New in: My Jewellery items

Een tijdje terug werd ik benaderd door My Jewellery, of ik het leuk zou vinden om wat items uit te zoeken in hun webshop? En of ik dat leuk vind! Deze webhop is al sinds hun prille begin één van mijn favorieten en tegenwoordig koop ik regelmatig items. De stijl qua sieraden én kleding past erg goed bij mijn eigen stijl en daarnaast ben ik ook altijd erg tevreden over de kwaliteit. Het uitzoeken van de items was ook zó gedaan en een dag later ontving ik mijn nieuwe My Jewellery items…

maxijurkmyjewelry1

Het eerste item wat ik uitkoos en waar ik erg blij mee ben is een maxi jurk met een bloemenprint. Deze jurk past goed bij mijn stijl en vind ik een mooie jurk voor in de zomermaanden met sandaaltjes eronder. Maar ook in de lente is de jurk erg leuk in combinatie met stoere laarsjes eronder. De jurk zit ontzettend comfortabel en is heerlijk luchtig, ideaal dus voor de zomer! My Jewellery heeft trouwens een groot assortiment jurkjes, van kort tot aan lange maxi jurken en vooral de wikkeljurkjes zijn mijn favoriet. Inmiddels heb ik al een aantal jurkjes van ze in de kast hangen en ik draag ze graag en vaak.

maxijurkmyjewellery2

myjewellerymaxi3

Ook zocht ik nog twee kettinkjes uit om met elkaar te kunnen dragen. Het ‘layeren’ van kettinkjes is namelijk helemaal hip en ik koos voor twee goudkleurige, vooral ook omdat ik voornamelijk gouden sieraden draag. My Jewellery verkoopt veel kettinkjes in verschillende lengtes waardoor ze erg goed met elkaar te combineren zijn. In de webshop kun je aan de hand van een afbeelding zien hoe lang het kettinkje is, dat is natuurlijk erg handig. Wat ik ook echt een grote pluspunt vind aan de sieraden van My Jewellery is dat ze niet verkleuren. Ik draag al meer dan een jaar een goudkleurige armband en deze draag ik dag en nacht, douche en zwem ik mee en de armband ziet er nog uit als nieuw. Datzelfde zal ongetwijfeld gelden voor deze deze mooie kettinkjes, ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.

Ik ben dus een hele enthousiaste fan van My Jewellery (zoals je hebt kunnen lezen) en naast hun webshop hebben ze inmiddels ook al 10 fysieke winkels geopend, en ik hoop ook dat er snel een boutique in Groningen gaat komen. Wie weet! Wat vinden jullie van mijn outfit en hebben jullie wel eens wat geshopt bij My Jewellery?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *