Pitch Perfect

Films kijken doe ik redelijk vaak en vooral in de winter vind ik het heerlijk! Wekelijks komen er nieuwe films uit en vanaf 3 januari draait in de bioscoop de muzikale comedy film ‘Pitch Perfect’. Een film boordevol top 40 hits van nu en classics. De nummers zijn gemixed in een heerlijke nieuwe soundtrack en dit onder toezicht van regisseur Jason Moore. Maar waar gaat de film precies over?

In Pitch Perfect wordt de rebelse Beca (Anna Kendrick) gevraagd voor de a capella zanggroep van haar universiteit. De groep bestaat uit een groep meiden die af en toe flink wat ruzie maakt, toch wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. Ze zijn gewend om traditionele a capella nummers te zingen maar Beca krijgt het voor elkaar om nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de groep maakt ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Ik heb de trailer gezien en het lijkt mij een super leuke film. Een film boordevol humor, muziek en de nodige romantiek. Ook ‘Anna Kendrick’ vind ik een erg leuke actrice dus de film kan nu eigenlijk al niet meer stuk. Op pitchperfect.nl vind je meer info over deze film.

De film Pitch Perfect draait vanaf 3 januari in de Nederlandse bioscoop.

(Advertorial)

9 Comments on Pitch Perfect

 1. Ashley
  24 december 2012 at 19:59 (8 jaar ago)

  Deze film moet ik zeker zien!

  Beantwoorden
 2. Sanne
  24 december 2012 at 20:18 (8 jaar ago)

  Ik heb hem gedownlaod en het is nu een van mijn favorieten films!

  Beantwoorden
 3. Chloe
  26 december 2012 at 13:49 (8 jaar ago)

  Ik heb deze film al gezien en hij is echt de moeite waard om te zien ja!

  Beantwoorden
 4. Esther
  1 januari 2013 at 12:01 (8 jaar ago)

  haha ik heb hem al gezien ! hij is echt best wel leuk (:

  Beantwoorden
 5. Myrthe
  3 januari 2013 at 15:01 (8 jaar ago)

  Ik heb de trailer ook al gezien en het lijkt me een hele leuke film! Ik denk dat ik er nog wel heen ga :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *