Amsterdam International Fashionweek 2010

Eind januari wordt voor de 12e keer Amsterdam international Fashionweek gehouden. Om precies te zijn vanaf woensdag 27 januari tot en met zondag 31 januari staat Amsterdam weer in het teken van International Fashionweek. In deze week worden verschillende collecties voor aankomende herfst/winter bekend gemaakt.

De fashion week bestaat uit shows van reeds bekende ontwerpers en labels, maar ook startende ontwerpers krijgen de kans om hun werk te showen. De modeshows gaan net zoals afgelopen keer plaats vinden rondom het Westergasfabriekterrein.

Naast de catwalkshows kun je ook dit jaar weer genieten van Fashion Week Downtown. Downtown is het openbare programma dat duurt van 23 tot en met 31 januari. Dit vindt plaats in winkels, clubs en galleries door heel Amsterdam heen. De opening is op zaterdag 23 januari bij Maison de Bonneterie aan de Kalverstraat.

Dit jaar zullen onder andere deze ontwerpers en labels hun collectie showen: Jan Taminiau, Mada van Gaans, Claes Iversen, SuperTrash en Replay. Voor het volledige programma kun je kijken op http://www.amsterdamfashionweek.com

AmsterdamFashionweek

1 Comment on Amsterdam International Fashionweek 2010

 1. jannie van huis
  30 december 2009 at 18:26 (11 jaar ago)

  He hoi lieverd,

  Heb het moodboard bekeken en het scrapbook ziet er beide harstikke mooi uit.
  Allemaal leuk bij elkaar gezocht !
  Ik probeer je te bellen maar waarschijnlijk heb je jouw telefoon op zacht staan en hoor je het niet.
  Ik probeer nog wel een keer te bellen kunnen we het ook even over de oliebollen hebben.

  Dikke kus,
  mama

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *