Stop Aids Now komt met nieuwe Artbags

Al meerdere jaren achter elkaar komt Stop Aids Now met een Artbag. Vaak zijn deze leuke tassen ontworpen door een bekende kunstenaar, modeontwerper of designer. Ook dit jaar heeft de organisatie weer Artbags laten ontwerpen..

Dat Aids een groot probleem is, is denk ik bij iedereen bekend. Wereldwijd zijn ongeveer 33 miljoen mensen geïnfecteerd met het HIV virus. Hier komen ook nog eens elke dag ongeveer veertienduizend mensen bij en elke seconde sterft iemand aan AIDS. In Afrika is 2/3 van de geïnfecteerden meisjes en vrouwen. Zij zijn ontzettend kwetsbaar voor deze ziekte.

Het goede nieuws is dat het HIV virus sinds vijfentwintig jaar gestabiliseerd is. Dit mede door de inzet van Stop Aids Now. En ook jij kunt helpen, door bijvoorbeeld een Artbag te kopen!

Jij kunt voor 5 euro een Artbag kopen die ontworpen zijn door: Tord Boontje(designer), Bas Kosters (modeontwerper) en Ronald Boonacker (kunstenaar). Vanaf 24 november kun je de Artbag bestellen. Op 28 november worden de tassen spectaculair gelanceerd in de Bijenkorf. De tassen kun je vanaf die dag ook kopen bij: Bruna, V&D, Fairtrade winkels en natuurlijk bij de Bijenkorf.

tassen_klein_2009_def

Comments are closed.