Inspiratie voor leuke outfits voor het najaar

Inspiratie voor leuke outfits voor het najaar

Het najaar staat weer voor de deur en zoals jullie inmiddels weten is dit mijn favoriete seizoen. Binnenkort kunnen we allemaal vast en zeker de inhoud van onze kledingkast gaan verruilen voor herfstkleding, hoewel ik dit inmiddels al gedaan heb. Wij zijn namelijk op dit moment druk bezig om onze slaapkamer een kleine make-over te geven en daarom heb ik afgelopen week mijn kleding uitgezocht. Tijdens het opruimen, wat ik overigens heb gedaan met behulp van deze tips, kwam ik er al snel achter dat ik nog heel veel leuke kleding heb. Toch heb ik nog wel een aantal wensen voor het najaar, zo wil ik graag nog een mooi, warm vest van wol, een paar zwarte laarsjes en een mooie skinny jeans kopen.

Afgezien van de bovenstaande wensen ben ik voor de rest eigenlijk nog heel tevreden en heb ik genoeg items in de kast hangen om leuke combinaties mee te maken. Maar mocht jij toch nog wat inspiratie kunnen gebruiken voor een leuke outfit dan heb ik hieronder een aantal leuke setjes voor je samengesteld…

Tegenwoordig hou ik echt heel erg van rokjes en ook in het najaar kun je er gerust eentje aan trekken wanneer je er een panty of een maillot onder draagt. Ik vind Dr. Martens echt super toffe schoenen en deze laarsjes kun je op heel veel manieren combineren; ze staan mooi onder een rokje maar ook zeker leuk bij een jeans of broek met wijde pijpen. De look heb ik afgemaakt met mooie accessoires en ook nog een prachtig lakje van Essie voor op de nagels. Wist je trouwens dat Essie één van mijn favoriete nagellak merken is?

afbeelding1

Een jeans is denk ik wel één van de meest tijdloze items op aarde; dit kledingstuk kan eigenlijk altijd en past bij zo veel verschillende stijlen. Ik combineerde deze skinny jeans met een hele toffe blouse met laagjes en bloemetjes. De blouse heeft een wat lieflijke look maar wordt direct een stuk stoerder door de leuke enkellaarsjes en bijpassende tas.

afbeelding2

Ook een jurkje kan je uiteraard gewoon dragen in het najaar. Dit laatste setje is misschien iets netter qua look maar vind ik ook prima geschikt voor een dagje werk, een gezellig etentje of voor een andere feestelijke gelegenheid. Het jurkje is gemaakt van een prachtige kanten stof en vind ik erg mooi in combinatie met de stoere biker jacket. Wederom maken de accessoires het geheel af en ik zie mijzelf wel in deze outfit stralen.

afbeelding3

Wie mij trouwens al wat langer volgt weet dat ik regelmatig dit soort inspiratie artikelen voor mijn blog maak. Ik vind het enorm leuk om outfits samen te stellen en ik weet dat niet iedereen dit even leuk of makkelijk vindt om de juiste combi’s te maken. Speciaal voor deze mensen heb ik nog een leuke tip, namelijk de Zalon box. Deze box met kleding wordt speciaal samengesteld door een personal stylist met items van Zalando en deze krijg je thuisbezorgd. In deze doos zitten meerdere kledingstukken en je houdt wat je leuk vindt en de rest stuur je gemakkelijk retour. Misschien ook een leuke tip voor je vriend/man, want uit eigen ervaring weet ik dat mijn man graag mooie kleding draagt maar het niet leuk vindt om zelf kleding te shoppen. Ik vind het in ieder geval een super leuk en handig concept!

Zoals altijd ben ik erg benieuwd welke van de drie outfits jouw favoriet is en of jij ook nog een aantal wensen hebt qua kleding voor het najaar, let me know…