New in: bikini van To Die For

New in: bikini van To Die For

Langzaam maar zeker komt de zomer dichterbij en is het weer tijd om een bikini te kopen. Ik heb meerdere in de kast liggen maar ik vind het toch altijd best lastig om een perfect zittende bikini te vinden. Ook ben ik vrij wit (understatement) en het vinden van een goede kleur is dus ook best wel lastig. Een tijdje terug werd ik benaderd door het Zweedse badmode merk ‘To Die For‘, of ik het leuk zou vinden om een bikini uit te zoeken? Tuurlijk, daar zeg ik geen nee tegen. Hieronder zie je mijn nieuwe bikini…

Ik ging voor een strapless bikini top met een schattig broekje (met nadruk op JE) en dit setje heet ‘Lola‘. Ik vind het een heel leuk setje en de stijl doet mij denken aan ‘navy’…

Het fijne is dat je bij ‘To Die For’ zowel de top als het broekje in verschillende maten kunt bestellen. Ik heb namelijk een vrij volle boezem en vaak zijn de bijbehorende broekjes veel te groot, omdat in verhouding mijn billen een stuk kleiner zijn. De top heb ik in maat ‘medium/large’ en de maat van het broekje is ‘small’. De bikini zit goed, ook al vind ik het broekje wat aan de kleine kant, niet dat die te strak is maar iets te bloot voor mijn smaak. Ik denk dus dat ik een ander bijpassend broekje ga zoeken. Aan de achterkant van de top zit trouwens een hele handige sluiting in een mooie metalen kleur. In de top zit ook vulling maar die kun je er eventueel ook uithalen.

Ik vind het een hele leuke bikini en dit setje kost SEK 459 en dat is omgerekend €53,79. Too Die For is een Zweeds merk maar ze versturen gewoon naar Nederland. Betalen kun je doen met o.a. een creditcard. Neem vooral even een kijkje in de shop!

Wat vind jij van mijn nieuwe bikini? Morgen kun je trouwens op mijn blog een artikel lezen over het kopen van een juiste bikini voor jouw figuur dus hou mijn blog zeker in de gaten!