommel je vriendinnen op, zorg dat ze een boel kleding bij zich hebben en het avondje kleding ruilen kan beginnen. Misschien is het handig om van te voren af te spreken hoeveel kledingstukken iedereen meeneemt. Hou een modeshow en keur met z’n allen wat het allerleukste staat (je moet het zelf ook leuk vinden). Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat.

camera afbeeldingen 022

11 Comments on Leuke dingen doen: Kledingruilavond met vriendinnen

 1. kiki
  4 augustus 2012 at 17:09 (10 jaar ago)

  hey dit idee had ik zelf al een keer bedacht alleen
  ga ik het ook doen met sieraden enzo +schoenen
  bijvoorbeeld de kleren die mij te klein zijn past mijn vriendin en ik pas haar te kleine schoenen
  xxxxxxkiki