L’oreal Volume Million Lashes mascara

In mijn laatste shopvlog kwam deze mascara van L’oreal al voorbij en ik kan me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden. Ik vertelde al dat ik niet heel enthousiast was, maar ik besloot de mascara nog even wat tijd te geven. Vaak is mijn ervaring dat wanneer een mascara iets ouder is, dus minder nat, dat het beter werkt. Lees verder om mijn mening over deze mascara van L’oreal te lezen…

De verpakking van de mascara doet mij heel luxueus aan, mooi glimmend goud met een simpele opdruk. Maar less is more. Ik heb gekozen voor de zwarte variant, je hebt deze ook nog in bruin en in extra zwart (sinds kort). Er zit een special anti-clump wiper in en dit zorgt ervoor dat er geen klontjes ontstaan. Wanneer je het borsteltje uit de huls haalt dan voel je het ook langs een vernauwing gaan. Het borsteltje is gemaakt van kunststof en is behoorlijk groot met veel ‘haartjes’.

Deze mascara heb ik de afgelopen tijd dagelijks op gehad en ik heb het dus uitvoerig kunnen testen. Wij meiden zijn allemaal nog steeds op zoek naar DE mascara en elke keer hoop je dat je eentje hebt gevonden. De L’oreal Volume Million Lashes mascara brengt makkelijk aan. Ik vind het altijd even wennen een nieuw borsteltje, maar deze is wel heel fijn. Het klontert absoluut niet en daar ben ik al erg blij mee. Kijk mee wat het met mijn wimpers doet…

Met 1 laagje worden de wimpers al mooi zwart, ze plakken niet aan elkaar en het geeft iets meer volume aan mijn wimpers. Met 2 laagjes vind ik de mascara niet meer mooi. Het doet mij teveel denken aan spinnenpootjes, brrrr.  Ik draag natuurlijk nu ook helemaal geen andere oogmake-up dus het valt zo ook wel extra op. Wanneer ik deze mascara op doe, breng ik altijd maar 1 laagje aan. Dit staat best wel mooi wanneer je bijvoorbeeld een naturelle look doet. Maar wanneer ik meer een heftige ooglook draag dan vind ik deze mascara echt tekort schieten. Dan grijp ik liever naar mijn all time favorite ‘Rimmel Sexy Curve mascara‘.

Conclusie: Deze mascara beloofd een ‘Million Lashes’ effect maar dat vind ik totaal niet. Het geeft mijn wimpers helemaal niet echt meer volume of juist teveel. Het is niet zo dat ik deze mascara nooit meer op ga doen, want zoals ik al vertelde voor een normale overdag look is die prima. Ben je op zoek naar een echte goede volume mascara dan zou ik deze zeker weten overslaan. De L’oreal Volume Million Lashes mascara kost €16,99.

110 Comments on L’oreal Volume Million Lashes mascara

 1. Claudia
  17 januari 2011 at 17:02 (12 jaar ago)

  Ik vind m juist wél heel fijn! Bij mij geeft ie wel volume 🙂

 2. Kimberley
  17 januari 2011 at 17:12 (12 jaar ago)

  Het ziet er niet zo fascinerend uit..

 3. Laura
  17 januari 2011 at 17:12 (12 jaar ago)

  Ik heb hem sinds kort ook en ben hem nu nog aan het uittesten, maar hij is hard op weg om in mijn top 3 te komen!

 4. Eline
  17 januari 2011 at 17:54 (12 jaar ago)

  Ik vind hem niet fijn. Hij stinkt!

 5. Sanne van Huis
  17 januari 2011 at 19:06 (12 jaar ago)

  Grappig om te zien dat iedereen er heel verschillend over denkt. Eerlijk gezegd had ik dat ook wel verwacht!

 6. femketje
  17 januari 2011 at 20:28 (12 jaar ago)

  jammer dat ie niet echt werkt >.<

 7. Meike & Anisha
  17 januari 2011 at 20:30 (12 jaar ago)

  De verpakking is wel prachtig hoor!

 8. PinkFairy
  17 januari 2011 at 20:44 (12 jaar ago)

  Zo jammer… heb er ook wel goede dingen over gehoord… maar ik ben er nog steeds nieuwsgierig naar.

 9. Camilla
  17 januari 2011 at 21:08 (12 jaar ago)

  Hij lijkt mij juist wel fijn, ik ben eigenlijk altijd wel tevreden over L’oreal!

  Was het nou bij deze mascara dat ze valse wimpers in de reclame gebruikten?!

  xxx Camilla

 10. Fleur
  17 januari 2011 at 23:40 (12 jaar ago)

  Goed en eerlijke conclusie! Ik ben fan van Clinique en Rimmel Sexy Cruves op dit moment (eigenlijk al een half jaar ondertussen).

 11. Alyssa
  18 januari 2011 at 02:08 (12 jaar ago)

  Ik heb deze een tijdje gebruikt en ik vond het borsteltje gewoon niet fijn! Ik heb een oud borsteltje van een andere mascara vervangen en toen was ‘ie wel oke.. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, wanneer een mascara bijna 15 euries kost.

  Ik gebruik er nu eentje die ik in Londen bij Boots gekocht heb. Hij kostte 6 pond en heet ‘Va Va Voom’. Deze vind ik persoonlijk heel fijn.

 12. Lisa
  18 januari 2011 at 03:30 (12 jaar ago)

  Grappig de ene vindt deze juist supergoed en de andere minder, hehe. Bedankt voor de review! 🙂

 13. Femke
  18 januari 2011 at 10:29 (12 jaar ago)

  Jammer dat hij toch niet zo fijn is! Ik gebruik altijd dezelfde mascara, ben het merk even kwijt maar die zit in in een paarse houder, en die is gewoon super!

 14. Romy
  18 januari 2011 at 10:32 (12 jaar ago)

  Deze mascara vind ik ook echt heel slecht. 1 laagje is nog te doen
  maar 2 ziet er echt niet uit. Ik denk dat mascara bij de 1 beter uitpakt dan bij de ander.

 15. Charlotte
  18 januari 2011 at 19:24 (12 jaar ago)

  Ik vind hem geweldig!
  Ik draag hem nu zo een 4maanden en ik krijg constant opmerkingen
  van wouw wat zijn jou wimpers lang zeg of heb je valse in, oké ik heb ook lange
  wimpers maar bij m’n vorige zeiden ze dat toch niet!
  Al m’n vriendinnen willen er een voor nye gaf ik er, goede vriendin van me een kado
  Zo blij dat ze was, ze wouw hem al van in het begin dat ze er mij mee zag

 16. Silje
  8 februari 2011 at 16:52 (12 jaar ago)

  Ik vind het wel een super fijne mascara. Ik gebruik deze mascara nu ongeveer een half jaar en mijn ogen zien er altijd mooi uit. Dus ik ben super tevreden 😀