De vernieuwde producten van Demake’Up + filmpje!

Ook ik was één van de 100 bloggers die een Demake’Up bloggerskit ontving en ik was hier erg blij mee. Want watjes en vochtige doekjes zijn onmisbaar als je veel met make-up bezig bent. Eerlijk gezegd koop ik zelf nooit producten van Demake’Up omdat ik zelf eerder kies voor de wat goedkopere wattenschijfjes. Ook voegde ik nog een klein filmpje toe om te laten zien hoe de producten werken. Of ik in vervolg Demake’Up ga kopen, dat lees je na de ‘lees verder’ knop…

Zoals je kunt zien is de Beautyblogger press kit goed gevuld met de nieuwe producten van Demake’Up die gebaseerd zijn op de Cotton Science Technology. Ik heb ruim de tijd genomen om de producten eens uitvoerig te testen en ik heb inmiddels mijn mening gevormd.

Per jaar verslind ik heel wat wattenschijfjes. Ik heb ze nodig om mijn oogmake-up te verwijderen, om mijn gezichtsmake-up eraf te halen en natuurlijk ook om mijn nagellak te verwijderen. Wattenschijfjes, ik kan er echt niet zonder!

In de kit zaten twee verpakkingen met grote wattenschijfjes namelijk de Demake’Up Duo+ en Demake’Up Sensitive Silk. De Duo plus heeft twee verschillende zijdes, eentje met een honinggraatstructuur en aan de achterzijde een iets minder grof structuur. Ik vind grote wattenschijfjes heel fijn in gebruik, het ligt lekker in de hand en vaak heb ik voldoende aan eentje. Door de honinggraatstructuur is het heel makkelijk om je make-up te verwijderen. Vaak heb je met een veeg het grootste gedeelte van je oogmake-up al eraf. De beide schijfjes, zowel de Duo+ als de Sensitive Silk zijn lekker dik en heel zacht en dat maakt make-up eraf halen meteen een stukje fijner, want zo’n leuk klusje vind ik het niet. Wanneer je ze uit verpakking haalt blijven ze intact en je neemt niet het onderliggende wattenschijfje mee en dat is ook heel prettig. Ik vind beide soorten even goed. Verkoopprijs €2,39 & €2,29

Ook zat er in de kit dezelfde wattenschijfjes maar dan in ‘normaal’ formaat. Deze gebruik ik vooral om mijn oogmake-up eraf te halen en ik gebruik dan altijd twee. Deze schijfjes zijn ook lekker dik en heerlijk zacht, en blijven heel en je kunt ze makkelijk uit de verpakking halen. Ook bij deze merk ik weinig verschil en vind ze erg prettig. Verkoopprijs €2,99 & €1,89

Ook zaten er twee soorten reinigingsdoekjes in voor het gezicht en ogen. Vaak hou ik niet zo heel veel van deze doekjes omdat mijn huid altijd beetje gaat prikken en trekken. Doen deze dat ook?

De eerste zijn de doekjes’ Milk & cotton’ en deze bevatten reinigingsmelk op basis van katoenextracten. Hier zit een hele lekkere geur aan en is erg zacht voor je huid. Ik vind het zelf niet prettig om mijn oogmake-up hiermee af te halen. Natuurlijk heb ik dit wel geprobeerd en dit werkt ook goed alleen met een wattenschijfje vind ik het makkelijker. Met deze doekjes vind ik het vooral fijn om mijn gezicht mee schoon te maken en af en toe om een beetje mijn gezicht op te frissen. Je kan heel makkelijk de doekjes uit de verpakking halen. De doekjes voelen lekker zacht aan en dat is ook het geval op mijn huid. Ik heb bij deze totaal geen last van mijn huid erna. Mijn huid gaat niet prikken maar voelt juist lekker fris, zacht en schoon aan. Mijn huid is ook echt goed schoon want ik zie altijd veel foundation op mijn doekje. Hele prettige doekjes! Verkoopprijs €3,79

Ook heb je nog de Fresh & Tonic en deze doekjes zijn ook net wat frisser dan de Milk & Cotton. De geur is iets frisser en voelt op de huid ook frisser aan. Deze reinigt ook goed maar ik merk wel dat mijn huid een klein beetje trekkerig wordt na het reinigen. Dit voel ik een paar minuutjes en daarna verdwijnt het trekkerige gevoel. Van mezelf heb ik een behoorlijk droge huid op sommige plekken en ik denk dat de Fresh & Tonic doekjes iets geschikter zijn voor de wat vettere huid. Voor de rest ben ik erg tevreden!

En dan ten slotte zat er in de kit ook nog een potje met wattenschijfjes die al voorzien zijn van oogmake-up reiniger. Heel handig product om bijvoorbeeld mee te nemen. Deze oogmake-up reiniger werkt ook nog tegen wallen en donkere kringen, dit heb ik zelf verder niet gemerkt maar ik heb dit gelukkig zelf ook niet. Ook aan dit product zit een lekkere geur die niet al te opvallend is. De schijfjes zijn best wel dik en dat vind ik echt een dikke plus. Af en toe bij het eruit halen trek ik het wattenschijfje ‘kapot’ en dat is natuurlijk wel een beetje jammer. Ook deze schijfjes hebben ribbeltjes en dit zorgt er natuurlijk voor dat je net wat beter je make-up eraf kan halen. Mijn make-up gaat erg makkelijk ervan af, maar ik heb daarna paar minuutjes een soort van vliesje voor mijn ogen zitten en dit is niet zo prettig. Ook gaan mijn ogen best wel erg tranen van dit product, ik heb nou eenmaal hele gevoelige ogen. Verkoopprijs €3,99

Ook heb ik nog even een filmpje toegevoegd om te laten zien hoe makkelijk het is om met de producten van Demake’Up je oogmake-up te verwijderen:

[http://www.youtube.com/watch?v=1GFqXp_c3lE]

Conclusie van de producten: Over de meeste producten uit de vernieuwde lijn ben ik heel tevreden. De wattenschijfjes verwijderen goed mijn make-up, ze zijn lekker dik en zacht en gaan makkelijk uit de verpakking. Deze wattenschijfjes van Demake’Up ga ik zeker vaker kopen. Ook de vochtige reinigingsdoekjes vind ik heel prettig, alleen ik vind de Milk & Cotton variant wel net iets fijner omdat het wat vriendelijker voor mijn huid is, ook deze doekjes ga ik zeker vaker kopen. De Demake’Up Oogmake-up reiniger laat ik in de winkel staan, deze zijn niet zo geschikt voor mijn gevoelige ogen maar misschien wel voor die van jou. Deze producten kun je kopen bij de drogist. Van welk merk gebruik jij altijd wattenschijfjes en oogmake-up reinigers?

121 Comments on De vernieuwde producten van Demake’Up + filmpje!

 1. Laura
  16 mei 2011 at 16:36 (11 jaar ago)

  Ik gebruik wattenschrijfjes van het huismerk van DA of kruidvat, werken prima en stukken goedkoper! Verder heb ik de make-up reiniger van Garnier 2 in 1, speciaal voor gevoelige ogen. 🙂

 2. Tara
  16 mei 2011 at 16:37 (11 jaar ago)

  Mooie producten! Maar als jij je make-up eraf haalt, wordt de huid om je ogen helemaal rood…ziet er branderig uit. Hopelijk valt het qua pijn mee! Het zal je gevoelige huid wel zijn?!
  Ikzelf koop mijn wattenschijfjes bij de Hema. Prima kwaliteit voor weinig geld, maar ik ga zeker de Demak Up producten proberen!
  Super trouwens zo’n filmpje zonder ook maar één ‘uuuuh’ 🙂 Het luistert net wat fijner!

  • Sanne van Huis
   16 mei 2011 at 16:39 (11 jaar ago)

   Dat doet geen pijn en de roodheid is gelukkig na 1 minuutje alweer verdwenen. Het was wel heel lastig om geen uhhh te zeggen ik moest daar echt heel veel moeite voor doen maar ik kan me idd voorstellen dat het fijner luistert 🙂

 3. S
  16 mei 2011 at 16:39 (11 jaar ago)

  De producten lijken me erg fijn! Ik gebruik niet altijd watjes van hetzelfde merk, maar ik denk dat ik deze wel aan ga schaffen. Ik gebruik altijd de oogmake-up reiniger van nivea, net als jij, ik vind deze zo fijn en deze prikt niet in mijn ogen 🙂

 4. celeste
  16 mei 2011 at 16:40 (11 jaar ago)

  Dat zijn erg mooie producten 🙂

 5. By Sjanty
  16 mei 2011 at 16:52 (11 jaar ago)

  Vooral de wattenschijfjes zijn inderdaad heel fijn, degene die ik in het Beautybloggers kit kreeg zijn inmiddels helaas al op 🙁

  De doekjes en pads sla ik over, daar is mijn gevoelige huid niet echt tegen bestand.

 6. Rabia
  16 mei 2011 at 17:07 (11 jaar ago)

  Pf je praat zo snel!
  Goede review verder, maar ik kon niet meer blijven kijken naar het filmpje sorry haha.

  • Sanne van Huis
   16 mei 2011 at 17:09 (11 jaar ago)

   Ik vind het juist wel heel erg meevallen in dit filmpje 🙂

  • Diana
   16 mei 2011 at 17:14 (11 jaar ago)

   Ik had precies hetzelfde! xD Sorry.

 7. Linsey unebeauty
  16 mei 2011 at 17:09 (11 jaar ago)

  Ik gebruik altijd de wattenschijfjes van de make-up! Die blijven het fijnst!

 8. femketje
  16 mei 2011 at 17:14 (11 jaar ago)

  zo cute! je doggy in de spiegel 😀

  de doekjes lijken me wel fijn!

 9. Manon
  16 mei 2011 at 17:15 (11 jaar ago)

  Leuke toevoeging ook het filmpje!

  Verder lijken het me fijne wattenschijfjes en reinigingsdoekjes, maar ik gebruik deze producten van de lidl en daar ben ik erg tevreden over. Misschien om eenmalig te proberen maar ik denk dat ik voor dat soort producten niet snel meer geld neerleg als de goedkope producten hun werk ook goed doen. 🙂

 10. Yvonne
  16 mei 2011 at 17:16 (11 jaar ago)

  Mijn wattenschijfjes enzo zijn meestal verschillend. Nu heb ik de wattenschijfjes van de Hema en ook de Nivea reinigingslotion, maar dat prikt bij mij nogal in mijn ogen 🙁

 11. fre
  16 mei 2011 at 17:24 (11 jaar ago)

  ziet er goed uit!

  ~je hondje!

 12. strietje
  16 mei 2011 at 17:33 (11 jaar ago)

  Die wattenschijfjes vind ik prima, maar die reiningsdoekjes vallen echt tegen, vind ik. Ik krijg er echt puistjes van!
  Nu gebruik ik ze om m’n kwasten snel te reinigen…

  • Janne
   16 mei 2011 at 20:37 (11 jaar ago)

   Leuk filmpje!!

 13. Eline
  16 mei 2011 at 18:57 (11 jaar ago)

  Niet om vervelend te doen, maar in het laatste stukje staat: maar misschien wel voor die van jouw. Dat moet ‘jou’ zijn, i p v ‘jouw’. Jouw gebruik je als je bijv. jouw ogen of jouw schoenen, zegt. Leuk artikel & filmpje! Je hebt een fijne stem om naar te luisteren 🙂

  • Sanne van Huis
   16 mei 2011 at 18:59 (11 jaar ago)

   Dank je wel, ik heb het meteen even aangepast!

 14. Lisa
  16 mei 2011 at 22:11 (11 jaar ago)

  Zien er als fijne producten uit, heb recent die frisse katoen doekjes gekocht, hopelijk zijn ze goed 🙂

 15. hopper
  19 mei 2011 at 15:50 (11 jaar ago)

  wat een leuk hondje! 🙂 ik ben echt gek op alles met een vacht, hahaha! maar wel raar dat die oogmake up reiniger zo heftig is, omdat ie wel is getest door oogartsen. ik denk dat ik die doekjes maar eens heel rap ga halen! das altijd goed om te hebben. 🙂