Filmpje: Draw My Life!

Filmpje: Draw My Life!

Ineens wordt het internet overspoelt met ‘Draw My Life’ video’s. Meteen toen ik de filmpjes zag begon het te kriebelen. Ik ben namelijk best wel gek op tekenen maar ik had ook zoiets van, is mijn leven eigenlijk wel interessant genoeg? Toch besloot ik een ‘Draw My Life’ video op te nemen, ik kreeg ook meerdere keren een request, daarnaast vind IK het heel leuk dus waarom niet?! Ik heb redelijk wat tijd in mijn video gestopt en ik heb er heel veel plezier in gehad maar af en toe was het ook wel een beetje lastig. Heel veel kijkplezier!

Mochten jullie trouwens nog vragen hebben, bijvoorbeeld over mijn angststoornis, stel ze vooral bij de commments. Misschien ga ik er trouwens binnenkort een video over opnemen, mocht hier belangstelling voor zijn.