Pink Ribbon geluksarmband

Opnieuw heeft Pink Ribbon een geluksarmband die je kunt kopen waarvan de opbrengst natuurlijk naar Pink Ribbon gaat.

In oktober is het internationale borstkanker maand. In deze maand haalt Pink Ribbon veel geld op met de opbrengst van de verkoop van de geluksarmband en andere artikelen. De opbrengst gaat naar onderzoek, bevorderen van een vroegere diagnose en betere zorg voor patienten en hun naasten.

Deze armband kun je kopen voor 9,95 waarvan dus de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Het leuke is je hebt er ook nog eens een hip armband bij! Aan de 7 tellende armbanden die met een lintje aan elkaar verbonden zijn hangen geluksbedeltjes.

Deze armband is te verkrijgen vanaf midden september bij o.a Etos, EXPO, Miss Etam, Livera, Lindessa, Lloyds Apotheken, Triumph, on board bij KLM.

Ook kun je de armband on-line bestellen: http://www.geluksarmband.nl/