MAC Nocturnals Lip Gloss Kit Pink

Afgelopen zondag liet ik aan jullie in een filmpje mijn MAC stash zien en daar zagen jullie, als het goed is, ook de ‘Nocturnals Lipgloss Kit’ in voorbij komen. Deze Holiday mini-kit zit in een limited edition, met de naam Nocturnals, en is maar tijdelijk verkrijgbaar. In deze LE vind je verschillende kits met make-up, namelijk: Tastitints Lip Conditioner, Pigments and Glitter en Lip Gloss sets. Ik kocht de Lip Gloss set en vandaag heb ik voor jullie een review…

After-dark glamour in mini-kits voor verleidelijke zielen die op zoek zijn naar nachtelijke pleziertjes. Prachtige Lip  Deze mini-kits zitten in stijlvolle zwarte doosjes met witte en gouden accenten. 

De kit Nocturnals Lip Gloss in Pink heeft vier verschillende kleuren lipgloss. Zo bevat het setje een Dazzleglass in de kleur ‘Dressed to Dazzle’ en Cremesheen Glass in de kleuren ‘Fashion Scoop’, ‘Colour Saturation’ en ‘Petite Indulgence’. Deze kleuren vind je overigens ook in de vaste collectie van MAC, alleen zijn dit fullsize producten van 2,4 ml en de glossjes uit deze kit bevatten “slechts” 1,7 ml.

Niet alleen de hoeveelheid is afwijkend, ook zien de ‘mini glossjes’ er anders uit. De lipgloss heeft een wat dikkere dop met gouden en witte strepen en ziet er mooi sjiek uit, ideaal voor de feestdagen. Deze kit is ook erg leuk om cadeau te doen of te krijgen!

Dit zijn de kleuren van links naar rechts: Dress to Dazzle, Fashion Scoop, Petite Indulgence en Colour saturation. De kleuren zien er zo op het eerste gezicht mooi uit en ik kon niet wachten om de kleuren uit te proberen…

In mijn stash had ik al een Dazzleglass, namelijk de kleur ‘Honey, Money’ en ik wist dus al dat de glossjes van MAC erg fijn zijn. Wel zijn ze flink plakkerig en daar moet je van houden, dit heeft wel als groot voordeel dat de lipgloss goed op de lippen blijft plakken en dat is ook wat waard. De glossjes zijn goed gepigmenteerd, ruiken lekker naar vanille en ze blijven ongeveer 1,5 tot 2 uur op de lippen zitten.

De Dazzleglass van MAC heeft een kwastje, hiermee kun je heel precies de gloss aanbrengen op de lippen. Toch geef ik wel de voorkeur aan een sponsapplicator, dit werkt namelijk net wat sneller omdat er meer product aan blijft zitten.

De Cremesheen glossjes hebben een sponsapplicator, kijk hier word ik erg blij van!

De swatches van links naar rechts: Dress to Dazzle, Fashion Scoop, Petite Indulgence en Colour saturation. Zoals je kunt zien is er helemaal niks mis met de pigmentatie, ziet erg goed uit.

Dress to Dazzle

Fashion Scoop

Petite Indulgence

Colour saturation

Hierboven zie je ten slotte de kleuren fullface en ik vind alle vier de kleuren erg mooi en goed staan. Ik heb niet per se een favoriete kleur gezien ik ze allemaal erg mooi vind. Toch heb ik wel gemerkt dat ik de afgelopen dagen voornamelijk de kleuren: Fashion Scoop & Petite Indulgence heb opgedaan omdat deze toch het meest draagbaar zijn.

Over deze MAC Lip Gloss mini-kit in de kleur Pink kan ik eigenlijk alleen maar enthousiast zijn. De glossjes voelen fijn aan op mijn lippen, zijn goed gepigmenteerd, hebben een goede houdbaarheid en het setje is ook gewoon heel “schattig”. Ik vind deze kit ook erg leuk voor mensen die een keer wat van MAC willen proberen, zo heb je namelijk meteen meerdere producten om te testen.

De MAC Nocturnals Lip gloss kits zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar en kost €33,-. Hou er wel rekening mee dat het om een Limited Edition gaat en dat het snel uitverkocht kan raken.

112 Comments on MAC Nocturnals Lip Gloss Kit Pink

 1. Charile
  12 december 2013 at 06:47 (9 jaar ago)

  Heel mooi!

 2. Ashleey
  12 december 2013 at 06:49 (9 jaar ago)

  Wat een prachtige glossjes! Ze staan je ook allemaal pretty

 3. Eline
  12 december 2013 at 08:52 (9 jaar ago)

  Prachtig, vooral colour saturation vind ik super!

 4. Beautydagboek
  12 december 2013 at 09:57 (9 jaar ago)

  Oeh. erg mooi! Ik wil binnenkort de nude set gaat kopen. Die vind ik ook erg mooi!

 5. femketje
  12 december 2013 at 11:25 (9 jaar ago)

  super mooi setje 😀

 6. Charlotte
  12 december 2013 at 12:53 (9 jaar ago)

  Ik vind de donkerste twee erg mooi, die staan je heel goed!

 7. Caro
  12 december 2013 at 13:10 (9 jaar ago)

  Wat ziet dat er leuk uit zeg! Leuk ook voor kerst! 🙂

 8. Axelle
  12 december 2013 at 13:41 (9 jaar ago)

  wauw ze zijn echt mooi!

 9. Robin
  12 december 2013 at 17:18 (9 jaar ago)

  Ik vind ze te duur, eerlijk gezegd. Ze zijn mooi, maar niet bijzonder.

 10. Fashion meets Beauty
  12 december 2013 at 19:14 (9 jaar ago)

  Petite Indulgence vind ik het mooiste van deze set!

 11. Lindsay
  12 december 2013 at 20:41 (9 jaar ago)

  De eerste twee kleurtjes zijn echt mijn ding!

 12. Anne Solveig
  12 december 2013 at 21:32 (9 jaar ago)

  Hele leuke set is dit!

 13. martina
  13 december 2013 at 13:28 (9 jaar ago)

  mooie kleuren!