New in: bikini van To Die For

Langzaam maar zeker komt de zomer dichterbij en is het weer tijd om een bikini te kopen. Ik heb meerdere in de kast liggen maar ik vind het toch altijd best lastig om een perfect zittende bikini te vinden. Ook ben ik vrij wit (understatement) en het vinden van een goede kleur is dus ook best wel lastig. Een tijdje terug werd ik benaderd door het Zweedse badmode merk ‘To Die For‘, of ik het leuk zou vinden om een bikini uit te zoeken? Tuurlijk, daar zeg ik geen nee tegen. Hieronder zie je mijn nieuwe bikini…

Ik ging voor een strapless bikini top met een schattig broekje (met nadruk op JE) en dit setje heet ‘Lola‘. Ik vind het een heel leuk setje en de stijl doet mij denken aan ‘navy’…

Het fijne is dat je bij ‘To Die For’ zowel de top als het broekje in verschillende maten kunt bestellen. Ik heb namelijk een vrij volle boezem en vaak zijn de bijbehorende broekjes veel te groot, omdat in verhouding mijn billen een stuk kleiner zijn. De top heb ik in maat ‘medium/large’ en de maat van het broekje is ‘small’. De bikini zit goed, ook al vind ik het broekje wat aan de kleine kant, niet dat die te strak is maar iets te bloot voor mijn smaak. Ik denk dus dat ik een ander bijpassend broekje ga zoeken. Aan de achterkant van de top zit trouwens een hele handige sluiting in een mooie metalen kleur. In de top zit ook vulling maar die kun je er eventueel ook uithalen.

Ik vind het een hele leuke bikini en dit setje kost SEK 459 en dat is omgerekend €53,79. Too Die For is een Zweeds merk maar ze versturen gewoon naar Nederland. Betalen kun je doen met o.a. een creditcard. Neem vooral even een kijkje in de shop!

Wat vind jij van mijn nieuwe bikini? Morgen kun je trouwens op mijn blog een artikel lezen over het kopen van een juiste bikini voor jouw figuur dus hou mijn blog zeker in de gaten!


24 Comments on New in: bikini van To Die For

 1. Kimberly
  8 mei 2013 at 06:49 (7 jaar ago)

  Deze vind ik heel erg leuk! Ik zou hem zo kopen haha

  Beantwoorden
 2. Nancy
  8 mei 2013 at 08:03 (7 jaar ago)

  Ziet er leuk uit! Maar ik koop meestal een goedkope bij H&M ofzo haha

  Beantwoorden
 3. Beautyjuf
  8 mei 2013 at 09:32 (7 jaar ago)

  Wat een leuke bikini :-) Ik koop mijn bikini’s altijd bij Hema: veel keuze in printen/kleuren.

  Beantwoorden
 4. dewi
  8 mei 2013 at 10:10 (7 jaar ago)

  hele leuke bikini! :D

  Beantwoorden
 5. Axelle
  8 mei 2013 at 13:37 (7 jaar ago)

  Mooi! & ben erg benieuwd naar het artikel van morgen! :)

  Beantwoorden
 6. Myrthe
  8 mei 2013 at 17:47 (7 jaar ago)

  Wat een mooie bikini, de webshop lijkt me erg fijn!

  Beantwoorden
 7. Marloes
  8 mei 2013 at 18:14 (7 jaar ago)

  Wat een leuke bikini! Ik ga snel een kijkje nemen op de webshop!

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  24 mei 2013 at 14:43 (7 jaar ago)

  Wauw….. zo mooi….;-)

  Beantwoorden
 9. Lianne
  24 mei 2013 at 19:31 (7 jaar ago)

  Ik moet nog een nieuwe bikini hebben, maar ik was al aan het denken aan die Lola bikini dat ik die ook wel zou willen of 1 van de H&M dus als ik win zal ik dat wel erg gaaf vinden, maar ik ga dus voor de Lola bikini.
  Heb alles gedaan en natuurlijk volgde ik je al enz.. succes en geniet van je bikini Sanne!

  Beantwoorden
  • Lianne
   24 mei 2013 at 19:32 (7 jaar ago)

   Sorry ik deed iets verkeerd blijkbaar verkeerde .. oeps

   Beantwoorden
 10. Joyce
  24 mei 2013 at 20:53 (7 jaar ago)

  Wat is hij enig Sanne! En wat heb je hem mooi in beeld gebracht! ;D Ik moet zelf nog een bikini reviewen en dus ook op de foto zetten en ik zocht nog naar inspiratie. Heel leuk om je beach essentials erbij te showen!

  Beantwoorden
 11. Free Stuff
  28 juni 2020 at 02:01 (1 maand ago)

  One other thing to point out is that an online business administration study course is designed for scholars to be able to efficiently proceed to bachelors degree education. The 90 credit college degree meets the other bachelor diploma requirements and once you earn your current associate of arts in BA online, you will have access to the newest technologies within this field. Some reasons why students are able to get their associate degree in business is because they may be interested in the field and want to obtain the general instruction necessary ahead of jumping into a bachelor diploma program. Thanks for the tips you actually provide with your blog.

  Beantwoorden
 12. web hosting company
  10 augustus 2020 at 06:50 (1 dag ago)

  Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I
  could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and
  I’m having problems finding one? Thanks a lot!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *