The Body Shop nieuwe Shimmer Cubes!

Al een behoorlijke tijd verkoopt ‘The Body Shop’ oogschaduw met de naam ‘Shimmer Cubes’. Vanaf dat ze verkocht worden zijn ze heel populair en er zijn inmiddels al miljoenen van verkocht. Omdat het zo’n succes is, heeft The Body Shop vanaf afgelopen donderdag (1 september 2011) vier nieuwe varianten in het assortiment. Vandaag laat ik jullie één van deze nieuwe zien, namelijk ‘Blue Moon’…

De Shimmer Cubes zijn blokjes oogschaduw die met z’n vieren in een doosje zitten. De vier kleuren zijn goed op elkaar afgestemd en zo kun je ze perfect met elkaar combineren. Elk blokje met oogschaduw bevat een hoge concentratie make-uppareltjes van verschillende grootte en vorm. Hierdoor trekken de pareltjes licht aan en daardoor glinsteren de kleuren je tegemoet. De oogschaduw kun je zowel droog als nat gebruiken. Gebruik je de oogschaduw nat dan worden de kleuren nog net iets intenser en donkerder. Gebruik je de oogschaduw gewoon droog dan is de kleur net iets subtieler.

De Shimmer Cubes zitten los in een doorzichtige doosje en je zou de cubes ook los kunnen meenemen. Bijvoorbeeld handig voor als je op vakantie gaat en je maar twee kleurtjes mee wilt nemen. De oogschaduw zelf zit in kleine plastic doosjes afgesloten met dekseltjes. De dekseltjes heb ik eraf gehaald omdat dit wat mij betreft net wat handiger werkt. Heb je meerdere doosjes met Shimmer Cubes, dan kun je zelf natuurlijk ook mooie combinaties maken. Ik vind de verpakking er prima strak en netjes uitzien, je kunt in ieder geval meteen goed zien wat je koopt.

De oogschaduw zelf is vrij vast en de kleuren zijn goed gepigmenteerd. Ik vind de oogschaduw fijn werken, zowel nat als droog. Met een oogschaduw basis blijft de oogschaduw ook de hele dag prima op mijn ooglid zitten. De vier kleuren vind ik allemaal erg mooi maar alle vier met elkaar gecombineerd vind ik het wel iets te veel shimmer. Daarom combineer ik liever twee kleuren uit dit palette met een matte kleur, zo is het net iets rustiger…

Aan de swatches (zonder oogschaduwbasis) kun je wel zien dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn maar op mijn ogen knallen de kleuren wel net iets meer. De eerste twee kleuren lijken wel behoorlijk veel op elkaar en daar had van mij wel iets meer verschil in mogen zitten. De kleuren van links naar rechts zijn: Snow White, Starlight Silver, Indigo Blue en Midnight Black.

De Shimmer Cubes van The Body Shop heb je in zes verschillende varianten. Een cube bevat 4 gram en dat houdt dus in dat een doosje 16 gram oogschaduw bevat en dit is behoorlijk veel. Voor een doosje betaal je €22,- dit komt neer op €5,50 per kleurtje en dit vind ik helemaal niet zo veel geld. De Shimmer Cubes zijn natuurlijk in de winkels van The Body Shop verkrijgbaar en ook verkopen ze drie verschillende Shimmer Cubes in de TBS webshop.

Binnenkort kun je een ooglook zien gemaakt met deze oogschaduw.

86 Comments on The Body Shop nieuwe Shimmer Cubes!

 1. femketje
  5 september 2011 at 07:49 (11 jaar ago)

  mooie tinten 😀

 2. Desirée
  5 september 2011 at 08:27 (11 jaar ago)

  Mooie combinatie, ben benieuwd naar de look 🙂

 3. Milou
  5 september 2011 at 09:30 (11 jaar ago)

  Oee i like!

 4. Jennifer
  5 september 2011 at 10:02 (11 jaar ago)

  Ik dacht dat ik laatst in een blog las over dat er andere kleuren waren die nieuw waren? Ik kan het mis hebben, maar deze kleuren heb ik daar niet gezien.

  • Sanne van Huis
   5 september 2011 at 12:46 (11 jaar ago)

   Ik denk het niet, ik heb deze namelijk opgestuurd gekregen door het persbureau van TBS 🙂

 5. Yvonne
  5 september 2011 at 12:00 (11 jaar ago)

  Oeeh mooie kleuren! Er staat een foutje in de tekst,boven aan staat donderdag 1 augustus maar dat moet september zijn 😉

  • Sanne van Huis
   5 september 2011 at 12:46 (11 jaar ago)

   Haha, ik ben een beetje in de war. Kan bijna niet geloven dat het alweer september is 😉

 6. Myrthe
  5 september 2011 at 12:34 (11 jaar ago)

  Pretty kleurtjes! <3

 7. Lisa
  5 september 2011 at 17:32 (11 jaar ago)

  Wat een mooie shimmer cubes 🙂

 8. Cynthiiaa
  5 september 2011 at 17:41 (11 jaar ago)

  Wauw, de donkerblauwe tint is echt gorgeous!

 9. fre
  5 september 2011 at 19:47 (11 jaar ago)

  oeh,mooi!

 10. Marijke
  5 september 2011 at 20:40 (11 jaar ago)

  Ik had stiekem net wat meer van ’t pigment verwacht!

 11. Nannick
  5 september 2011 at 22:00 (11 jaar ago)

  Ziet er goed uit, die blauwe tinten zijn gaaf! Wel jammer dat die andere 2 zo op elkaar lijken ;(

 12. Dorien
  5 september 2011 at 23:18 (11 jaar ago)

  Mooi mooi mooi 😀

 13. Lana
  5 september 2011 at 23:19 (11 jaar ago)

  Ziet er mooi uit, ik ben ook wel benieuwd naar de andere varianten.

 14. charile
  6 september 2011 at 07:49 (11 jaar ago)

  heel mooi 🙂
  x

 15. Femke
  6 september 2011 at 18:56 (11 jaar ago)

  Deze zien er echt goed uit!

 16. xx_Patries_xx
  14 september 2011 at 15:09 (11 jaar ago)

  zien er super mooi uit