The Hills: nieuwe afleveringen

The hills fans maak je op voor een gloednieuw seizoen vol drama, intriges, glitter en glamour! Helaas hebben we afscheid genomen van Lauren Conrad en verwelkomen we Kirstin Cavallari(of we daar blij van worden).

Na vijf seizoenen the Hills heeft Lauren Conrad besloten om haar reality show voorgoed te verlaten. Maar voor haar in plaats krijgen we Kirstin Cavalarri die net als Lauren bekend is geworden in Laguna Beach. Als ik de preview bekijk van het nieuwe seizoen belooft het vooral veel drama te worden. Hier een linkje na de preview om je alvast voor te bereiden op wat er komend seizoen te zien is.

Ondanks dat Lauren de serie heeft verlaten, moet ik zeggen dat ik toch erg benieuwd ben wat er gaat komen en ik ga het zeker weer volgen. Maak je op voor een nieuw seizoen van the Hills, te zien vanaf 29 september op mtv.com, ik zeg dat wordt smullen!

the hills new

2Pingbacks & Trackbacks on The Hills: nieuwe afleveringen

  1. […] Ik ontdekte dat je op de site van mtv.com the Hills afleveringen kon bekijken. Hier in Nederland lopen we een beetje achter wat betreft de afleveringen van the […]

  2. […] kennen deze fashionista natuurlijk van the Hills. Nu heeft ze ook haar eigen realitysoap The City, waar net het tweede seizoen van begonnen is op […]