Beauty tips&tricks

Speciaal voor jullie mijn beauty tips & tricks! Heb je zelf ook leuke tips & tricks? Schroom niet, laat een berichtje achter en wie weet plaats ik het op de site!

 • Wanneer je vind dat je ogen te klein zijn of dat ze klein zijn vanwege een te heftig nachtje heb ik leuke tip voor je. Wanneer je namelijk je ogen voorziet van een laagje make-up, doe dan in de binnenste hoekjes wat witte oogschaduw en je zult zien dat je ogen wakkerder lijken als nooit tevoren.
 • Het vinden van een goede en betaalbare mascara kan lastig zijn. Ik moet zeggen dat ik nog steeds niet de juiste heb gevonden en dat ik mijn zoektocht nog wel even voortzet. Waarschijnlijk zijn er er vast meiden die zich hierin herkennen? Voor de tussen tijd heb ik in iedergeval een leuke tip die mijn wimpers oogverblindend laat lijken. Voordat ik mijn wimpers voorzie van een laagje mascara doe ik eerst met een kwastje wat losse poeder( Bijv. poeder foundation) op mijn wimpers. Daarna doe ik er mascara overheen. Het resultaat mijn wimpers hebben meer volume en de haartjes zijn minder aan elkaar geplakt.
 • Voor vollere lippen zonder velletjes? Gebruik een oude tandenborstel, masseer zachtjes over je lippen. Je zult zien dat je lippen voller, roder en gezonder eruit zien.
 • Wat ik vaak heb na een paar uurtjes oogschaduw dragen(vooral bij het stappen) is dat mij oogschaduw in de plooitjes van mijn oog leden gaat zitten. Nu heb ik de oplossing gevonden. Onder mijn oogschaduw draag ik een speciale background oogschaduw. Dit is een vettige oogschaduw en hieroverheen komt je normale oogschaduw. Gegarandeerd dat je oogschaduw de hele dag goed blijft. Persoonlijk vind ik de background oogschaduw van M.A.C heel goed. Het kost wel wat maar het is het zeker waard!
 • Nu kreeg ik een tip van Jenn dat je ook gewoon lipgloss kan gebruiken als background. Dit doe ik tegenwoordig altijd en het werkt super goed. Wel moet je er aandenken dat je niet teveel lipgloss doet anders gaat het wel heel erg plakken.
 • Tot slot wanneer je mascara bijna op is en je geld ook op is, dan kun je de mascara even in een bakje warm water leggen. Hierdoor wordt de mascara weer vloeibaar en kun je zeker nog twee weekjes vooruit.

Dit waren de tips & tricks van mij. Denk je, ik heb veel betere tips laat het me weten en wie weet plaats ik het op de site!

77 Comments on Beauty tips&tricks

 1. Jenn
  10 september 2009 at 19:24 (13 jaar ago)

  Heej, ik heb een kleine tip om geld te besparen je had er over background oogschaduw inprencipe kan je hier ook gewoon hele plakkerige lipgloss voor gebruiken als je gewoon hele goedkope lipgloss haald en eerst op je vinger aanbrengen en vanaf je vinger op je ooglid dan blijft dit zelfs in het water zitten als je er oogschaduw overheen doet

  groetjes jenn

 2. Fashionista
  23 januari 2010 at 20:50 (13 jaar ago)

  Als je een dagje geen mascara op wilt kun je je wimpers krullen met een wimper kruller en er dan wat vaseline op doen. En als finishing touch wat blush op je wangen en je ziet er weer fris uit.