Zara Groningen een feit

Zara fans in het hoge noorden, nogmaals opgelet: Zara komt in de stad Goningen!

We hebben al eerder geschreven over de komst van Zara in Groningen, maar er waren vooral veel geruchten komt de Zara er niet of komt de Zara er nou wel? Nu heeft de gemeente Groningen bevestigd dat de Zara er toch echt gaat komen. Ze zijn het pand aan het begin van de Herestraat al druk aan het verbouwen en ik ben benieuwd hoe groot de winkel gaat worden.

Het duurt nog wel even, want ze verwachten dat de Zara open gaat voor kerst. Dus wie weet kunnen jullie ‘noordelingen’ een mooi jurkje voor de kerst bij de Zara scoren!

zara Groningen in de Faun

3 Comments on Zara Groningen een feit

  1. Dorathy Mcandrews
    11 augustus 2020 at 22:20 (2 dagen ago)

    I simply want to say I am just very new to blogging and really loved you’re web-site. Most likely Iā€™m likely to bookmark your blog post . You absolutely come with good stories. With thanks for revealing your website.

    Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Zara Groningen een feit

  1. [...] hebben er lang op gewacht, net zoals de Zara, Pieces opent eindelijk ook een winkel in Groningen. Natuurlijk konden we sommige accessoires [...]

  2. [...] verwachting was dat de Zara voor de kerst open zou gaan maar blijkbaar was dit niet haalbaar en zit er niets anders op dan wachten tot het [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *