Hema kerst make-up 2012 #2

Ik liet jullie vorige week al een gedeelte zien van de Hema kerst make-up collectie van 2012 maar zoals je hebt kunnen zien waren de lakjes, de gouden eyeliner en Pearl drops nog niet voorbij gekomen. Daar komt vandaag verandering in want ik heb ook deze producten voor jullie geswatched en uiteraard review ik ze ook nog even in het kort. Benieuwd naar het tweede gedeelte, scroll dan snel naar beneden….

Hierboven nog even alle producten die ik inmiddels allemaal heb uitgeprobeerd…

In deze kerst collectie zit ook een vloeibare Eye Liner en dit is de kleur ‘201’, een mooie gouden metallic kleur. De eyeliner zit in een handig klein flesje met een grote dop zodat je lekker veel grip hebt bij het aanbrengen van de liner. De kleur vind ik erg mooi en is zeker geschikt voor de feestdagen. Persoonlijk vind ik vloeibare eyeliners altijd vrij lastig aan te brengen, het kwastje is namelijk nooit heel ‘stabiel’ en je moet dus best een vaste hand hebben voor een mooi recht lijntje. Het kwastje van deze eyeliner is overigens wel vrij stevig, ik vind deze dus best prettig in gebruik en uiteraard oefening baart kunst! Na het aanbrengen van eyeliner moet je heel even wachten totdat die droog is, dus tot die tijd eventjes omlaag blijven kijken. De eyeliner blijft gedurende de dag netjes op de plaats…

Hierboven zie je de kleur en ik denk dat deze eyeliner heel tof staat in combinatie met een grijs/zwarte smokey look…

De Hema gouden eyeliner kost €3,50

Dan een ander heel gaaf product, namelijk Pearl drops. Dit is een vloeibaar product met heel veel witachtige glittertjes die jou in een handomdraai een feestelijk tintje geeft. Het product zit in een heel klein flesje met een pipet, erg leuk! Het flesje is vrij klein maar de ‘Pearl drops’ zijn zo geconcentreerd dat je maar heel weinig per keer nodig hebt. Dit product zou je kunnen gebruiken voor op je lichaam of gezicht. Persoonlijk zou ik het niet over mijn hele gezicht doen maar misschien wel over mijn ooglook heen voor een mooi glitterig effect! Dit is zeker een van mijn favo producten uit de kerst collectie…

Hier zie je hoe glitterig dit product is, wauw! Ik ben echt heel benieuwd hoe dit staat over een oogschaduw, maar heel snel uitproberen…

De Hema Pearl drops kost €6,-

Dan zitten er ook nog mooie lakjes in de kerst collectie en ik heb de kleuren: 21 en 24. Allebei zijn het rode lakjes maar ze zijn net wat anders door de verschillende finishes. Eigenlijk ben ik altijd wel tevreden over de nagellak van Hema, ze zijn namelijk betaalbaar, lakken fijn en blijven redelijk lang op de nagels. Dat alles geldt ook voor de bovenstaande lakjes en hieronder kun je de swatches zien…

Dit is kleur ’21’ en deze heeft een vrij metallic kleurige finish. Ik vind dit een erg mooie kleur en helemaal perfect tijdens de kerstdagen. Rood op de nagels doet het eigenlijk altijd wel goed! Hier draag ik twee dunne laagjes en zoals je kunt zien dekt die erg mooi.

Dit is kleur ’24’ en deze is net wat meer bordeauxrood, de kleur is net ietsjes ‘warmer’. Ook dit lakje vind ik erg goed passen bij de kerst en ik vind deze net ietjes mooier dan het lakje hierboven. Ook dit lakje dekt mooi met twee dunne laagjes.

De Hema lakjes voor de kerst in de kleuren ’21’ en ’24’ kosten €2,50 per stuk

Heel binnenkort kunnen jullie twee looks verwachten waarin ik de producten van de Hema kerst collectie hebt gebruikt, dus hou mijn blog goed in de gaten!

113 Comments on Hema kerst make-up 2012 #2

 1. kirsten
  27 november 2012 at 07:41 (10 jaar ago)

  De Hema heeft een hele mooie kerst collectie (: erg gaaf.

 2. charile
  27 november 2012 at 08:02 (10 jaar ago)

  Mooie producten!

 3. Natasja
  27 november 2012 at 08:45 (10 jaar ago)

  Ik vind het een erg mooie collectie, ik ben benieuwd naar de twee looks die je hiermee gaat maken!

 4. kimberly
  27 november 2012 at 10:09 (10 jaar ago)

  Ik ben altijd zo een fan van de lakjes van Hema!

 5. Mariska
  27 november 2012 at 10:55 (10 jaar ago)

  Vind de producten zo leuk! 🙂

 6. Michelle
  27 november 2012 at 11:19 (10 jaar ago)

  Ik vind de Hema kerstcollectie zo verassend mooi! De eyeliner wil ik wel hebben, maar ben benieuwd of ik die ook echt ga dragen.

 7. Eva
  27 november 2012 at 11:30 (10 jaar ago)

  Ik ben een groot fan van de peachy blush en de pearl drops <3

 8. Lies
  27 november 2012 at 14:44 (10 jaar ago)

  De producten uit deze kerst collectie van de Hema vind ik stuk voor stuk allemaal zo mooi. Ik ben heel benieuwd naar de looks die je ermee gemaakt hebt.

 9. Arabgirl
  27 november 2012 at 14:50 (10 jaar ago)

  Woow, die gouden eyeliner is prachtig! Echt bedankt voor de review, want ik ga deze eyeliner deze week kopen, vind m helemaal geweldig!! Heel misschien ga ik ook dat glitter potje kopen, je kan het ook over je blush smeren, hoPen dat het mooi staat

 10. Arabgirl
  27 november 2012 at 14:51 (10 jaar ago)

  Ik ga kijken of ik die glitter op mijn wangen kan doen voor een feestje, want meestal staat het mij niet 🙁

 11. Sammy de Vries
  27 november 2012 at 14:53 (10 jaar ago)

  Die gouden Hema eyeliner is leuk!!

 12. Sacha
  27 november 2012 at 16:34 (10 jaar ago)

  Ik vind de lakjes heel mooi!

 13. Nena
  27 november 2012 at 17:09 (10 jaar ago)

  Wow dit zijn echt prachtige producten! X

 14. Wiktoria
  27 november 2012 at 17:24 (10 jaar ago)

  Leuke producten!

 15. Myrthe
  27 november 2012 at 18:04 (10 jaar ago)

  Ik zou eigenlijk zeggen, ik vind vooral de… Uh wacht, álles is supermooi! ^^

 16. femketje
  27 november 2012 at 20:09 (10 jaar ago)

  love de blushes 😀

 17. Jana
  27 november 2012 at 21:08 (10 jaar ago)

  Mooie make-upjes 😀 x

 18. Nienke
  28 november 2012 at 17:53 (10 jaar ago)

  Echt mooie producten van Hema! Ik wil graag zo’n shimmering face & body powder kopen, maar ik twijfel welke ik moet nemen. Warme kleuren staan me wel goed, maar ik heb een hele lichte huid. Kan ik dan beter goud of zilver nemen?