Filmpje: The Perfect Palette Tag

Eindelijk weer eens een beauty/fashion gerelateerde video. Ik heb de afgelopen periode erg weinig tijd gehad om filmpjes op te nemen maar ik mis het wel heel erg. Daarom ga ik toch proberen om weer wat regelmatiger een video te maken. Vandaag heb ik voor jullie de ‘The Perfect Palette Tag’, veel kijk plezier!

4 Comments on Filmpje: The Perfect Palette Tag

 1. Miranda
  19 februari 2014 at 15:10 (6 jaar ago)

  Wat een leuke tag blijft dit toch. Ik snap het wel dat je het palette van Sephora niet zo heel erg vaak gebruikt. Ik heb dat ook met mijn 88 paletten ik vind ze fijn ,maar gebruik ze veelte weinig.

  Beantwoorden
 2. Caro
  20 februari 2014 at 08:24 (6 jaar ago)

  Leuk tag, ik heb ‘m ook gedaan! Ik ben het ook helemaal eens met dat je het too faced palette de mooiste verpakking vind hebben!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *