Return to sender

Toen ik vanmiddag weer eens in een van mijn favoriete Typisch nederlandse warenhuis inliep de Hema, zag ik de nieuwe collectie van Return to Sender. Het zag er weer vrolijk uit met de vele felle kleurtjes die ook dit keer weer de collectie rijk is.

HEMA en Return to Sender, een initiatief van Katja Schuurman, helpen ambachtelijke productenten in de armste regio’s van de wereld aan een westerse afzetmarkt. Hun artikelen worden mede ontwikkeld door ontwerpers van HEMA, die zich hierbij laten inspireren door de lokale technieken, materialen, kleuren en cultuur. De winst vloeit terug naar ontwikkelingsprojecten in de gebieden van herkomst. Zo kun je voor weinig geld wat leuks kopen en steun je ook nog eens een goed doel. Twee vliegen in een klap!

Ook nu weer zie je felle kleuren in de collectie terug komen, van een armband tot een Pareo. Voor een scherpe prijs die we gewend zijn van de Hema kun je ook dit keer zeker wat leuks in huis halen.return-to-sender

Comments are closed.