Interieur tip: Indusigns!

indusigns5

Als je houdt van een stoer tintje in je interieur, wat overigens nu helemaal hip is, dan ben je bij Indusigns.nl zeker aan het juiste adres. Dit bedrijf gevestigd in Amsterdam heeft een heel leuk assortiment met industriële producten voor in huis, van lampen tot aan hondenmanden. Met deze producten van Indusigns heb je gegarandeerd iets unieks in je interieur!

indusigns2

In het late voorjaar van 2013 is Indusigns opgericht en is ontstaan uit passie voor Upcycled Industrieel Interieur Design, upcycling is het hergebruiken van wegwerpartikelen en ze upgraden tot iets wat een hogere en duurzamere gebruikswaarde heeft. Niet alleen zijn de producten uniek en vernieuwend, het is ook nog eens heel milieubewust iets waar veel mensen tegenwoordig mee bezig zijn.

De producten zijn dus allemaal voorheen gebruikt maar krijgen bij Indusigns een tweede leven, de items hebben hierdoor veel karakter omdat je ook echt ziet dat de producten zijn gebruikt. Naast het vaste assortiment waaruit je kunt kiezen is het ook mogelijk om mee te denken aan een ontwerp. Zo kun je ervoor zorgen dat een product perfect past bij je eigen interieur, bijvoorbeeld door de kleur of de grootte aan te passen.

indusigns1 indusigns3

In de webshop van Indusigns vind je het gehele aanbod, daarnaast zijn de producten ook online verkrijgbaar bij; Markita, Dawanda, Rustikal, Zeldzaam Mooi, Oliehandel.nl en Roest Wonen. Daarnaast verkopen ze de producten ook via de volgende winkels, bijvoorbeeld; Jens-yalla-yalla te Ommen, Kuhne Design te Alkmaar en Puur Wonen in Groningen. Dus mocht je ooit in de buurt van deze plaatsen zijn, dan kun je de producten ook in het echt bewonderen…

indusigns4

Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden naar Indusigns, wat ik mij goed kan voorstellen, neem dan vooral een kijkje in hun online shop.

Ik ben erg benieuwd wat jullie eerste indruk is, en hou jij ook van een industriële stijl in je interieur?

72 Comments on Interieur tip: Indusigns!

 1. Shiralee
  3 april 2015 at 09:14 (8 jaar ago)

  Wat een leuk initiatief!

 2. Nicole
  3 april 2015 at 11:39 (8 jaar ago)

  Wat een gave items!

 3. Rick Hogenboom
  5 april 2015 at 14:35 (8 jaar ago)

  Ze hebben inderdaad hele mooie spullen. Die industriële look blijft mooi. Als ik ze gebruik in een interieur ontwerp vinden mijn klanten ze meteen erg mooi.

 4. Donna Luisa
  6 april 2015 at 21:51 (8 jaar ago)

  Ah wat leuk! Mijn vader is pas verhuisd, dus deze tip is heel welkom!