KOH nagellak box met 18 kleuren + winactie!

Paar weken geleden kwam ik heel toevallig op de site van LINDA Magazine en zag ik dat ze een hele gave aanbieding hadden. Namelijk een jaar lang de LINDA (wat natuurlijk een erg leuk blad is) en je kreeg bij dit abonnement ook nog eens box met 18 verschillende KOH nagellakjes erin (Oh my!) t.w.v. €265,-. Ik betaalde voor dit abonnement maar €68,- en ik kon dit aanbod natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan, maar dat begrijp je vast wel. Ik ben echt een enorme fan van KOH nagellak en laatst schreef ik hier ook al een artikel over. Natuurlijk kun je de komende tijd op mijn blog swatches zien maar ik wou alvast wat foto’s laten zien van de mooie doos. Maar omdat ik niet de beroerdste ben heb ik ook nog een leuke give away voor jullie! Je kan namelijk heel makkelijk vandaag drie KOH lakjes winnen, maar nu eerst de foto’s!

De lakjes zitten in een super mooie sjieke doos die helemaal bekleed is, ik krijg hier echt een luxe gevoel van. Er zitten allemaal erg mooie kleurtjes in deze doos en ik ben er dan ook super happy mee!

Jij kunt kans maken op de volgende drie kleurtjes (van de beige en de roze heb ik swatches in dit artikel )

Wat moet je doen om deze drie lakjes te winnen t.w.v. €44,85? Je moet een comment achterlaten waarin je mij verteld wat jouw ultieme zomergevoel is. Daarnaast en dit is niet verplicht maar wel ontzettend lief RT de volgende zin op Twitter: Follow & RT @wearefashion om drie flesjes KOH nagellak te winnen t.w.v. €44,85 http://bit.ly/i31tHe En ten slotte vind ik het ook wel heel lief als je mij volgt op BlogLovin en dit artikel liked. Dit kan heel makkelijk met mijn speciale Bloglovin Button links onderin. Dit is dus wat je ‘moet’ doen om kans te maken op de drie flesjes! Meedoen kan t/m morgen (22 april 2011) 00.00 uur, succes allemaal!

388 Comments on KOH nagellak box met 18 kleuren + winactie!

 1. Deborah
  21 april 2011 at 16:40 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is als ik op het strand lig in een mooie bikini, zomerse cocktail binnen handbereik en een goed boek om te lezen! En natuurlijk mooi gelakte nagels! πŸ˜›

 2. Bettie
  21 april 2011 at 16:40 (12 jaar ago)

  zon , strand, rokjes ,wapperende haren , ijsjes en de geur van zonnebrandcreme

 3. denise
  21 april 2011 at 16:41 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomergevoel is wanneer ik op vakantie ben en heel de week lekker onder de parasol lig in Turkije met een cocktailtje erbij en heerlijk ga eten en ook het zwemmen in zee en zwembad, gewoon lekker genieten van een tijd zonder school en hopelijk met een Havo-diploma πŸ˜€

 4. Laura
  21 april 2011 at 16:42 (12 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie opbergbox zeg! En die kleurtjes .. ik ben verliiiiefd!

  Mijn ultieme zomergevoel is om met mijn blote voeten door het gras te lopen de de grassprietjes tussen mijn tenen kietelen. Wakker worden met de zon op je gezicht en de volgetjes die je hoort fluiten. Mensen die vrolijk zijn door het mooie weer en een ijsje eten. Op het terras zitten terwijl de zon onder gaat .. dit samen is mijn ultieme zomergevoel!

  Liefs!

 5. Wieneke
  21 april 2011 at 16:43 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomergevoel: met gelakte nageltjes in mijn slippers natuurlijk! (soms hou ik het in september/oktober heel stug vast, dat gevoel.. maar dan is de kans op blauwe teentjes wel wat groter πŸ˜‰ )

  • Wieneke
   21 april 2011 at 16:44 (12 jaar ago)

   en de tweet natuurlijk: http://j.mp/gJWTbA en natuurlijk geliked op bloglovin πŸ˜‰

 6. maaike
  21 april 2011 at 16:45 (12 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Ik krijg echt gewoon zo’n geluksgevoel door van die kleine zomerdingetjes: de eerste keer zonder jas naar buiten, de eerste keer met shorts naar buiten (vandaag! πŸ˜€ ) enz
  ik heb dit artikel geliked op bloglovin’

 7. sarah
  21 april 2011 at 16:45 (12 jaar ago)

  Geweldige winactie! πŸ˜€ (die ik overigens getweet heb πŸ˜‰ met ‘letsballitup’ )
  Mijn ultieme zomergevoel is gewoon dit: na een gezellige in intensieve skeelertocht met een vriendin nog lang buiten zitten omdat het nog niet donker is, terwijl je naar zonnebrandcrΓ¨me ruikt en genietend van een drankje met veeeel ijsblokjes en een rietje. Nice toch? πŸ™‚
  Trouwens, wat is jou ultieme zomergevoel, Sanne?

  • sarah
   21 april 2011 at 16:46 (12 jaar ago)

   btw, ik heb het artikel ook geliked hoor πŸ™‚

 8. brenda
  21 april 2011 at 16:46 (12 jaar ago)

  zittend genieten in de tuin hoe onze dochter lekker aan het spelen is en ik heerlijk een boek lees met daarnaast een verkoeld drankje πŸ˜‰

 9. Kimberley
  21 april 2011 at 16:46 (12 jaar ago)

  Het ultieme zomergevoel? Heel erg moeilijk is dat niet. Een vrije dag, lekker warm weer zodat je kunt zonnen, tegelijkertijd met een koel briesje. Wat zwemmen, ijsjes en die dingen. Perfect! En natuurlijk afsluiten met een bbq met vrienden en familie. πŸ˜€

 10. Noortje
  21 april 2011 at 16:48 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme “summerfeeling” krijg ik wanneer ik denk aan een vakantie in Frankrijk, waarbij je wakker wordt in een tentje, het zonnetje schijnt en het ruikt zo lekker naar ja.. de zomer! Heerlijk vind ik dat!

 11. Manon
  21 april 2011 at 16:49 (12 jaar ago)

  Wauw ik doe zeker mee! Het ultieme zomergevoel is voor mij een lekker dagje naar het park met mijn vriend en de hond, of samen met mijn vriend gaan zwemmen. Daarna lekker weer naar huis en samen (of met wat vrienden op bezoek) de bbq aan en er een gezellige avond van maken! Ook het buiten op het balkon zitten terwijl het langzaamaan wat draaglijker wordt qua temperatuur hoort voor mij echt bij de zomer.

  Ik volg je op twitter dus ik zal de zin even voor je retweeten. Ook volg ik je op bloglovin dus een kleine moeite om even op like te klikken, wat ik ook zeker even doe!

 12. marjolein
  21 april 2011 at 16:52 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomergevoel is met allemaal vrolijke kleurtjes gezellig met lieve vriendinnetjes en vrienden lekker aan een strandje zitten met een grote picknick mand. met allemaal lekkers erin lekker drinken lekker eten en gewoon gezellig kletsen voetballen volleyballen op het strand dat is mijn ultieme zomergevoel. Leuke gekleurde jurkjes met birckenstocks daarbij aan! en dat iedereen lacht. De wespen mogen trouwens wel wegblijven haha!

  • marjolein
   21 april 2011 at 16:53 (12 jaar ago)

   ik heb trouwens geretweet op twitter maar heb geen bloglovin dus dat gaat niet. Het zijn trouwens super leuke kleurtjes Loveeeeeit!

 13. Suus
  21 april 2011 at 16:58 (12 jaar ago)

  Leuke actie! Ik ben je deze week gaan volgen op bloglovin, dus heb de post ‘geliked’. Heb helaas geen twitter.

  Mijn ultieme zomergevoel is lekkere broodjes en salades en andere lekkere dingen halen in de supermarkt. En dan lekker in het park gaan zitten en het daar ter plekke smeren met een wijntje erbij.

 14. Agnetha
  21 april 2011 at 16:58 (12 jaar ago)

  Tweet: https://twitter.com/#!/agnethavdk/status/61080468342317056
  Mijn ultieme zomergevoel:
  Ik woon heel dichtbij het strand en als voor mij is het pas echt zomer als we rond een uurtje of 3 naar het strand gaan met een groepje. Daar steken we een flink vuur en gaan lekker BBQ-en. Af en toe even afkoelen in zee, beetje overgooien met een tennisbal enzo. We kunnen echt tot diep in de nacht blijven zitten op het strand, heerlijk!

 15. Felicia
  21 april 2011 at 16:59 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is samen met mijn vriendin Kim naar een dorpje in de buurt fietsen en op ons plekje lekker te zonnen op meegebrachte kussens aan de waterkant.
  Kan geen strand tegenop!

 16. Annelies
  21 april 2011 at 16:59 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomer gevoel is slippertjes aan zonnetje lekker hoog aan de hemel op een terrasje met lekkere spaanse tapas voor mijn neus met uitzicht over het strand.
  En daarna ’s avonds al het zout en zand uit je haren wassen met een shampoo die ruikt naar monoi de tahiti.

 17. Manuela
  21 april 2011 at 17:01 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is als ik samen met mijn vrienden en vriendje lekker in het gras lig. Allemaal zonnebril op en genieten van de zon. Het hoeft niet speciaal te zijn, maar zodra ik met mijn vrienden samen ben kan het niet meer stuk!:) Ook als ik de traditie met mn vriendin weer in gang zet: zaterdag avond, zomertut avond. Nagellakjes doen, masktertje op, benen scrubben. Zo ga je fris en verzorgd de zomer in!:)

 18. renske
  21 april 2011 at 17:02 (12 jaar ago)

  is op de bovenste rij de 4e van links (of 3e van rechts :P) smokey violet? dat was mijn 1e koh lakje πŸ˜€ zo’n mooi kleurtje! erg leuke doos ook! en natuurlijk een leuke winactie πŸ™‚ ik laat hem aan me voorbij gaan maar iedereen succes!

 19. fre
  21 april 2011 at 17:04 (12 jaar ago)

  Aah! Nagellak! πŸ˜€

  Mijn ultimate zomergevoel is lekker aan het strand of zwembad ijsjes eten,en dan het ‘klak’ geluid van slippers horen ik weet het het klinkt raar maar ik vindt het geluid echt leuk zo zomers..

  superleuke winactie!<3

 20. Puck
  21 april 2011 at 17:05 (12 jaar ago)

  Ik kom al jaren in Frankrijk, we hebben daar een huisje. Ik en een vakantievriendin zijn precies hetzelfde. Voor ons bestaat de vakantie voornamelijk uit luieren bij het zwembad. Dan liggen we daar, op ons bedje heerlijk in de zon. Met de geur van Lancaster zonnebrand, lange vingers en één fles bevroren water en één met bevroren citroenlimonade. De warme zonnestralen op je gezicht, een chloor lucht (ja, die hoort er echt bij!) en de heerlijke geur van Frankrijk. Dat is voor mij echt mijn ultieme zomergevoel!!

  Tweet: http://twitter.com/#!/PuckChristi/status/61082981292457985
  Bloglovin: geliked

  • Sanne van Huis
   26 april 2011 at 18:16 (12 jaar ago)

   Meid jij hebt de nagellakjes gewonnen! Ik kreeg van jouw verhaal idd helemaal een zomergevoel en ik kon het me helemaal voorstellen, vooral die chloor en zonnebrand lucht..Je mag even een mailtje sturen met je adres naar info at wearefashion,nl πŸ™‚

   Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en a.s. heb ik alweer een hele leuke winactie πŸ™‚

   • Puck
    26 april 2011 at 19:00 (12 jaar ago)

    Yes, yes yes yes! Wat leuk dankjewel Sanne! Echt top

   • Aalt
    22 juni 2011 at 15:37 (12 jaar ago)

    Hai,

    Ik herb een vraagje, weet jij ook tot wanneer die actie van de Linda geldt. Alleen al om die nagellak voor 68 wil ik abonnee worden, hahaha

 21. femketje
  21 april 2011 at 17:08 (12 jaar ago)

  super leuke winactie πŸ˜€

  http://twitter.com/#!/femketje/status/61083439721492480

  volg je via bloglovin en heb het artikel geliked ^^

  mijn ultieme zomergevoel is ’s ochtends wakker worden door de zon op je gezicht en gewoon heel relaxed op balkon ontbijten terwijl de vogeltjes meer herrie maken dan de grauwe stadse geluiden πŸ™‚

 22. Suzanne
  21 april 2011 at 17:16 (12 jaar ago)

  ik volg je en zal RTen!

 23. Madeline
  21 april 2011 at 17:21 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is met me jurkje in de fontein springen in New York City!

  Heeerlijk!

 24. Evelien
  21 april 2011 at 17:25 (12 jaar ago)

  Mijn ultime zomergevoel is als mn vriend weer de scooter uit de garage haalt en we samen heerlijk overal heen rijden, zonder jas en zonnebril op! Het liefst dan ook nog even langs de ijssalon πŸ™‚ het herinnerd me aan onze verliefde puberdagen.. Heerlijkk

 25. maxime
  21 april 2011 at 17:27 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomer gevoel is ’s avonds lekker op een terrasje met wat vrienden.

 26. Fleur
  21 april 2011 at 17:31 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomergevoel krijg ik echt als ik de geur van zonnebrand ruik.
  dan denk ik meteen aan zon zee en strad! HEEERLIJK !!! πŸ˜‰

 27. Nannick
  21 april 2011 at 17:42 (12 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee! Mijn ultieme zomergevoel is dat ik op het strand lig en de geur van zonnebrand ruik! En dat ik een lekkere verse ananas aan het eten ben! (:

  Succes iedereen!

 28. iris
  21 april 2011 at 17:42 (12 jaar ago)

  ik krijg een zomergevoel als ik een nieuwe bikini koop, de eerste warme zonnestraaltjes voel en voor de eerste keer weer een t-shirtje draag zonder er iets overheen te moeten dragen! πŸ˜€ en ik heb je artikel geliked!

 29. Irith
  21 april 2011 at 17:46 (12 jaar ago)

  Het ultime zomergevoel krijg ik als ik vers gemaaid gras ruik. Dat is echt heerlijk.

 30. kimberly
  21 april 2011 at 17:47 (12 jaar ago)

  Mijn ultiem zomer gevoel is s’ morgens opstaan, mijn computer aan zetten, al mijn beautyblogs die ik volg bekijken(ook het jouwe natuurlijk) en als dat allemaal gedaan is dan ga ik lekker buiten in de zon liggen dromen over wat het volgende artikel weer zal gaan.. En welke leuke winacties er zouden komen.. πŸ™‚

  Groetjes Kimberly

 31. Fleurβ™₯
  21 april 2011 at 17:48 (12 jaar ago)

  Wauw! Wat een geweldige actie weer.
  Ik heb geretweet ->https://twitter.com/#!/Fashionchick456/status/61093292716208128
  En ik volg je al op bloglovin en het het artikel geliked.
  Mijn ultieme zomergevoel is dat als ik vanuit de polder naar school fiets, zonder jas met mn zonnebril op mijn hoofd, de geur van het vers gemaaide gras en alle lieve hyper actieve lammetjes die op de weilanden aan het spelen zijn…!

 32. Kelly
  21 april 2011 at 18:03 (12 jaar ago)

  Super leuke winactie, ik doe mee!
  Als ik ’s ochtends wakker word en de zonnestralen op mijn gezicht schijnen, en de vogeltjes hoor fluiten. Dan sta ik op en ga ik lekker zwemmen, en als ik dan in het water lig op zo’n band, voel ik de zon branden op mijn rug/buik. ’s Middags lekker op het terrasje zitten met vriendinnen. De hele dag door lekker ijsjes eten natuurlijk ook. Dan ’s avonds barbecueΓ«n met de hele familie inclusief vrienden en vriendinnen, natuurlijk is het dan nog lekker warm met een licht briesje. Met een zicht op de zonsondergang en een kampvuurtje is mijn ultieme zomer gevoel compleet!
  Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked.

 33. Hanna
  21 april 2011 at 18:04 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is…
  … huiswerk maken met de tuindeuren open
  … heel veel ijsjes eten
  … samen met mijn zusje op vakantie een wedstrijdje doen wie het langste onder water kan zwemmen
  … op m’n eigen zweet de klas uit drijven
  … en natuurlijk lekker ZONNEN!!
  xoxo

  P.S. Ik heb geen twitter en bloglovin’, anders zou ik dat er zeker in zetten!!

 34. charile
  21 april 2011 at 18:19 (12 jaar ago)

  Mijn ultime zomergevoel is lekker in onze tuin liggen met een goed en leuk boek en lekker genieten van alle rust om me heen
  ‘xx

 35. sanne
  21 april 2011 at 18:21 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is dat ik met een boekje en een wijntje op m’n balkon van de zon kan genieten!

 36. Marjolein
  21 april 2011 at 18:21 (12 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Volg je met bloglovin en heb geliked!
  Mijn ultieme zomergevoel heb ik vanochtend ontdekt toen ik om half 8 naar de bushalte liep. Het was nog vrij fris, maar warm genoeg om met een vestje te lopen. De zon scheen al en het was superrustig. Dan krijg je wel even een blij gevoel. πŸ™‚

 37. Jacky
  21 april 2011 at 18:24 (12 jaar ago)

  Ultiemzomergevoel krijg ik het liefst sochtends al; als de eerste zonnestralen mijn huid al een beetje verkleurd hebben waardoor mijn huid niet meer nodig heeft dan wat concealer en een likje bronzer. Wapperjurkje en sandalen aan en met de zon kan ik de hele wereld aan. Al helpen de fluitende bouwvakkers ook mee aan mijn ‘I feel good’ gevoel.

 38. DalaLuz
  21 april 2011 at 18:26 (12 jaar ago)

  O wow, deze zijn zo mooi…. Wat lief dat je iets van deze prachtige set met ons wilt delen!

  Mijn ultieme zomergevoel? Na het lekker buiten eten in de tuin, tevreden voor me uitkijkend met een lekker fris drankje in mijn houten schommelstoel (ja, oma rockt graag ;-), in alle rust mijn nageltjes vertroetelen en ze weergaloos prachtig maken met een van deze KOH lakjes…

  Niet eens gelogen hoor, mijn lief is dus echt zwaar allergisch voor nagellak en nagellakremover luchtjes, dus ik ben altijd echt blij als ik gewoon lekker rustig kan lakken en drogen! ’s Winters ben ik soms net een verstoten roker, bibberend in het halletje met de deur open. En een sigaretje gaat echt veel sneller dan een manicure….

 39. Texie
  21 april 2011 at 18:27 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is wanneer ik in het gras lig naast mijn vriendje, en we bespreken hoe we onze kindjes gaan noemen. Voeten in het gras, elkaar kietelen met sprietjes, glaasje wijn en broodjes.. heaven!

  http://twitter.com/#!/BadGirlTex/status/61103643990040576
  Daar is mijn tweet, en ik heb dit artikel geliked en volg je al πŸ™‚

 40. PinkFairy
  21 april 2011 at 18:31 (12 jaar ago)

  Wat een leuke winactie weer πŸ™‚
  Mijn ultieme zomergevoel…. dat is eigenlijk heel simpel: zonnestralen op mijn huid. Als ik de warme ervan voel dan krijg ik een echte happy feeling. Plus natuurlijk pumps- en korte rokjes tijd!

 41. Miss MATC
  21 april 2011 at 18:36 (12 jaar ago)

  ik doe mee!!!! Ultieme zomdergevoel is: met mijn vriend naar de zoo gaan en hij trakteert mij op een ijsje bij de zeeleeuwenshow!! Al 2 keer gebeurd en blijf het echt leuk vinden en dan is het officieel zomer (raad eens waar wij vrijdag naar toe gaan!)

  Ik volg je op bloglovin, en heb het bericht ge RT! http://twitter.com/#!/WeAreFashion/status/61104507832107008

 42. amy
  21 april 2011 at 18:37 (12 jaar ago)

  Voor mij is het ultieme zomergevoel: Dat het lekker weer is en je ligt gewoon lekker in de tuin op een bank (wij hebben een hele lekkere lounge bank met kussens ) en dat je wat te drinken gaat halen, op bloten voeten door het gras, met een rietje erin!! En natuurlijk dat je heel veel was hebt omdat ik me altijd 3x ga omkleden als het lekker weer is!

 43. amanda
  21 april 2011 at 18:37 (12 jaar ago)

  Leuk zeg^^

  ultiem zomergevoel… lekkere zon en dan op het strand.. woon jammer genoeg ver weg van het strand haha.

  @rasblackfire πŸ™‚ heb geRT

 44. Eva
  21 april 2011 at 18:39 (12 jaar ago)

  Ik doe mee ! Mijn ultime zomer gevoel : zon , zee , veel ijsje, s’avonds coctail drinken met vrienden , en gewoon genieten de lekker weer buiten πŸ™‚

 45. Demi
  21 april 2011 at 18:39 (12 jaar ago)

  leuke winactie
  mijn ultime zomer gevoel is de zon. lekker zonne op het strand of bij een zwembad.
  en ik vind felle kleuren nagellak echt een zomer itum.

 46. Fleur
  21 april 2011 at 18:39 (12 jaar ago)

  Wauw!!! Wat een mooie lakjes allemaal. Goeie tip ook voor andere nagellak verslaafden =P Ik heb je bericht geliked op bloglovin’ (en ik volg je al een poos), heb je bericht geRT’t (link= http://twitter.com/#!/fleursbeautytip/status/61105832774995968 )

  Mijn antwoord op je vraag:
  ‘Mijn ULTIEME zomergevoel is zitten op een zonnig terras (met een zomerjurkje aan) met een vriendin, in de namiddag en genietend van een wit biertje of een Sauvignon-Blanc wijntje, om even bij te komen van een dag hard werken =D’

 47. berber
  21 april 2011 at 18:44 (12 jaar ago)

  mij ultime zomer gevoel is; lekker buiten zonnen. vakantie zee s’avonds lekker uiteten elke dag een ander zomers kleurtje nagellak lekker zwemmen. en het belangrijkste lekker buiten.

 48. berber
  21 april 2011 at 18:45 (12 jaar ago)

  Reactie

 49. berber
  21 april 2011 at 18:46 (12 jaar ago)

  mijn ultime zomergevoel; leuke zomerse nagellak op lekker buiten eten zwemmen zee zon strand geweldig en met vriendinnen gezellig winkelen.

 50. Emine
  21 april 2011 at 18:50 (12 jaar ago)

  Het ultieme zomergevoel? Eigenlijk alles, zelfs de minder leuke dingen..

  Vanaf het moment dat de bloemetjes gaan groeien, en alles kleurrijk wordt, dus ook dan krijg ik rode ogen, jeuk en een snotneus. Maar dat maakt helemaal niet uit! Het gevoel dat als je ’s morgens opstaat, het koud hebt maar heerlijk verwarmd wordt door de zon die half door de gordijnen schijnt. Of dat je heerlijk buiten foto’s kan maken voor je site, en de kwaliteit met het zonnetje erbij nΓ³g beter is. En natuurlijk dat je lekker minder make-up draagt, lekker zonder jas de fiets op kan en het in de zomer juist lekker is als het waait (in de winter is het juist hΓ‘telijk!).

  • Emine
   21 april 2011 at 20:03 (12 jaar ago)

   Ik heb er zie ik 2 geplaatst! I’m sorry .. hieronder kun je mijn reactie met de tweet zien .

 51. janne
  21 april 2011 at 18:53 (12 jaar ago)

  Wauwie wat een super gave winactie! ik zou graag een keer de lakjes van KOH willen uitproberen! πŸ˜€

  Ik krijg het ultieme zomergevoel, als: we weer eens lekker op vakantie naar Bergen aan Zee gaan met mijn 2 broers en mijn moeder en de hond. Als we dan ’s middags de hele dag lekker hebben gebakken in de zon en in de zee hebben gezwommen, ’s avonds uit eten bij ons favoriete restaurant, en als we dan ’s avonds nog even op het strand lekker de hond nog even gaan uitlaten. En als we dan nog eindigen met nacho’s en een icetea in ligstoelen, kijkend naar de zonsondergang, is het al helemaal toppie!

  Dit zijn echt de leukste momenten! Ik heb er nu al weer zin in!

  Ik heb dit artikel geliked en ik volg je op Bloglovin’. Twitter heb ik niet.

 52. Mariel
  21 april 2011 at 18:59 (12 jaar ago)

  Leuk ik doe mee! Ik ga je zo even liken op Bloglovin.

  Mijn ultieme zomergevoel is dat ik op een terrasje zit bij het strand met een lekker drankje en daarna zo de zee ik kan springen πŸ™‚

 53. Annebeth
  21 april 2011 at 19:01 (12 jaar ago)

  Wat mij absoluut aan de zomer doet denken zijn fel gelakte nagels, ijsjes, zon en héél veel vrolijke mensen. Ik word gewoon vrolijk van al die felle nagelakjes !! Diegene die het pakketje wint mag absoluut héél trots zijn om zoiets te krijgen. En als laatste SUCCES allemaal !!!

 54. Tamara
  21 april 2011 at 19:05 (12 jaar ago)

  Mijn zomergevoel is natuurlijk met die mooie knal roze nagellak van koh mijn nagels lakken Lekker aan het strand liggen in ItaliΓ« en jonges spotte;)

 55. Emine
  21 april 2011 at 19:07 (12 jaar ago)

  Ik had net al een reactie geplaatst maar er ging iets fout dus hierbij nog een keer mijn ultieme zomergevoel maar eerst http://twitter.com/#!/emmz50/status/61112700067000320 πŸ™‚

  Mijn ultieme zomergevoel is eigenlijk alles! Zelfs het ergste aan de zomer vind ik leuk.

  Vanaf het moment dat de bloemen gaan groeien, de zon begint te schijnen en vogeltjes vrolijk beginnen te fluiten en tegelijkertijd het moment dat mijn ogen rood worden, ik jeuk krijg en een snotneus heb kan ik er van genieten. Het is gewoon heerlijk, als je ’s morgens wakker wordt en het koud hebt wordt je heerlijk verwarmd door de zonnestralen tussen de gordijnen door. Of dat je lekker minder make-up kan dragen, en natuurlijk het maken van foto’s voor je site. Lekker in het zonnetje zijn de kwaliteit van foto’s altijd een stuk beter! Of als je lekker buiten bent, weg met vestjes, weg met jassen. Heerlijk met de wind die je jurk gaat verfrist worden, dat noem ik een ultieme zomergevoel! In de winter is de wind juist hatelijk, in de zomer niet πŸ™‚ Je hebt direct zin om meer dingen te doen, geen excuus om je te vervelen!

  • Emine
   21 april 2011 at 20:03 (12 jaar ago)

   die in je jurk gaat **

 56. yasmine
  21 april 2011 at 19:15 (12 jaar ago)

  Ik doe mee! πŸ˜€

  Het ultieme zomergevoel: pretpark, rollercoaster, zon op je gezicht, wind in u hare (van de rollercoaster :D) en natuurlijk op het einde va

  • yasmine
   21 april 2011 at 19:16 (12 jaar ago)

   van de dag een knalrood gezicht hebben omdat je verbrand bent :D.

   Hihi πŸ˜€

   Xx.

 57. yasmine
  21 april 2011 at 19:17 (12 jaar ago)

  Te snel gedrukt πŸ˜€

  Het ultieme zomergevoel: pretpark, rollercoaster, zon op je gezicht, wind in je haren van de rollercoaster, en op het einde van de dag natuurlijk een knalrood gezicht, omdat je verbrand bent :p.

  Hihi

  Xx.

 58. Merel
  21 april 2011 at 19:23 (12 jaar ago)

  Woee ik doe mee!
  Mijn ultime zomer gevoel is in een hempje met een ijsje en een zonnebril lekker door de stad lopen en dan lekker op een bankje bij het water het ijsje opeten en dan ’s avonds Barbequen (zo schrijf je dat niet ;)) en dan heel de avond lang gezellig praten tot het helemaal afgekoelt is.

 59. Nicole Leijser
  21 april 2011 at 19:26 (12 jaar ago)

  Het Ultieme zomergevoel is, Met je Familie lekker gourmetten.Met een lekker zonnetje.
  Dat je maar lekker veel zonnebrand kan smeren πŸ˜‰
  Maar het belangrijkste is toch wel, -Samen- Genieten van de zon. Just relax

  Heb een leuke warme zomer, En succes met het uitkiezen van je winnaar!
  xx

 60. Elsemiek
  21 april 2011 at 19:32 (12 jaar ago)

  Ik heb ‘m ook! Vandaag binnengekregen: ultieme luxe!

 61. Hilde
  21 april 2011 at 19:36 (12 jaar ago)

  Aaah wat een enorm leuke winactie!

  Oke mijn ultieme zomergevoel: Met een mooi jurkje, uiteraard met daarbij passende nagellak, met vrienden lekker aan het zwembad zitten, lekker bruin worden, lekker drankje dr bij, heeeeerlijk! En dan ’s avonds in de avondzon lekker BBQ-en!

  Hopelijk kan jij me helpen zodat ik bij elk jurkje een passende nagellak heb πŸ™‚

  Succes! xx

 62. flutterby271
  21 april 2011 at 19:39 (12 jaar ago)

  Ik doe niet mee met deze actie omdat ik pas de gelukkige winnaar van een mooie uilenketting was, maar ik wou wel even zeggen dat het een ontzettend gave prijs is, en dat ik de actie daarom wel op Twitter gepromoot heb. Erg leuke lakjes! <3

 63. Axelle (l)
  21 april 2011 at 19:41 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomergevoel: op vakantie in een warm land, ’s ochtends opstaan met het zonnetje op je raam, in je pyjama in de tuin kunnen ontbijten, de hele dag in je bikini kunnen rondlopen, op het strand ongelooflijk veel mooie jongens met een prachtig lichaam checken, koud drankje in de hand, zonnebril op je neus, het geruis van de zee op de achtergrond en het weten dat je ’s avonds nog een geweldig feestje tegemoet gaat gaan !
  woehoew, I love it !
  x

 64. martina
  21 april 2011 at 19:47 (12 jaar ago)

  het kunnen genieten van de eerste zonnestraaltjes op het terras in groningen.. vooral omdat groningen altijd zooooo heerlijk gezellig en vriendelijk is…..dus ik hou van mijn stad die geniet van de eerste zonnestraaltjes en alle mensen erbij πŸ˜‰ !!

 65. Julie
  21 april 2011 at 20:00 (12 jaar ago)

  Heerlijk in het Hollandse zonnetje zitten op ons terras in Zeeland. In Zeeland hebben wij een vakantiehuisje. Het verlangen naar toch wel mijn tweede huis. Iedere keer is het weer fijn om daar te zijn. Dat is mijnΒ ultieme zomergevoel!

 66. Milady
  21 april 2011 at 20:31 (12 jaar ago)

  Oh, wat een supertoffe box! πŸ˜€ Ik word al helemaal jaloers πŸ˜‰
  Ik doe dan ook mee met de winactie! Ik ben met mijn ouders, en later met vrienden, een stuk of 7 zomers naar dezelfde badplaats in Zeeland op vakantie geweest. Heel soms gaan mijn vriend en ik daar nog eens een dagje naar toe. En als we dan het dorp binnenrijden overvalt me altijd een gelukzalig zomers vakantiegevoel!

 67. Romy
  21 april 2011 at 20:32 (12 jaar ago)

  Ik doe mee! Mijn ultieme zomergevoel is heerlijk op een terrasje zitten in de schaduw want anders ben ik natuurlijk weer zo rood als een kreeft. En dan met een lekker glaasje cola light!

  Ik volg je op bloglovin en heb het geliked

 68. Lara
  21 april 2011 at 20:40 (12 jaar ago)

  Echt mooie lakjes, ik wil dus supergraag meedoen. Mijn ultieme zomergevoel? Aan een zwembad, liggend op een strandstoel, met een parasolletje erboven, laptop op schoot of met een goed boek, een lekker frisse cocktail in handbereik en lekkere, gezonde hapjes daarbij. Denk aan een frisse fruit-satΓ©, of gewoon een ijsje met veel fruit erbij, heerlijk. En dat allemaal in een mooie bikini en een perfect figuur in het gezelschap van mijn beste vriendin. En o ja, en lekkere boys in het zicht! :p

  Verder volg ik je al een hele tijd op Twitter en Bloglovin en heb ik het bericht dus geliked en het getweet (http://twitter.com/#!/fashionwar/status/61137126024159233)

  Veel succes nog aan iedereen die meedoet!

 69. Carolien
  21 april 2011 at 20:41 (12 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Mijn ultieme zomergevoel is met mijn pas gelakte nageltjes het gras aan mijn tenen voelen kriebelen. Zonnenbril op en lekker zonnen met +30 graden. Daarna nog een lekkere BBQ met een zomerse cocktail.

 70. Arianne
  21 april 2011 at 20:45 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel: De zon schijnt, ik zit op een terrasje met vriendinnen, de perfecte zonnebril op m’n neus, vrolijke nagellak op m’n nagels en een rose in m’n hand!

 71. Kimberly
  21 april 2011 at 20:56 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is als de warme zonnestralen weer op mijn huid vallen na een veel te koude (rot)winter πŸ˜€ Ohja en natuurlijk op vakantie gaan naar zomerse landen vind ik ook heerlijk!

  Retweet: http://twitter.com/#!/KimberlyvAalten/status/61140983085146112

  Verder volg ik je via Bloglovin en heb dit bericht geliked πŸ˜‰

 72. Melissa
  21 april 2011 at 20:56 (12 jaar ago)

  Zon, strand, zee, lekker eten (aardbeien met slagroom) en onze ultieme zomerhit ‘Lambada’ op de achtergrond en heb ik al een lekker wijntje op een terrasje gezegt?!
  Na een wijntje een dansje wagen met mijn lieve vriend in mijn zwierige zomerjurk.. (Uiteraard op mijn slippertjes en mooi gelakte teennageltjes!)

 73. Rabia
  21 april 2011 at 21:01 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel?
  Zomeravondje met lekkere hapjes en drinken. Heerlijk!
  Ik doe mee met deze winactie, wauw wat een mooi pakketje heb je gehad, zeg.

 74. Sofie
  21 april 2011 at 21:03 (12 jaar ago)

  Ik heb het artikel geliked en hier is mijn tweet: http://twitter.com/#!/HermansSofie/status/61142449782923265

  Mijn ultieme zomergevoel is ofwel op een terrasje met de zon op je gezicht en je je ogen dan zo sluit met je gezicht richting de zon (ja heel rare verwoording, i know! :p) ofwel met BF op een scooter door een mooi landschap cruisen met de haren in de wind en de zon op ons.

 75. Esther
  21 april 2011 at 21:15 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is wordt vooral versterkt, naast de warmte van de zon, terrasjes en vrolijke mensen, door gebruinde handen met roze of rode gelakte nagels. En rood gelakte teennagels in mijn slippers! Als de zomer begint, is dat iets wat mij echt een zomergevoel geeft!

 76. Laura*
  21 april 2011 at 21:19 (12 jaar ago)

  Wat een leuke lakjes! πŸ™‚
  Mijn ultieme zomergevoel, hmmm. Dat is dan op een zwoele avond, als de nacht de lucht al afkoelt tot een heerlijk aangename temperatuur, de lucht ruikt naar bloemen en vers gras, ik zit met een cocktail in mn schommelstoel, heerlijk op het terras, samen met vrienden te kletsen. Heerlijk! πŸ˜€
  Oja, mijn tweet: http://twitter.com/#!/RajaHK_92/status/61146276909162497

  • Kevrel
   4 maart 2014 at 18:29 (9 jaar ago)

   You have the monopoly on useful in-afmotionraren’t monopolies illegal? πŸ˜‰

 77. Ines
  21 april 2011 at 22:12 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomer gevoel is lekker veel zon, bruin worden, uitslapen en zwemmen. maar dat is wel een beetje standaart. maar het is wel mijn ultieme zomer gevoel. en die lakjes maakt mijn zomer gevoel helemaal af!!

  ik heb de tweet online gezet: http://twitter.com/#!/FashionInes

  Xxx Ines

 78. Mirthe
  21 april 2011 at 22:18 (12 jaar ago)

  Wat een prachtige lakjes!
  Mijn ultieme zomergevoel? Tot laat buiten aan een tafel zitten kletsen met je beste vrienden, met een lekkere cocktail bij de hand. De vogels tot heel laat ’s avonds horen.
  Ik kan eindelijk weer korte shorts aan en felle kleurtjes dragen zonder dat ik me overdressed for the season voel. Ruikend naar een mix van je favo bodylotion, meloenen en zonnebrand, klingelende armbanden, fel gelakte nagels, ijsje in je hand en teenslippertjes aan, dat is mijn ultieme zomergevoel.

 79. strietje
  21 april 2011 at 22:19 (12 jaar ago)

  Samen met het vriendje in de hangmat, naar de sterren kijken, en dat natuurlijk met een heerlijke mojito in de hand! Laat die zwoele zomeravonden maar komen…

 80. Steph
  21 april 2011 at 22:22 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is om lekker met mijn vriendje naar het strand te gaan, lekker zwemmen en zonnen. ’s Avonds nog een beetje door de winkelstraat lopen, ergens gaan eten en dan weer op het strand gaan zitten om de ondergaande zon te gaan bekijken en daarna de sterren <3 zo romantisch!
  En natuurlijk hand in hand met hem over straat lopen, in mijn schattigste zomerjurkje en dan lekker samen een ijsje gaan eten πŸ™‚

  Wat een super actie!

 81. amber
  21 april 2011 at 23:01 (12 jaar ago)

  mijn ultimezomergevoel is waneer ik in jurkje, mooi gelakte nagels& goed zittent make-up op heb, benen glad en naar buiten ga& de warmte op mn lijf voel!

  en wauw die beige&die rose. inlove.
  xxxx

 82. tamara
  21 april 2011 at 23:08 (12 jaar ago)

  wat een mooie lakjes die je voor ons af wilot staan( super lief van je)
  mijn ultime zomergevoel.
  een lekker bruin tintje, zonnestraaltjes, waterijsjes, heen dikke kleding meer,
  gelakte teennageltjes, slippertjes, waterpret.
  en zo kan ik nog veel meer ik word hier zo vrolijk van zomerse dingen opnoemen.

 83. LinvanT
  22 april 2011 at 00:14 (12 jaar ago)

  Ik vond je swatches al heel mooi, dus ik zou deze lakjes graag willen winnen.
  Het ultieme zomergevoel is vakantie! Dat begint bij al het fruit wat weer verkrijgbaar is. Abrikozen, kersen, perzikken, aardbeien, frambozen, bramen, bosbessen. Lekker in jurkjes en slippers rondlopen. Lekker ’s middags in het zonnetje zitten en ’s avonds buiten eten. En vooral op vakantie gaan. Ik ga dit jaar met mijn ouders en vriend naar tsjechie toe en dan gaan we lekker vier weken de bergen in. Slapen in een tent. Niets moet, alles mag, lekker rustig aan doen en vooral genieten van alles. Lekker uitrusten, nieuw voedsel ontdekken en even lekker van thuis wegzijn. Ik heb er nu al zin in.

 84. Charlotte
  22 april 2011 at 00:18 (12 jaar ago)

  Pretty!!! Ik doe mee πŸ™‚

  Mijn ultieme zomergevoel is… De geur van Engels ontbijt op mijn verjaardag! Mijn vader maakt dat altijd voor mij op 2 van die camping-gasjes, respect dat hij het elke keer weer voor elkaar krijgt! πŸ™‚

  Mijn RT: http://twitter.com/#!/xCherryCharlie/status/61191679029424128

 85. Joy
  22 april 2011 at 07:28 (12 jaar ago)

  Leuke winactie!
  Mijn ultieme zomergevoel is.. de eerste dag dat je in de zee kan gaan zwemmen, zonder het koud te hebben. πŸ™‚

 86. lisa
  22 april 2011 at 08:52 (12 jaar ago)

  aah mooie lakjes! ik doe mee! ik volg je ook op bloglovin’ en heb dit bericht geliked.
  mijn ultieme zomer gevoel is als ik wakker word, de vogeltjes fluiten, ik doe de gordijnen open en de zon schijnt heerlijk in mijn ogen. daarna lekker buiten ontbijten. Of zonnen met vriendinnen aan het strand of bij ons in de straat en natuurlijk af en toe een frisse duik nemen!

 87. melissa
  22 april 2011 at 09:12 (12 jaar ago)

  leuke winactie! ik doe mee:)

  mijn ultieme zomergevoel is ’s ochtends wakker worden met de zon en de geluide van vogels, leuk jurkje aandoen en naar het strand gaan =)
  xx

 88. Femke
  22 april 2011 at 10:03 (12 jaar ago)

  Ik doe graag mee met deze superactie!

  Mijn ultieme zomergevoel: ’s Ochtends stralend wakker worden, lekker rustig aan doen, gemakkelijk strandjurkje aan en de hele dag buiten van het zonnetje genieten. En verder: geen verplichtingen van school!

 89. Babette
  22 april 2011 at 10:04 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is als ik weer lekker in de zee kan gaan zwemmen. πŸ˜€

 90. Leonie
  22 april 2011 at 10:16 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomerdag ziet er als volgt uit:
  Vroeg opstaan, lekker ontbijten in een ochtendzonnetje (dan is het nog niet zo warm), Bloglovin’ updates checken/inspiratie opdoen, shoppen inclusief ijsjes en terrasjes, picknicken in een park met rosΓ©, stokbrood en lekkere hapjes. Naar huis, douchen, opmaken met nieuwe producten, omkleden met nieuwe kleding, uitgaan!

 91. Mirjam
  22 april 2011 at 11:17 (12 jaar ago)

  Wij gaan bijna elk jaar op vakantie naar Texel, als ik dan op de boot zit krijg ik echt een zomergevoel! Heerlijk! En van deze nagellakjes wordt ik natuurlijk ook helemaal vrolijk… πŸ˜€

 92. Jessica
  22 april 2011 at 11:24 (12 jaar ago)

  Wat een leuke blog! Super gaaf gedaan bij zoΒ΄n abonnement en nog mooi verpakt ook!
  Heb het RT @ twitter: http://www.twitter.com/sneeuwkipje
  En natuurlijk bloglovin niet te vergeten!
  Mijn ultieme zomergevoel:
  Met superwarm weer genieten van de zon op het strand met me vriend of vriendinnen met een cocktail en een goed boek en af en toe een duik in de zee!
  Met een BBQ als afsluiter! En dit liefst de hele zomer!

  Liefs,
  Jessica

 93. Wendy
  22 april 2011 at 11:50 (12 jaar ago)

  Ik wil graag meedoen. πŸ˜€ Wa tis mijn ultieme zomergevoel? Vooral het lekkere weer en het gevoel dat je niks “moet”. Zomervakantie is voor mij een tijd van ontspanning ten top, omdat je geen verplichtingen hebt en je de zorgen van school en werk (tenzij je een vakantiebaantje hebt) even kunt laten gaan.

 94. juut178
  22 april 2011 at 12:14 (12 jaar ago)

  Dat is een hele mooie box,Wat een leuk welkomscadeau. Dat hebben ze goed bedacht bij de Linda zeg:)
  Mijn ultieme zomergevoel: Dat begint met wakker worden met de zon op je gezicht. Dan eruit, dekbed wassen en buiten hangen, ontbijtje doen. Dan heerlijk op naar water om te zwemmen. Muziekje mee, hapje en drankje mee en iets om te lezen. En een tube zonnebrand met kokosgeur, I Love It! Heerlijk een paar uren zwemmen, zonnen, kletsen, mensen kijken, lezen etc. Als we(want alleen is dit natuurlijk lang zo gezellig niet, dus ik heb OF mijn vriendinnen mee OF mijn lief) terug komen lekker douchen en wat leuks aan trekken, dan steken we het vuur aan in de tuin en gaan we heerlijk bbq-en. Hoe later het word hoe lekkerder de drankjes worden en hoe lager het niveau haha. En dan na middernacht heerlijk onder de schone naar buiten ruikende lakens..En voor het Ultieme zomergevoel…….dit graag twee weken lang!!
  Ik volgde je al op twitter, dus ik zal het even retweeten.

 95. NailsbyLaura
  22 april 2011 at 12:42 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is slippers aan, luchtig jurkje aan, mooie nagels en dan heerlijk genieten in de zon aan het strand of aan een meer. Heerlijk buiten eten met vrienden en tot laat ’s avonds borrelen.. zucht… nu al zin in!

 96. Mabbina
  22 april 2011 at 12:46 (12 jaar ago)

  mijn zomer gevoel is op dit moment! Deze lente lijkt op een zomer zoals ik graag wil, warmer hoeft van mij niet, daar kan ik niet tegen. Nu ben ik al zo bruin alsof ik 3 weken Spanje heb gehad.

 97. Evi Roebroek
  22 april 2011 at 12:49 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is met mn voeten in het gras, barbeque aan, die heerlijke geur van de barbeque.. gezellig met vrienden rondom de vuurkolf na het eten bijkletsen, fantaseren over de toekomst maar toch weten dat we dit elk jaar blijven doen πŸ™‚

 98. Mabbina
  22 april 2011 at 12:50 (12 jaar ago)

  Vergeet te melden: wat een prachtige doos zeg! En wat een mooie prijs die lakjes. Heb aan al je wensen voldaan. Nu ga ik weer van mijn zomer genieten! ;))

 99. Marion
  22 april 2011 at 13:02 (12 jaar ago)

  super!!! Ik ben ook helemaal gek op Koh,vindt het altijd zo jammer dat ze best duur zijn. Hun handcreme is btw ook errrug lekker (in het doosje, niet in het flesje!).
  Ik kijk uit naar je swatches!
  wat veel reacties trouwens hihi…gaat lekker zo πŸ™‚

  Anywayz:
  mijn ultime zomer gevoel is tja..wanneer de ijscoman langsrijdt in de straat… Heerlijk dat muziekje..snel schoenen aan…en wachten maar.
  Bij ons rijdt er eentje die DΓ© lekkerste pistache ijs verkoopt…(hij is de eerste die er rozijntjes in doet…dus het is niet alleen groen met nootjes, maar ook met rozijntjes) heerlijk.. je wordt gewoon happy van zijn muziekje rond een uur of 4 / 5 πŸ™‚
  En dan natuurlijk in tuin heerlijk opeten πŸ™‚

 100. Samantha
  22 april 2011 at 13:03 (12 jaar ago)

  Wat een super leuke winactie! Mijn ultieme zomergevoel is, zijn met de mensen waarvan ik hou. Samen leuke dingen doen, zoals zwemmen, zonnen, kermis, maar ook gewoon relaxt op een terrasje zitten. Ik vind dat je de tijd met de mensen waarvan je houdt, moet koesteren. En wat is nou beter dan leuke dingen doen in de heerlijke zon? Met een lekkere cocktail erbij, of lekker op het strand proberen bruin te worden? Zon is leuk, maar zijn met de mensen waarvan je houdt, maakt het nog leuker!

  Ik heb je berichtje ook ge-retweet. http://twitter.com/#!/SamanthaLii/status/61383730694078464

 101. Dewi
  22 april 2011 at 13:11 (12 jaar ago)

  Ik heb het ge-RT; http://twitter.com/#!/xlittletinygirl/status/61385973598138368
  En ik heb het geliked! (:

  En nu mijn ultieme zomergevoel;

  Lekker met vrienden liggen op het gras, picknicken en lekker kletsen. In slaap vallen met een zonnebril op, en als je eenmaal wakker bent en in de spiegel kijkt; ”AAH, EEN WITTE ZONNEBRIL AFDRUK!” hahaha.

  XOXO

 102. selina
  22 april 2011 at 13:15 (12 jaar ago)

  Het ultime zomergevoel is wanneer ik voor het eerst weer op op het strand ben, de zon op mijn gezicht, de wind in mijn haren en het geluid van de zee. Om vervolgens heel hard naar de zee in te rennen, onderweg mijn schoenen uit te gooien en net iets te ver in zee te gaan dat mijn zomerjurkje toch net nat word! Om dat zomerjurkje daarna in te ruilen voor een wetsuit en mijn strandtas voor een surfboard, living the ultimate summer dream!

  liefs, selina

  http://selinaderuijter.blogspot.com/

 103. Leona Slot
  22 april 2011 at 13:16 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomergevoel is lekker op het balkon zonnen in onze ligstoelen en de parasol,en daarna samen lekker een lange fietstocht maken

 104. Nathalie
  22 april 2011 at 13:25 (12 jaar ago)

  Leuke actie! Leuke kleurtjes! Die roze heb ik ook al maar die gebruik ik het meest en natuurlijk is ie nu bijna op, dus deze prijs winnen zou echt mooi zijn! πŸ™‚
  Mijn ultieme zomerse gevoel is dit: leuk fleurig topje en mooi rokje aan, mijn mooiste sandaaltjes aan mijn bruinverbrande voetjes (en de nagels gekleurd in een mooi zomers Koh kleurtje natuurlijk… ;)), grote zonnebril op en snoetje in de zon op een terrasje zitten met een grote lekkrer en verse Mojito in mijn hand! πŸ™‚

  Liefs,
  Nathalie

 105. i.brinkhuis3@upcmail.nl
  22 april 2011 at 13:26 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is, heerlijk sΓ vonds laat nog in de tuin te kunnen genieten met een glaasje wijn, hapje erbij , kaarsje aan, de rust, heerlijk!

 106. Stacey
  22 april 2011 at 15:14 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is aan het eind van de middag op het strand in het nazonnetje genieten met vriendinnen gezellig praten. Of thuis in de voortuin in de nazon mijn nageltjes lakken, i love it!

 107. Elke Tuteleers
  22 april 2011 at 16:04 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is op mijn eigen terras in de tuin zitten. Bezig zijn met iets op de computer of in een boek en dan langzaam in het zonnetje wegdoezelen.

 108. Marie
  22 april 2011 at 16:12 (12 jaar ago)

  Ik krijg een zomergevoel als ik op de trampoline lig met mijn kat op mijn buik en gewoon naar de lucht (zonder wolkjes) kijk. Klinkt simpel, maar tgeeft mij echt een zalig zomergevoel πŸ™‚

 109. Aggie
  22 april 2011 at 17:17 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is om lekker te gaan wandelen op het strand en dan met de voeten in het zeewater. Genieten van alles om je heen en dat vooral ook koesteren.

 110. Ellen
  22 april 2011 at 17:25 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is heel simpel namelijk: een zonnige dag ZONDER stress en drukte rondom je heen! Even al je zorgen vergeten (het leven is al kort genoeg), dus moet je profiteren van het zonnetje dat over je heen schijnt met een lekkere cocktail en leuke boek en gewoon weg genieten. Als het je te warm wordt, kan je nog altijd een frisse duik nemen of gewoon eens zot doen met de tuinslang, hihi. In de avond kan ik ook altijd genieten van een fris slaatje en barbecue.
  Ik heb geRT πŸ™‚
  Veel liefs Ellen

 111. shna
  22 april 2011 at 20:03 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomer gevoel is ’s ochtends om kwart voor 7 de deur uit gaan en bedenken dat het dan al warm is πŸ˜€

 112. Rowan
  22 april 2011 at 21:14 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is niet witte stranden of vakanties naar warme landen, maar gewoon in de tuin met vriendinnen wat drinken. MΓ©t een rietje in m’n glas want anders is het helemaal geen zomergevoel haha.

 113. Harma van Teeffelen
  22 april 2011 at 21:40 (12 jaar ago)

  Wauw, mijn zomergevoel! Dat is in het park met mijn boyfriend liggen op mijn favoriete panterkleurig-kleedje met een wegwerpbarbeque en wat vleesjes en stokbrood en lekkere muziek uit mijn speakers, dit alles is in het park naast het leukste festival van Europa, Dour te Belgie! Zo ongelooflijk veel zin in deze zomer en met deze lakjes kan ik eindelijk weer mijn mooie slippers showen!

 114. Lotte
  22 april 2011 at 21:53 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is aan het strand liggen in een warm land met het geluid van de zee op de achtergrond en de zon op mijn gezicht.

 115. Dafne
  22 april 2011 at 22:19 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel?
  Ik woon dicht bij de rijn.. Dus lekker bij de rijn bbqen met mijn vrienden en lekker zwemmen, zonnen en heel erg veel lachen onder een mooie blauwe hemel!!
  Vooral het laatste, ik wordt altijd zo vrolijk van lekker weer!! πŸ™‚
  En een mooi kleurtje om mijn nagels kan natuurlijk niet missen!

  Leuke winactie!!

 116. Dhini
  24 april 2011 at 00:31 (12 jaar ago)

  wauw…wat prachtig allemaal zeg!
  Echt lief van je dat 3 aan je bezoekers weggeeft. Ik heb nog geen van Koh…die staat wel op my wishlist

 117. Paula
  25 april 2011 at 17:32 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is dat ik gewoon wakker kan worden, en dan ook echt zΓ­n heb om op te staan. Meestal ben ik zo’n slaapkop, vooral in de winter…

 118. Cindy
  26 april 2011 at 12:47 (12 jaar ago)

  Cool! Mijn ultieme zomergevoel begint met zonnebrand opdoen haha dat ruikt altijd zo lekker zomers!

  & daarna mijn bikini aan en een jurkje en dan op naar het bos of strand. En wanneer je op de grond zit/ligt krijg ik altijd een zomergevoel haha in de winter doe je dat gewoon niet.

 119. roxanne
  26 april 2011 at 20:48 (12 jaar ago)

  mooie lakjes πŸ˜€

  Mijn ultieme zomergevoel is wakker worden zonder verplichtingen, je kunt doen wat je wilt, zonnen, zwemmen, met vrienden afspreken, geen school, gewoon geweldig. πŸ˜€

  Awh ik mis de zomer πŸ™ nog een paar weekjes. ;D

 120. Judith
  8 mei 2011 at 14:56 (12 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel: Mooi zomers weertje, met een lekkere aarbeien cocktail in de zon liggen.. Mmmm.

 121. Hannah
  20 mei 2011 at 18:11 (12 jaar ago)

  mijn ultieme zomergevoel.
  op vakantie naar een heerlijk warm land het liefste aan de zee,
  en helemaal vergeten dat er iets bestaat als school!
  geen verplichtingen, en doen waar je zin in hebt, heerlijk!

 122. Merel
  29 juli 2012 at 12:41 (11 jaar ago)

  Mijn ultieme zomergevoel is op het strand liggen in een tropisch land met een goed boek, een lekker zomerse bikini en mooie gelakte nagels!:)