Een kijkje in mijn leven #20

Een kijkje in mijn leven #20

Deze nogal regenachtige week sluit ik af met een nieuwe ‘Kijkje in mijn leven”. Ik maakte de afgelopen tijd weer redelijk wat foto’s op mijn iPhone en zo weet je een beetje wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Eigenlijk waren het rustige weken en heb ik niet heel veel bijzondere dingen buitenshuis gedaan. Ik heb vooral veel tijd besteed aan mijn blog én ik ben druk bezig met een geheim project…

Dit was echt een super lekker gerecht, verse lasagnette met o.a. spinazie, tomaat en ricotta. Ik heb het niet zelf bedacht hoor, hier staat het recept. In ieder geval een aanrader voor mensen die van pasta houden!

Zo af en toe vind ik het leuk om een vlecht in te doen, het liefst maak ik een visgraatvlecht want deze vind ik net iets mooier en origineler. Op deze foto kun je trouwens redelijk goed de ombre effect zien, zo zijn mijn haarpunten een stuk lichter dan het haar bij mijn haarwortels.

Twee vrienden waren gezellig bij ons op op visite en ze namen hond Bo ook mee. Dit is echt een hele grote hond, vooral als je haar vergelijkt met Puck. Ondanks haar grootte perste ze zich toch redelijk makkelijk in het kleine mandje van Puck en dit zag er best wel hilarisch uit!

Mijn lippen knallen van mijn gezicht af, haha!

Hoi lieve Puck, wat is het toch een dotje hé?!

Ik zag echt enorm op tegen het warme weer vorige week, ik kan namelijk erg slecht tegen de hitte en begin er erg snel van te hyperventileren. Toch viel het mij uiteindelijk mee en heb ik het overleefd (ghehe), wel met behulp van heel veel lekkere ijsjes, geen straf hoor!

Deze overheerlijke pastasalade kwam vorige week ook al voorbij in een artikel op mijn blog. Echt de lekkerste pastasalade die ik ooit heb gehad…

Na het lezen van alle blogposts over Sensationail moest ik het gewoon hebben, dus kocht ik de starterskit. Tot nu toe ben ik eigenlijk heel erg tevreden. Het werkt allemaal erg makkelijk en mijn nagels bleven echt heel lang super mooi.

Leuk kleurtje, al moet ik wel zeggen dat ik er na vier dagen zat van werd. Maar dat heb ik wel vaker als ik nagellak draag, ik vind het altijd erg leuk om een beetje met kleuren af te wisselen.

Jum, lekker Turks eten! Dit is zelfgemaakte Kofta met eigengemaakte tomatensaus, geserveerd met pita broodjes en Turkse Yoghurt met munt erin. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eindelijk kon ik mijn vriendje blij maken met een lekker geurtje die ik thuis gestuurd kreeg. Hier komt binnenkort nog een review over online…

Mijn zelfgemaakte armcandy en in deze video laat ik zien hoe je dit makkelijk kunt maken. Ik kreeg trouwens super veel positieve reacties, thanks!

Ik kreeg een super leuk pakketje van I Eat Fashion, als het goed is hebben jullie de inhoud al kunnen zien…

Heel blij met mijn penseelstiften waar je super mooi mee kan kleuren. Ik moet alleen nog even wat dikker papier kopen zodat het wat minder vlekt gezien de stiften nogal nat zijn…

Aan de hand van een tutorial op Youtube maakte ik deze tekening en ik vond het resultaat nog best goed geworden.

Yeah, mirror sunnies! Ook deze kreeg ik opgestuurd van een hele leuke webshop waar ik jullie volgende week wat meer over vertel.

Hele lekkere en snelle noodles, binnen 10 minuten was ik klaar. Kijk, dan vind ik “koken” nog best leuk, haha!

Mijn nagels nadat ik de Sensationails eraf had gehaald, de schade viel mij mee. Ik las namelijk plotseling allerlei horrorverhalen van pijnlijke en beschadigde nagels, geen last van gelukkig. Ik moet trouwens wel eerlijk bekennen dat ik ze gewoon van mijn nagels heb afgetrokken, ging eigenlijk best wel makkelijk en pijnloos…

Onze moestuintje, nu maar hopen dat we snel kunnen gaan oogsten…

Mijn vriend smste mij of ik toevallig iets kwijt was? Oja, inderdaad deze ketting had ik al een tijdje niet meer gezien, oeps!

De foto hierboven is een hint wat betreft mijn geheime project, kunnen jullie het al raden?

Hopelijk vonden jullie het weer leuk m een kijkje in mijn leven te krijgen. Ik kruip in ieder geval weer snel in mijn bed want ik ben een beetje ziekjes. Alvast een heel fijn weekend!

xxx