Filmpje: favorieten februari ’14

Afgelopen jaar plaatste ik met grote regelmaat ‘mijn vijf favoriete dingen van dit moment’ artikelen. Dit jaar daarentegen nog geen één keer, ik ben het item gewoon vergeten. Daarom heb ik besloten om dit artikel vanaf nu in een nieuw jasje te steken en laat ik jullie nu elke maand mijn favoriete dingen van dat moment zien. Ik laat in deze video’s niet alleen maar beauty producten zien maar ook fashion gerelateerde items en zo nu en dan ook ‘lifestyle’ achtige dingen, denk aan eten of een te gekke film die je moet zien. Voor nu alvast, heel veel kijk plezier!

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Filmpje: favorieten februari ’14

 1. Robin
  5 maart 2014 at 13:55 (6 jaar ago)

  Leuke favorieten. Ik zou het leuk vinden als er afwisseling kwam tussen filmpjes & geschreven artikels hihi :)

  Beantwoorden
 2. Lientjuhxxx
  5 maart 2014 at 21:05 (6 jaar ago)

  hoi, ik vind persoonlijk dat je steeds ver van de camera zit. Ik zou het leuker en duidelijker vinden mocht je wat dichter zitten. Kan dat?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *