OOTD: Neon Green!

Vorige week ontving ik (alweer) een pakketje van H&M en daarin zat o.a. een super leuke neon groene sweater. Neon is gelukkig ook het komende seizoen nog heel erg hip en daar ben ik blij mee, het geeft mij namelijk meteen een zomers gevoel. Mijn trui heeft ook een lekker knal kleurtje en ziet er verder misschien een beetje saai uit, de achterkant daarentegen is alles behalve saai. Gisteren droeg ik deze outfit en ook al is die best wel casual, ik vind de outfit toch wel heel trendy en ik voel mij er super fijn in. Naast dat ik de trui heel leuk vind, zit die ook nog eens heel erg lekker dus dat is ook zeker een leuke bijkomstigheid…

Sweater H&M/Ketting ‘De dochters van Piet‘/ Jeans H&M/ Boots Sacha/ Horloge OOZOO/Armbandjes H&M & Bazou/ Boven knockle ring eBay/ Nagellak Ciate