Leuke voorjaar outfits #3

Leuke voorjaar outfits #3

Vandaag heb ik voor jullie weer drie outfits samengesteld die heel geschikt zijn voor de lente. Dit keer koos ik voor iets minder warme kleding en deze setjes zijn dus bedoelt voor een mooie lentedag met een temperatuur van rond de 18 a 20 graden. Ik had zin om drie hele verschillende setjes te maken, zo maakte ik een casual outfit, een ‘festival’ outfit en een setje waarmee je gerust op een feestje kunt verschijnen!

Ik vind neon geel/groen super mooi staan bij turkoois groen. Voor dit setje gebruikte ik een luchtige trui in een knalkleur, met bijpassende sandaaltjes en de rest van de outfit is vrij casual. Een heel geschikt setje voor een dagje school, werk of iets anders waarbij je niet al te netjes voor de dag hoeft te komen…

Binnenkort begint weer het festivalseizoen en met het setje hierboven kun je gerust eentje bezoeken. Uiteraard kun je zo’n soort outfit ook prima dragen overdag naar bijvoorbeeld het strand, park of een dagje shoppen. Ik ben er in ieder geval gek op en ik vind het een te gekke outfit!

Heb je een feestje of wil je de club onveilig maken? Dat kan prima met de outfit hierboven. Ik ben echt verliefd op het tasje van Zara en eigenlijk is dat ook wel een beetje de eyecatcher van dit setje. Ook dit vind ik een hele leuke outfit, jij ook?

Dit waren ze alweer, welke setje is jouw favoriet? Volgende keer een speciale editie met namelijk 3 x leuke voor jaaroutfits van onder de 100 Euro.