Review: Sampar ‘Masque Source de Nuit’

Als ik mijn huid echt even een boost wil geven dan breng ik vaak een gezichtsmasker aan. Meestal doe ik dit zo’n een keertje in de week en ik vind dit altijd erg fijn om te doen, echt even een momentje voor mijzelf. Een aantal weken geleden ontving ik een masker van het merk ‘Sampar’, namelijk de ‘Masque Source de Nuit’. Een masker die je aanbrengt voordat je gaat slapen en die je de hele nacht laat zitten. Benieuwd wat ik ervan vind, lees dan verder…

Maar eerst even wat meer info over dit masker:

Het nieuwe verzorgingsproduct’ Masque Source de Nuit’ van Sampar helpt bij het bestrijden van het natuurlijk verstoorde evenwicht van de opperhuid. Het masker bestaat voor 93% uit hydraterende actieve bestanddelen, dus geen trekkerige, droge en doffe huid meer!

In slechts een nacht herstelt dit masker de schade die de huid overdag heeft opgelopen. Dit is het eerste huidregulerende nacht masker van Sampar die actieve bestanddelen bevat die de hydratering van de huid herstelt.  Na het gebruik hou je een zachte, gehydrateerde en gereactiveerde huid. Klinkt goed!

Het masker zit in een tube met daaraan een kwast. Je kunt dus met de kwast het masker op je gezicht aanbrengen. Toch vind ik dit niet heel hygiënisch en breng ik het gewoon liever aan met mijn vingers. Het masker breng ik aan op een goed gereinigde huid en laat ik de hele nacht zitten. Eigenlijk hoef je maar een heel dun laagje aan te brengen, zo voorkom je ook vlekken in je beddengoed. Ik breng het masker altijd een half uurtje voor het slapen gaan aan zodat het wat op kan drogen. Eerst is het eventjes wennen omdat je toch weet dat er iets op je gezicht zit, maar het went snel!

In de ochtend moet je de masker er weer afspoelen. Na het gebruik van de ‘Maque Source de Nuit’ voelt mijn huid lekker zacht en soepel aan. Ook ziet mijn huid er niet rood of geïrriteerd uit. Een hele fijne masker die ik erg graag gebruik en die zeker wat doet voor mijn wat droge huid.

Een tube ‘Sampar ‘Masque Source de Nuit’ van 50 ml kost €46,60 en is te koop bij Sephora.