Even bijkletsen…

Eindelijk weer eens een column, ik heb het ook zo ongelooflijk druk gehad :). Maar er is nogal wat gebeurt de laatste tijd en gelukkig allemaal positieve gebeurtenissen.

Zo ben ik weer opnieuw tante geworden van Lotte, ik was al tante van Bram maar nu heb ik een neefje en een nichtje. Zo ontzettend bijzonder en leuk! En ongeveer een maandje geleden maakte mijn andere zus bekend dat ze met haar vriend gaat trouwen.Het duurt nog wel even want de bruiloft is in 2011, maar het beloofd heel speciaal te worden(maar dat is het sowieso natuurlijk als je zus gaat trouwen). Verder heb ik besloten om niet verder te gaan met mijn studie verpleegkunde. Ik begon me af te vragen of verpleegkunde wel echt mijn droombaan is? Het antwoord was al snel, nee. Natuurlijk zorg ik graag voor mensen en in mijn werk/stage heb ik dit ook altijd met heel veel liefde en plezier gedaan maar het is niet mijn droombaan. Wat ik echt graag doe is creatief bezig zijn, hier wil ik graag mijn werk van maken. En dat is gelukt want per twee februari heb ik een baan! Een echte baan voor 32 uur per week bij de Decorette. Dit is echt een super leuke interieurwinkel met hele mooie producten. Zo kan ik verkopen(wat ik ook graag doe) en creatief bezig zijn combineren. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Maar ik heb eerst nog eventjes vakantie en ik ben ook al lekker op vakantie geweest. Vier december vertrok ik met negen mensen naar Solden Oostenrijk om daar eens lekker te gaan snowboarden. Na een week snowboarden was ik moe maar zeker voldaan en voor herhaling vatbaar (ondanks dat ik de skiliften verafschuw :S)

Ook al heb ik een tijdje niet meer geschreven nu ben je toch weer een beetje op de hoogte van al mijn bezigheden van de laatste tijd!

Column-2

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *