Leuke sieraden webshop + speciale kortingscode

Een tijdje terug werd ik benaderd door de eigenaar van Jeweltys.nl met de vraag of ik over hun webshop wou bloggen. Nieuwsgierig als ik ben nam ik meteen een kijkje in de shop en ik zag een super leuk assortiment die ook nog eens heel erg betaalbaar is. Ik kreeg vijf verschillende sieraden opgestuurd en vandaag ga ik jullie hier wat meer over vertellen, ook geef ik jullie wat meer info over de shop en ik heb ook nog een leuke kortingscode voor jullie…

Jeweltys.nl is een jong bedrijf, het is namelijk nog maar net geopend en het wordt gerund door jonge mensen. Ze verkopen sieraden en dan moet je denken aan ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Wat mij eigenlijk meteen opviel is de lage prijs. Je kunt voor heel weinig geld hele leuke sieraden kopen. Zo kost een ring gemiddeld zo’n €3,- en dat vind ik zeker niet veel geld. Vooral de kettingen en ringen die ze verkopen vind ik erg leuk. Ik kreeg ook vijf dingen opgestuurd, zie hieronder…

Ik kreeg een alien ketting, uilen ketting, ring met een uiltje, een vrij kitscherige ring(waar ik gek op ben!) en een ring met oranje steen. Stuk voor stuk zien de sieraden er goed en stevig uit en ik weet zeker dat ik ze vaak ga dragen. Ongetwijfeld ga je ze ook nog wel voorbij zien komen in mijn ‘OOTD’ artikelen.

Wanneer je wat gaat bestellen bij Jeweltys.nl betaal je tot 2 kg maximaal €2,76, dat is dus afhankelijk hoeveel je besteld. Woon je in het buitenland? Ook dan kun je gewoon in de webshop bestellen. Na het bestellen kun je de bestelling binnen drie werkdagen thuis verwachten. Er zijn verschillende manieren om te betalen en zo kun je kiezen uit: iDeal, PayPal, overschrijving en 50/50 betalen. Wil je meer weten over levertijd, verzendkosten en betalingsmogelijkheden, kijk dan even op jeweltys.nl.

Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over de sieraden en ik vind het een leuke shop waar je heel goedkoop leuke sieraden kunt kopen. Voor jullie heb ik ook nog een leuke kortingscode geregeld en deze is: WAF01. Deze code kun je gebruiken vanaf vandaag (30 november 2011) tot en met 1 februari 2012 en hiermee krijg je 10% korting. Nieuwsgierig geworden, kijk dan snel op jeweltys.nl.