Mijn vijf favoriete dingen van dit moment #14

Tegenwoordig laat ik jullie niet één maar tweemaal per maand mijn favorieten van dit moment zien. Dat kan van alles zijn, van beauty tot aan eten en alles ertussenin. Ik gebruik ontzettend veel fijne dingen en ik vind het heel leuk om dit met jullie te delen en wie weet heb jij er binnenkort ook een nieuwe favoriet bij. Vandaag weer vijf nieuwe random favoriete dingen..

Jullie hebben hier al een review over kunnen lezen, ik heb het over de 24H Color Edition van Bourjois. Deze oogschaduw is echt heel mooi, goed gepigmenteerd, heeft een lange houdbaarheid en is makkelijk mee te werken. Ik gebruik ze redelijk vaak en vooral de kleur ’05 Prune Nocturine’ (de bordeauxrode) is favoriet en binnenkort een look met deze mooie oogschaduw…

Sinds ongeveer twee weken zijn mijn vriend en ik verslaafd aan de serie ‘Breaking Bad’. Dit is echt een super spannende serie over een scheikundeleraar die besluit drugs te gaan produceren. Meteen bij de eerste aflevering was ik enthousiast en nu kijken we bijna elke avond een aflevering (of twee, drie, vier…) Inmiddels zitten we ergens in seizoen 4 en ik ben heel benieuwd hoe alles gaat aflopen. Deze serie is in ieder geval wat mij betreft een aanrader.

Ik had al een zilveren en rosé gouden horloge en daar is dit gouden exemplaar bij gekomen en draag ik tegenwoordig erg graag. Het horloge verkoop ik ook in mijn webshop en blijkbaar ben ik niet de enige die fan is want ze verkopen aardig goed. Het horloge kan ik mooi combineren met verschillende armbandjes en geeft een sjieke look aan mijn outfit. Ook vind ik dit horloge perfect voor de feestdagen en daarom zwaar favoriet!

Tijdens het doorspitten van mijn mail kwam ik deze “oude” foto tegen van Bentley en mij. Alweer wat jaren terug kocht ik Bentley en ik was in deze periode super gelukkig! Ik wou al mijn hele leven een pony en toen ik ergens begin twintig was kon ik deze droom eindelijk waarmaken. Deze foto vind ik zelf heel mooi en straalt voor mij vrijheid uit. Ik kon toen gaan en staan waar ik wou en alles was zo vanzelfsprekend, tot aan fietsen toe en nu is dat helaas niet meer zo. Inmiddels werk ik heel hard tijdens mijn therapie om stukje bij beetje mijn vrijheid weer terug te krijgen zodat ik weer alles kan doen wat ik wil zonder mijn angsten. Deze foto is in ieder geval een goede reminder aan een hele fijne tijd!

Ten slotte sluit ik deze ‘Mijn 5 favorieten van dit moment’ af met de najaarskleuren van SensatioNail. Al eerder schreef ik lovend over deze gelnagellak en laatst ontving ik de gehele najaarscollectie. Mijn geluk kon niet op en ik kan in ieder geval een tijdje vooruit. Binnenkort een uitgebreid artikel over deze mooie en bijzondere kleuren van SensatioNail, dus hou mijn blog in de gaten!

Dit waren ze weer, mijn 5 favo’s van dit moment en ik ben heel benieuwd wat jouw favorieten zijn?!

 

Dit vind je vast ook leuk...

8 Comments on Mijn vijf favoriete dingen van dit moment #14

 1. Martina
  27 november 2013 at 06:19 (6 jaar ago)

  Mooie favorieten, leuk om te zien!

  Beantwoorden
 2. Michelle
  27 november 2013 at 08:08 (6 jaar ago)

  Mooie favorieten deze keer! Hopelijk herstel je goed zodat je ooit weer alles kan doen wat je wil doen!
  En de kleuren van Sensationail zien er goed uit!

  Beantwoorden
 3. Melissa
  27 november 2013 at 11:05 (6 jaar ago)

  Mooie favorieten, ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar Breaking Bad!

  Beantwoorden
 4. Miranda
  27 november 2013 at 15:06 (6 jaar ago)

  Wat een mooie favorieten. En wat een prachtige foto met je pony.

  Beantwoorden
 5. Elke
  27 november 2013 at 17:41 (6 jaar ago)

  Prachte foto met jouw & je pony! En ik ben er zeker van dat je gauw je ‘vrijheid’ terug hebt. Ik ken je niet persoonlijk maar ik denk echt dat je een fantastische meid bent met een zeer sterk karakter!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *