Filmpje: vlog vakantie Oostenrijk 2014

Gisteren rond een uurtje of 10 in de avond was ik weer thuis, en na een weekje Oostenrijk is het toch ook wel weer heerlijk om lekker in je eigen huis te zijn. Ik heb wel echt een super leuke vakantie gehad waar ik volop van heb genoten en waar ik lekker tot rust ben gekomen. Om jullie een klein beetje een indruk te geven van hoe mijn vakantie was, heb ik een vlog gemaakt wat voornamelijk bestaat uit sfeerbeelden. Ik hoop dat jullie het een leuke video vinden en uiteraard heel veel kijk plezier!

7 Comments on Filmpje: vlog vakantie Oostenrijk 2014

 1. Fleur
  16 februari 2014 at 13:43 (6 jaar ago)

  Ziet eruit alsof het een erg mooie plek is daar. Ik ben gisteravond ook terug gekomen van de wintersport.

  Beantwoorden
 2. Dionne
  16 februari 2014 at 15:15 (6 jaar ago)

  Wat een leuke vlog! heel leuk om te zien. Ik wil ook weer eens gaan skien.

  Beantwoorden
 3. Lies
  16 februari 2014 at 20:47 (6 jaar ago)

  Echt een hele leuke vlog en wat ziet er daar ook ontzettend mooi uit! In zo’n skilift zitten lijkt mij om eerlijk te zijn best wel een beetje eng, maar dat zal wel komen door mijn hoogtevrees haha. Ook erg leuk om te zien wat je allemaal mee hebt genomen qua verzorgingsproducten en make-up.

  Beantwoorden
 4. Laura
  16 februari 2014 at 20:47 (6 jaar ago)

  Ziet er erg gezellig uit daar! Ik ben nog nooit op wintersport geweest maar het lijkt me wel heel leuk.

  Beantwoorden
 5. Denise
  16 februari 2014 at 21:44 (6 jaar ago)

  Erg leuke vlog!
  Best moeilijk om te zien, ik kom al sinds ik 9 maanden was anderhalve maand per jaar in Fiss dus ik voel me daar echt thuis en dit jaar voor het eerst niet vanwege m’n studie.
  Zo ben ik er toch nog een klein beetje geweest, hihi.
  Liefs,
  Denise

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *