Make up trends lente 2009

Make-Up trends lente 2009

De lente komt er weer aan en het is weer tijd om ook ons gezichten eens flink aan te pakken. Dan bedoel ik niet met allerlei maskertjes, crèmepjes maar met make-up.

Want ook de make-up trends veranderen van tijd tot tijd, we willen immers ook met onze make-up up to date blijven. Maar wat is Hot?

Bij het bepalen van wat de trend word, kijken we altijd goed naar de catwalkshows. Deze shows hebben een groot invloed op de make-up trends. Hier alvast wat trends wat rechtstreeks van de catwalk komt.

Wat maar niet uit het modebeeld verdwijnt zijn de welbekende smokey eyes. Al blijft dit lastig te doen voor de niet professionals onder ons, als het lukt heb je een oogopslag waar je U tegen zegt. De smokey eyes mogen dus nog steeds, maar experimenteer met kleuren. Bijvoorbeeld met mooie diepblauw/paarse kleuren, oefen en je oogopslag word oogverblindend.

smokey eyes purple

Felle lippen mogen ook nog steeds van fel oranje tot fel rood, het kan allemaal. Bij deze look staat een blanke huid het mooist. Wel is het aan te raden om bij deze look de rest van de make-up rustig te houden. Leg de nadruk op de mond.
rode-lippen

Wat veel te zien was bij de catwalkshows zijn de parelmoer glans make up. Deze glans kun je overal aanbrengen. Bijvoorbeeld op je lippen, jukbeenderen en onder het wenkbrauw. Wat je hiermee bereikt is een mysterieuze blik.parelmoerglans

En voor de mensen die niet zo van too much make- up houden hebben we gelukkig nog steeds de nude look. Het ziet er natural uit maar toch verzorgd. Voor deze look word vaak veel foundation gebruikt om alle oneffenheden weg te werken. Hierdoor krijg je een perzikachtig huidje. Vaak word er geen mascara gebruikt. Als je wel mascara wilt gebruiken, kies dan voor een bruine kleur. De lippen krijgen een nude achtige tint.

nude-look