Creeer je eigen M.A.C look met behulp van voorbeelden..

Ook al is mijn favoriete make-up merk nog maar weinig te verkrijgen in Nederland, het is bij mij zwaar favoriet. Ik heb het natuurlijk over M.A.C make-up.

Laatst was ik aan het rondsurfen op het internet en kwam op de site van M.A.C leuke afbeeldingen tegen. Met deze afbeeldingen kun je inspiratie opdoen voor een make-up look en voor de mensen met veel make-up skills kun je ze gebruiken als voorbeeld. Wat ook erg handig is, is dat je de afbeeldingen kan uitprinten zodat je die bijv. naast je neer kan hangen.Van rustige make-up tot de wat heftigere looks voor een avondje uit. Naast dat je de afbeeldingen kan bekijken staat er ook precies bij welke producten je kan gebruiken om deze look te creeren. Natuurlijk kun je ook andere producten gebruiken, want eerlijk is eerlijk M.A.C is niet heel goedkoop. Dus zoek gewoon soortgelijke make-upjes bij de Hema, Kruidvat of een andere drogisterij en ga aan het experimenteren!

Ook nog een nieuwtje/gerucht: Er schijnt een M.A.C shop/verkooppunt bij komen in Groningen. Of dit waar is weet ik niet zeker maar er wordt over geschreven op verschillende websites. Waar en wanneer geen idee, maar ik hou jullie op de hoogte!

mac

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *