New Look opent eerste winkel!

Na Primark en River Island, opent de derde britse modeketen New look haar deuren in Rotterdam.

New look is een britse modeketen met al meer dan 600 winkels wereldwijd. Het is betaalbare hippe mode waar wij vrouwen zo ontzettend blij van worden. Het assortiment bestaat o.a uit kleding, accessoires en schoenen. Ook de mannen kunnen terecht bij het brits modeketen.

De opening gaat plaatsvinden op 22 juli in Rotterdam op de Linea Nova. Voor de mensen die niet in Rotterdam wonen kun je over een tijdje ook terecht in Amsterdam, want ook hier gaat New Look een vestiging openen. Woon je helemaal niet in het westen, maar wil je toch New Look in je kledingkast? Binnenkort kun je ook terecht op de webwinkel. Voor mensen die alvast een voorproefje willen kun je alvast de site bekijken.

http://www.newlook.co.uk/europe/

new look

2Pingbacks & Trackbacks on New Look opent eerste winkel!

  1. […] Na River Island en Primark opende halverwege juli de New Look ook haar deuren in Rotterdam. Dit betekend nog meer fashionable kleding voor betaalbare […]

  2. […] winkel werd vorig jaar geopend in Rotterdam, maar er volgen nu winkels van New Look. Niet een echte Flagshipstore maar in de vorm van een shop- […]