Winactie #1: Win 1 van de 3 Dove purely pampering sets

Vandaag de eerste winactie vanwege de’ WAF april winmaand’, deze maand staat helemaal in het teken van allerlei leuke winacties i.v.m. mijn 4-jarig blog bestaan. Vanaf vandaag maak je kans op een set ‘Dove purely pampering’ met daarin een lotion en een body cream in de geur ‘shea butter and warm vanilla’. Ik kan alvast verklappen dat de geur onwijs lekker is, heel ‘warm’ en zoet. Ik mag trouwens maar liefst drie sets weggeven. Wil je kans maken op één van de drie sets, lees dan snel even verder wat je moet doen om kans te maken…

Om kans te maken hoef je eigenlijk alleen maar twee dingen te doen:

 • Geef antwoord op de volgende vraag bij de comments: Stel je voor jij mag een ‘Dove purely pampering’ lijn uitbrengen, hoe zou die ruiken en welke ingrediënten zou jij gebruiken?
 • En volg mij op Bloglovin en like dit artikel.

Succes en meedoen kan t/m 9 april 2013. De winnaar maak ik bekent doormiddel van een mail dus zorg dat je email adres correct is ingevuld.

111 Comments on Winactie #1: Win 1 van de 3 Dove purely pampering sets

 1. we want fashion
  3 april 2013 at 15:24 (10 jaar ago)

  hmmm…. even denken. ik zou de geuren van rozen en appels gebruiken. voor een verfrissende combi

 2. Joyce
  3 april 2013 at 15:47 (10 jaar ago)

  Ik denk dat ik voor lavendel en vanille zou gaan..

 3. Michelle
  3 april 2013 at 16:02 (10 jaar ago)

  Hmm, dan ga ik toch echt voor aardbei! Heb ik nog niet zo vaak gezien in de producten dus lekker nieuw! Verder zal ik vooral veel verzorgende ingrediënten toevoegen aan de producten maar dat is voor iedereen een pre neem ik aan.

  Ik kan nu al niet wachten op de producten met aardbeiengeur!

 4. Bedia
  3 april 2013 at 16:08 (10 jaar ago)

  Ik zou er aardbei en citroen in doen en natuurlijk
  sheabutter voor de voeding of cocos ! xxx Bedia

 5. Axelle
  3 april 2013 at 16:16 (10 jaar ago)

  leuk , ik volgde je al en heb dit artikel ook geliked 🙂 Ik zou iets met aloe vera gebruiken, omdat dit toch wel een natuurlijk product is dat veel goeds doet voor je huid 🙂 misschien nog iets van vanille erbij voor de geur, ofwel juist heel fris en fruitig met citrusvruchten! veel succes iedereen! xoxo

 6. Fran
  3 april 2013 at 16:35 (10 jaar ago)

  Ik zou een lijn met de geur van Spaanse Sinaasappel maken! Dat is echt mijn lievelingsgeur xx

 7. sisier
  3 april 2013 at 16:47 (10 jaar ago)

  Appel en citroen, lekker fris en fruitig voor de zomer. En dan heeft het product een mooi mintgroen kleurtje 😀

  Heb trouwens ook het artikel geliked op bloglovin 🙂

 8. Myrthe
  3 april 2013 at 17:21 (10 jaar ago)

  Wat leuk! Ik denk dat ik zou gaan voor Lemon&Lime, dat vind ik echt een héérlijke geur, kokos vind ik ook super maar die is er natuurlijk al ^^ Ik volgde je al via bloglovin, en heb het bericht geliked!

 9. Charile
  3 april 2013 at 17:27 (10 jaar ago)

  Wat leuk! Ik zou voor de geur van grapefruit gaan. Deze geur geeft altijd een heerlijk zomers gevoel!

 10. Marit
  3 april 2013 at 17:33 (10 jaar ago)

  Ik zou gaan voor mint en kaneel. Het klinkt misschien raar, maar dat ruikt echt superlekker fris!

 11. Juul
  3 april 2013 at 17:33 (10 jaar ago)

  ik heb je blog geliked 😀
  ik zou iets in de trant van cupcakes doen, vanille en chocolade… of aardbei met cocos.
  lekker speels en zoet.
  groetjes juul

 12. roos
  3 april 2013 at 17:42 (10 jaar ago)

  Hele leuke winactie, ik ben gek op Dove! Ik denk dat ik voor een mango geur of een jasmijn geur zou gaan.

 13. Nienke
  3 april 2013 at 18:03 (10 jaar ago)

  Patchouli! Omdat ik kieskeurig ben qua geuren maar die vind ik heel lekker ruiken.

 14. ElineW
  3 april 2013 at 18:27 (10 jaar ago)

  Ik ben gek op kaneel! Alles wat naar kaneel smaakt en ruikt moet ik hebben :). Volgens mij is er nog niet echt zo’n kaneelgeur in lichaamsverzorgingslijnen! Maar mij kan het niet spicy genoeg! Dus ik zeg kaneel! En het moet natuurlijk lekker verzorgend en hydraterend zijn met sheabutter! I want! En natuurlijk is dit bovenstaande setje ook een ‘want’ haha, ik heb je bloglovinpost geliked! x

 15. Manuela
  3 april 2013 at 18:30 (10 jaar ago)

  Heel zoet en fris!! Ik zou yoghurt en kokos gebruiken. Mijn lievelingsgeur.
  Xx Manuela

 16. Lieke
  3 april 2013 at 18:32 (10 jaar ago)

  Hmm Dove.. Heerlijk!
  En welke geur ik zou uitbrengen? Goh, dat is een goede vraag.
  Ik denk dat ik voor een geurcombinatie van mijn favoriete parfum ga: zwarte bes, jasmijn en roos. Ja, dat klinkt goed!

 17. Iris
  3 april 2013 at 18:34 (10 jaar ago)

  Ylang ylang en jasmijn zijn een van mijn favoriete geuren. Dit zit ook in verschillende Lushproducten. Heel erg lekker zoet!

 18. Eline
  3 april 2013 at 18:34 (10 jaar ago)

  Ik doe mee, ik volg en heb geliked. En ik zou zelf iets met kokos en vanille doen want ik ben dol op die geuren!

 19. Irene
  3 april 2013 at 18:56 (10 jaar ago)

  Dove………….
  Zachte rozen geur en kamille goed en zacht voor je huid met een heel klein beetje mint voor de frisheid 🙂

 20. Kiani
  3 april 2013 at 19:02 (10 jaar ago)

  Als je mij een geur zou laten kiezen, dan ga ik vast en zeker voor granaatappel of advocado. Het zijn frisse geuren, helemaal perfect voor de lente! Op gebied van ingrediënten zou ik er wel eens een lichte zelfbruiner in doen die je een gezond kleurtje geeft als voorbereiding naar de zomer.

  Heb het ook even geliked op bloglovin. Succes iedereen!

 21. Kimberly
  3 april 2013 at 19:03 (10 jaar ago)

  Oeeh, superleuk! Ik doe mee ik volgde je al en heb je bercith geliked. Mijn Dove lijn zou ruiken naar orchidee met munt en watermeloen. Mmm, heerlijke geuren! Het moet trouwens wel natuurlijk blijven, niet van die chemische geuren. Een subtiele dove lijn dus ^_^ Er zouden alleen natuurlijke producten in zitten en lekkere verzorgende ook! xxx

 22. victoria
  3 april 2013 at 19:12 (10 jaar ago)

  wauw leuke winactie zeg! Ik doe zeker mee :). Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked.
  Ik denk dat ik muskus als geur zou kiezen. Want ik heb een geur die muskus als hoofd ingredient heeft en het is mijn meest favoriete geur. Ik krijg bijna nooit complimentjes over mn parfum omdat die simpelweg zo snel vervaagd, maar over deze krijg ik vrijwel elke dag een compliment en zelfs van een docente die bijna elke les vraagt of ik dat weer ben die zo lekker naar muskus ruikt. Dus ja, ik hecht zeker een lievelings en emotionele waarde aan die parfum. Altijd als ik m ruik denk ik terug aan allerlei leuke momenten, zoals eerste keer aan zee na 9 jaar. Muskus it is 🙂 !

  liefs, Victoria

 23. Carin van den Heuvel
  3 april 2013 at 19:19 (10 jaar ago)

  Oee lekker! Ik hou onwijs van zoete geuren, maar weet dat Dove altijd lekker zachte geuren heeft. Ik zou voor framboos met vanille gaan. Dit zijn mijn favoriete geuren en ze lijken me heerlijk samen met Dove!

 24. Jana
  3 april 2013 at 20:18 (10 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk om dit te winnen, ik zou voor marrokaanse rozen gaan! Heerlijke geur

 25. Cedra
  3 april 2013 at 20:45 (10 jaar ago)

  Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked! Ik volg je blog al een tijdje, en vind hem heel leuk. Ik vergeet vaak te commenten maar kijk trouw elke dag wel even of er een nieuwe post is 🙂 Leuk die winactie maand. Ik zou een blossom met komkommer geur uit willen brengen!! Ik hou van allebei de geuren en ze lijken me heerlijk bij elkaar.

 26. Amy
  3 april 2013 at 20:57 (10 jaar ago)

  Ik zou 2 varianten in mijn lijn hebben. 1 om ’s ochtends mee wakker te worden: een combinatie van citroen en grapefruit. Voor ’s avonds dan een ontspannende variant met lavendel, jasmijn en ylang ylang.

  Ik volgde je al op Bloglovin trouwens!

 27. Tara
  3 april 2013 at 21:20 (10 jaar ago)

  Hmmm, ik zou gaan voor aardbei en vanille, omdat ik erg van zoet hou:)

 28. Bianca
  3 april 2013 at 21:31 (10 jaar ago)

  Ik ga een kansje wagen, heb nog geen ervaring met de pampering producten maar ze lijken me heerlijk 🙂
  Ik like dit berichtje op Bloglovin , ik was de 29ste liker.

  Eigenlijk vind ik die basic verzorgende geur van Dove erg lekker, maar moest ik toch een geur moeten kiezen dan ga ik voor chocolade, voor het gevoel alsof je jezelf met pure chocolade insmeert, hmmm 🙂

  Succes aan alle deelneemsters 🙂

 29. Lisa postma
  3 april 2013 at 21:41 (10 jaar ago)

  Ik zou voor kokos met een vleugje mint 😉 jammie!

 30. Chichi
  4 april 2013 at 00:25 (10 jaar ago)

  Oehh ik doe mee! Ik zou het product naar Mango laten ruiken en verzorgende ingredienten gebruiken met onder andere sheaboter en kokosolie voor een hele zachte huid! 😀

 31. Ashleey
  4 april 2013 at 08:16 (10 jaar ago)

  Ik volg je site al aardig lang op bloglovin’ en als ik een geur zou mogen uitbrengen zou ik banaan met aardbei uitbrengen. Een rare combinatie, maar misschien wel heel lekker!

 32. Kim
  4 april 2013 at 10:17 (10 jaar ago)

  Leuke winactie! Ik volg je al een hele tijd op bloglovin’. Als ik een geur zou mogen uitbrengen zou het een warme, zachte, aangename geur zijn, met toch een vleugje frisheid. Iets met jasmijn en misschien limoen.

 33. Chantal
  4 april 2013 at 11:23 (10 jaar ago)

  Nog gefeliciteerd Sanne! Ik zou gaan voor kaneel en limoen. Een aparte combi maar lijkt me wel interessant. Lekker fris met een beetje pit! Ik volg je op BL en heb geliked. Oh en klein foutje: bekenD ipv bekenT

 34. Amber
  4 april 2013 at 12:42 (10 jaar ago)

  Uhmm… Best moeilijk, maar ik heb erover nagedacht. Ik zou denk ik gaan voor framboos, die geur vind ik echt heerlijk! En om het toch een beetje frisser te maken… Munt? Geen idee of die combinatie kan, maar ik kan het proberen 🙂
  xx

 35. Laura
  4 april 2013 at 15:05 (10 jaar ago)

  Stel je voor jij mag een ‘Dove purely pampering’ lijn uitbrengen, hoe zou die ruiken en welke ingrediënten zou jij gebruiken?

  Ik zou een apart geurtje gebruiken. Ooit een doucheschuim gekocht in Frankrijk van welke de geur peer gemeng met chocolade was.Klinkt misschien een beetje raar maar het was een heerlijke frisse maar toch ookzoete yummy geur. Mensen vroegen vaak welke parfum ik droeg wanneer ik gedoucht had. Wat ingrediënten betreft zou ik voor Noni gaan.Die vrucht schijnt ontzettend goed voor je huid te zijn en is nog niet erg bekend.

  Superleuke actie! heb het artikel geliked , getweet en ik volg al een tijdje!

  xxxx

 36. Rikst
  4 april 2013 at 15:43 (10 jaar ago)

  Ik vind de combinatie van sinaasappel met kaneel en vanille altijd heel lekker!

 37. Mendy
  4 april 2013 at 19:54 (10 jaar ago)

  Allereerst: gefeliciteerd!

  Stel je voor jij mag een ‘Dove purely pampering’ lijn uitbrengen, hoe zou die ruiken en welke ingrediënten zou jij gebruiken?
  Ik zou voor een zoete fruitige variant van Dove purely pampering kiezen met ingrediënten als roze grapefruit en mandarijn.

 38. Niquelle
  4 april 2013 at 21:24 (10 jaar ago)

  Hee,

  Lekker!
  Antw : Een zoete geur met fruit. Zoals bijv. Guave.
  Er zullen voornamelijk natuurlijk producten in zitten, Maar niet helemaal.

  Ik volg je al op bloglovin en ben de 40e liker!
  Mijn account : Niquelle

  Liefs, Niquelle

 39. Kiki
  4 april 2013 at 22:22 (10 jaar ago)

  Hey sanne wat een leuke winactie weer
  Ik heb dit artikel geliked op bloglovin en ik
  Volgde je al.
  ik zou de geuren witte chocolade en melk cholade
  Gebruiken want ik ben dol op producten met chocola
  Hopelijk win ik maar ik gun het andere ook wel
  xoxo kiki

  mijn email: kikireerink@live.nl

 40. Britt
  5 april 2013 at 17:40 (10 jaar ago)

  Lastig, maar ik ga sowieso voor lekker frisjes!!! :). Dus heerlijke fruit-geuren en dat soort dingetjes. Kokos zou misschien ook een optie zijn aangezien ik het verslind, en ik vind het gewoon heerlijk ruiken. Een frisse geur met een vleugje kokos er door heen!!! 😀

  Liefs,
  Britt

 41. Lauren
  6 april 2013 at 16:41 (10 jaar ago)

  ik heb alles gedaan.
  ik zou zowiso kokos gebruiken, want ik hou zo erg van de geur ervan en je huid word er ook zacht van. ook kersen dat ruikt ook zo lekker.
  xxx lauren

 42. Mariska
  7 april 2013 at 20:15 (10 jaar ago)

  Heb dit bericht geliked 🙂 voor welke ingrediënten ik zou gaan? Sowieso vanille want dat vind ik echt een hele lekkere geur. Liefst ook een geur als de parfum Aliën van Thierry Mugler, die is zo lekker!

 43. Lianne
  8 april 2013 at 21:29 (10 jaar ago)

  Gefeliciteerd Sanne,
  Ik zou de geur jasmijn of fresia gebruiken, allebei lekker ruikende bloemengeuren, ik zou er ook een beetje kokosmelk in doen als ingredient, en verder gewone ingredienten wat er altijd in moeten,
  Succes met je blog nog verder

 44. Yvette
  9 april 2013 at 19:20 (10 jaar ago)

  Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked. Als ik een purely pampering lijn mocht uitbrengen zou ik gaan voor een lijn waarin chocolade en pepermunt zit verwerkt. Een MintyChocolate lijn dus! Wij vrouwen zijn natuurlijk dol op chocola dus dat is echt een ingrediënt wat ik er in zou stoppen, daarnaast is cacao(boter) ook nog eens heel goed voor je huid. De mint in het product zou lekker fris zijn en aangenaam koel effect geven. Dat vind ik persoonlijk heel fijn, zeker in de zomer, omdat m’n huid dan snel wat geïrriteerd is. Verder zou ik er veel verzorgende ingrediënten aan toevoegen die je huid heerlijk zacht maken. De producten zouden ruiken naar mint en chocola, jumm!

 45. Nadine
  9 april 2013 at 20:32 (10 jaar ago)

  Ik doe mee!!
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik zou een frisse lijn maken, voor het voorjaar! Veel frisse geuren zoals citrus en lime. Daar worden we weer opgewekt van!

 46. Veerle Kop
  16 april 2013 at 08:56 (10 jaar ago)

  Ten eerste van harte met het 4 jarig bestaan van je blog! Ik kende hem nog niet, maar nu ik je volg via Bloglovin en Twitter zal ik hem zeker vaker gaan lezen!

  Lavendel en lelies lijkt me heerlijk

 47. roos
  31 mei 2013 at 13:16 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne, ik had een maand geleden inmiddels alweer een mailtje van je gekregen dat ik deze winactie had gewonnen. Ik had op het mailtje gereageerd maar weet niet of je hem wel hebt ontvangen. Zou je mij dat even kunnen laten weten?