‘Save Cheruto’

Dit is een oud artikel, ben je benieuwd hoe jezelf makkelijk een vriendschapsarmband maakt

Als jij je vriendin wil verassen met een vriendschapsarmband, kies dan voor de vriendschapsarmband van Tov Essentials. Deze armband heet ‘Save Cheruto’. Deze leuke gekleurde armbandjes worden met de hand gemaakt en een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Tov Essentials werkt samen met Cheruto Foundation die zich inzet voor kinderen met Aids in Afrika, zodat deze kinderen een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. De helft van de opbrengst van de vriendschaparmbandjes gaat naar dit fanatastische goede doel. Voor 39,95 kun jij al zo’n leuk armbandje scoren en je vriendin of vriendinnen hier blij mee maken. Je maakt niet alleen je vriendinnen er blij mee, maar ook de kinderen in Afrika!

De armbanden van Tov Essentials zijn o.a te koop bij de Bijenkorf. Voor andere verkooppunten kun je kijken op http://www.tovessentials.comarmbandjes

67 Comments on ‘Save Cheruto’

 1. julia
  25 mei 2010 at 08:51 (13 jaar ago)

  http://www.girlscene.nl is ecght een leuke site met veel mode & fashion!
  je leert er dingen als je veel van mode houd!
  veel hots & spots!
  let op dames veel leuke jurkjes en kleurtjes je kan ook online bestellen!
  veel plezier xxxx