Leuke warme winterse outfits #3

Je ziet natuurlijk erg veel ‘lente 2013’ artikelen op mijn blog, maar eerlijk is eerlijk het is natuurlijk nog hartje winter en daarom besloot ik nog een deel 3 te maken met ‘leuke warme winterse outfits’. Ook al zie je langzaam maar zeker de lente collecties in de winkels, er is ook nog steeds genoeg winterkleding te verkrijgen en vaak ook met leuke kortingen. Ik ging aan de slag en ik maakte drie verschillende outfits, hopelijk zorg ik weer voor de nodige inspiratie…

Meteen bij het zien van de blouse begon het te ‘kriebelen’ om er een outfit mee samen te stellen. Ik combineerde de blouse met een simpele zwarte jeans met daaronder laarzen in dezelfde kleur als de blouse. De accessoires zorgen voor net wat meer kleur en contrast….

Dit is toch wel mijn favo outfit van de drie, ik ben verliefd op de biker jacket en de top. Ik zag beide en ik vond dat ik ze best met elkaar kon combineren. De twee kledingstukken combineerde ik met een jeans, bordeaux rode pumps en tas. Een outfit om van te smullen!

Ook deze outfit vind ik wel heel erg leuk, vooral omdat het heel basic/casual is. Een zeer geschikte outfit voor een dagje school en/of werk. Een simpel setje maar toch met trendy items waardoor die wel heel up to date is. Ik ben trouwens helemaal verliefd op de sneaker wedges en de tas, zo leuk!

Wat is jouw favo setje, vertel het mij bij de comments…