Sneak Peek Primark, H&M & Bershka najaar 2014

Nu de dagen wat donkerder zijn, er wat meer neerslag valt en de wind wat harder waait krijg ik spontaan zin om voor het najaar te gaan shoppen. Ik heb al een beetje rondgekeken  hier en daar en ik word best blij met wat ik zie! Wat ik vooral zie zijn donkere kleuren, breisels, ruitjes en stoere schoenen, helemaal mijn ding. Uiteraard zal ik nog artikelen maken over de trends voor komend seizoen maar vandaag wil ik jullie eerste een sneak peek geven van de najaarcollecties van Primark, H&M & Bershka…

De najaar items van Primark zou ik omschrijven als stoer met een lief randje. In de collectie zijn een hoop ‘stoere’ items te vinden, zoals grote statement sieraden en zwarte enkellaarzen maar ook zie ik zachte kleuren, girly rokjes en aaibare stoffen. De meeste items liggen vanaf halverwege september in de winkel…

primarknajaar

Ik word altijd wel heel blij van de nieuwe collecties van H&M en ook dit keer zag ik genoeg leuke dingen. De collectie is heel divers en ik denk dat voor iedereen wel wat bij zit. Wat mij vooral opviel zijn de vele biker jackets, de hoeden, de body’s, de leren rokjes en kleding met geruite stoffen…

hm2914

Ook Bershka vind ik een erg leuke winkel, ik shop er graag! De collectie voor het najaar ziet er ook veelbelovend uit. Qua items vind ik het wel heel erg lijken op de collectie van H&M. Ik zie vooral geruite stoffen, stoere laarzen, aztec prints en geplooide rokjes…

bershkanajaar

Wat vind jij van deze sneak peeks en welke items zijn jouw favorieten?

3 Comments on Sneak Peek Primark, H&M & Bershka najaar 2014

 1. Martina
  12 augustus 2014 at 09:06 (6 jaar ago)

  Ik vind de items van de H&M mooi!

  Beantwoorden
 2. Tineke
  12 augustus 2014 at 11:07 (6 jaar ago)

  Wauw, alle items zijn prachtig, krijg hierdoor zin in de herfst!
  Liefs

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *