Get ready with me for NYE 2014-2015

Het jaar 2014 zit er nagenoeg op, we kunnen bijna gaan aftellen. Vanavond heb ik een leuk feestje en uiteraard hoort daar een feestelijke look bij, vandaar een ‘Get ready with me’ video. In deze video laat ik zien wat ik voor make-up draag, ik ga voor een neutrale ooglook met opvallende lippen, doe ik mijn haar en laat ik zien wat ik voor kleding draag. Ik wens jullie veel kijk plezier en natuurlijk een hele fijne oud & nieuw!

Hieronder een lijstje met de make-up producten die ik heb gebruikt:

3 Comments on Get ready with me for NYE 2014-2015

 1. Manon
  31 december 2014 at 12:47 (6 jaar ago)

  Ik heb al een tijdje geen get ready with me filmpje gezien! erg leuk x

  Beantwoorden
 2. Amelie
  31 december 2014 at 15:33 (6 jaar ago)

  Mooie look!! Gelukkig nieuwjaar!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *