OOTD: A little bit of spring #2

Langzaam maar zeker kom ik helemaal in de lente mood, jullie ook? Steeds vaker betrap ik mijzelf erop dat ik lichte kleuren uit mijn kledingkast pak en dat ik mijn laarsjes verruil voor sneakers of ballerina’s. Ook struin ik het internet af voor mooie items om mijn garderobe mee aan te vullen, tja ik hou nou eenmaal van fashion. Inmiddels is mijn kast dus aardig gevuld en kan ik genoeg leuke setjes maken en dit is wat ik afgelopen zondag tijdens een verjaardag droeg…

ootd401ootd404ootd402 ootd403Witte blouse H&M / Jeans Only / Ballerina’s Forever 21 / Ketting, sjaal, horloge & armbandjes Love, Pieces & Happiness

 

Dit vind je vast ook leuk...

5 Comments on OOTD: A little bit of spring #2

 1. Sabine
  25 april 2014 at 20:38 (6 jaar ago)

  Mooie outfit! Het sjaaltje is erg leuk :)

  Beantwoorden
 2. Tineke
  27 april 2014 at 15:44 (6 jaar ago)

  Ontzettend mooie outfit, dat sjaaltje staat er echt super leuk bij!
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Sarah
  29 april 2014 at 20:51 (6 jaar ago)

  Wat zie je er goed uit zeg! Ook erg simpele maar leuke outfit!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *