Fashionweek Amsterdam

Het is bijna weer zo ver, de 11e editie van Amsterdam Fashion week kan bijna weer beginnen. De catwalkshows beginnen op 18 juli t/m 26 juli. De catwalkshows gaan plaatsvinden op het Westergasterein in Amsterdam natuurlijk.

De catwalkshows geven jonge ontwerpers de kans om hun kleding te showen, maar ook de bekende ontwerpers en toonaangevende labels mogen niet ontbreken.

Het officiele programma zien er als volgt uit: Badgley Mischka, INDIVIDUALS by AMFI, Cold Method, Lichting 2009 supported by G-Star Raw, Frans Molenaar Prijs 2009, Madé, Bleu Blood, SuperTrash, LEW, Monique Collignon, Claes Iversen, EиD by Eva and Delia, Ontfront, Hyun Yeu, Replay en ‘A Tribute to Orange Babies’ by House of Orange. Deze shows gaan allemaal plaatsvinden op Amsterdam International Fashion Week.

Voor de mensen die erg van mode houden en hier graag bij willen zijn, is er in deze week genoeg te beleven waar je als fashionista aan je trekken kan komen. Zo zijn er in de stad Amsterdam 80 locaties waar je naar toe kan gaan. Hier kun je genieten van exposities, lanceringen, shows en feestjes.

Meer informatie kun je vinden op de site van Amsterdam International Fashion Week. http://www.amsterdamfashionweek.com

AmsterdamFashionWeek

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *