Ik ben echt een lees fanaat, ik koop niet heel vaak boeken omdat ik vaak leuke boeken binnen één avond alweer uitgelezen heb en dat vind ik vaak zo jammer van mijn geld. Wat ik dus vaak doe is boeken lenen, van mijn moeder, zussen of vriendinnetjes. Natuurlijk heb ik ook wel eigen boeken in de kast staan en daar komen maar liefst drie bij.

Ik heb gekocht: Haar naam was Sarah, Meisje met negen pruiken en Op de man af. Na aanleiding van het lezen van een artikel op misslipgloss.nl kwam ik het boek ‘Haar naam was Sarah’ tegen. Ik las de review en de reacties van dit boek en ik werd meteen heel nieuwsgierig en kon niet wachten om dit boek aan te schaffen. Het boek ‘meisje met negen pruiken ‘wil ik al heel lang lezen omdat dit boek hele goede recensies heeft gekregen en het verhaal me heel erg aanspreekt. Het laatste boek ‘Op de man af’ was best goedkoop en het lijkt me heerlijk luchtig boek ter afwisseling van twee redelijk ‘zware boeken’.

Ik ga deze drie boeken binnenkort lezen en jullie lezen snel mijn review van deze boeken..dus hou mijn blog in de gaten!

camera afbeeldingen 006