Trends voor beenmode in de winter van 2020/2021

Als je aan fashiontrends voor de winter denkt, dan denken de meeste mensen al gauw aan truien, jassen, vesten en jurkjes. Op de een of andere manier wordt beenmode vaak vergeten en dat is zo ontzettend jammer! Er is namelijk ieder seizoen wel wat nieuws te ontdekken op het gebied van beenmode. Omdat ik een echte koukleum ben, vind ik het heerlijk om in de winter tussen de warme fashion te snuffelen – op zoek naar iets hips én warms voor mijn benen. Voor de aankomende winter heb ik dit ook alvast voor je gedaan; in dit artikel lees je meer over de trends voor beenmode in de winter van 2020/2021.

Zwarte netkousen in het winterse seizoen

Begin ik net over hoe fijn ik het vind om het lekker warm te hebben, is de eerste trend niets meer en niets minder dan netkousen! Netpanty’s waren in de jaren 80 en zelfs in de jaren 90 niet weg te denken uit het modebeeld. Ook deze winter zien we deze gewaagde panty weer terug en wel in allerlei soorten combinaties. De grootste verandering is misschien wel dat netpanty’s door veel meer verschillende soorten vrouwen worden gedragen.

Waar de netpanty eerder vooral bedoeld was als toevoeging op je sexy look kunnen deze panty’s deze winter écht in iedere look. Zo staan ze echt te gek onder een lange zwarte jurk met een nette wollen mantel erop. Maar: hoe zorg je er nou voor dat je geen koude benen krijgt? Heel simpel: ik draag onder een netpanty gewoon een andere panty! Kies in zo’n geval voor een panty van weinig denier of ga voor een natuurlijke gekleurde panty. Panty’s shoppen is tegenwoordig ook gelukkig niet meer zo duur: beenmode met voordeel shop je gewoon online.

panty1

Mix tussen panty en maillot: beenmode met kabels

Vind je zo’n netpanty er toch maar wat fris uitzien? Dan raad ik je aan om eens te kijken of beenmode met kabels iets voor jou is. Je kent ze vast wel: die oude kabeltruien van vroeger die je nu ook nog vaak in de winkels ziet hangen. Tegenwoordig kun je panty’s kopen met precies zo’n kabel als structuur. Deze beenmode is vaak dunner dan een maillot en dikker dan een panty – kortom: de perfecte mix tussen beide soorten beenmode. Wanneer je een maillot te dik vindt, is dit het ideale item.

Het voordeel van dit trendy item is dat het je benen lekker warm houdt. Panty’s zijn, wanneer er geen gaatjes in zitten zoals bij een netpanty het geval is, heerlijk warm en werken vaak isolerend. Dat betekent dat een panty echt warm genoeg is in het koude seizoen. Wil je voor iets meer vrolijkheid in je look gaan? Ik raad je aan om dan eens te kijken tussen het kleurrijke aanbod. Van zowel deze panty’s als andere soorten panty’s (bijvoorbeeld met print!) kun je allerlei kleurtjes kopen. Ga bijvoorbeeld voor een donkergroene panty of kies voor een bordeaux rood exemplaar.

Flared jeans, leggings en meer

Tot slot nog een trend waar ik echt heel blij mee ben: de trend van de flared leggings. Het is bijzonder hoe zo’n trend werkt. Ik had namelijk twee jaar terug nooit gedacht dat ik zo’n wijd uitlopende broek of legging zou gaan dragen. Nu ik weet hoe comfortabel het zit én hoe leuk het geheel eruit ziet, wil ik niet meer anders. Het zijn met name de flared leggings die veel comfort hebben gebracht in mijn dagelijks leven. Daarom raad ik het iedere vrouw aan om minstens één zwarte flared legging in huis te hebben. Ben je meer van de broeken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een flared jeans; ook hartstikke leuk. Door de strakke bovenkant en de wijde onderkant creëer je lengte, waardoor je slanker lijkt. Hoewel ik dat absoluut niet altijd nodig vind, vind ik dat op sommige dagen toch wel even prettig.

Een groot voordeel van een flared legging of flared jeans is dat je ze in allerlei soorten looks kunt dragen. Ben je op zoek naar een nette broek? Een zwarte flared jeans is de oplossing onder een blouse of een colbert. Zoek je een comfortabele legging of broek voor onder een shirtje of sweater? Ook dan is een flared legging een goed idee. Je kunt er zelfs een hele feestelijke look mee maken. Wat dacht je van een gebloemde flared in combinatie met een paar hakken en een zwarte blouse? Wedden dat dat geheel er te gek uitziet? Kortom: ik ben weg van deze beenmode voor de winter. Wat vind jij ervan?

Comments are closed.