Eyecatchers: De allerleukste en hipste brillen van nu!

Brillen worden steeds meer gezien als een hippe accessoire. Bril dragers kiezen steeds vaker voor hippe, opvallende monturen en meerdere brillen is geen uitzondering meer. Ook mensen die geen bril nodig hebben, zetten steeds vaker een bril op hun neus. Ik heb voor jullie leuke brillen uitgezocht..eyecatchers1) Deze mooie donkere montuur is van LTede en kost €28. 2)Dit is een mooi hip en opvallend montuur voor iemand die durft, deze is van RayBan en kost €143. 3) Een mooie zwarte strakke bril van Dhillon en kost €48. 4) Dit is een leuke bril voor de ‘bij’ mooi met paars en wit, deze is van RayBan en kost €143. 5) Een vurig oranje bril van Diesel en kost €88. 6) Een room witte bril van Ltede en kost €28. 7) Rrrr een montuur met panterprint van Esprit en kost €119. 8.) Last but not least deze geek bril van Ray Ban en kost €156.

87 Comments on Eyecatchers: De allerleukste en hipste brillen van nu!

 1. Fashionista
  23 januari 2010 at 20:29 (13 jaar ago)

  Ik moet zelf een bril dragen, alleen heb ik die nooit op aangezien ik onwijs wordt uitgelachen op school [ik heb een rode]..
  En er wordt ook niet veel aandacht besteed aan “mooie” brillen.
  Conclusie: You make my day!

 2. Sanne van Huis
  23 januari 2010 at 21:12 (13 jaar ago)

  Heey Fashionista!
  Jammer dat je uitgelachen wordt op school..een bril is een heel hip accessoire..Als je catwalkshows ziet van dit moment zie je heel veel brillen.. (en veel gekleurde) Dus de mensen op jouw school weten gewoon niet wat hip is!
  x
  Sanne!

 3. Irini
  6 mei 2010 at 18:08 (13 jaar ago)

  Haaaaaay (:
  ik heb net als fahionista ook een vuurrode bril ^^
  en ik vind ‘m echt superleuk en ik krijg er veel complimenten over!
  Maar, die eyecatch brillen zijn wel echt ge-wel-dig <3

  x