Review: Sampar ‘Masque Source de Nuit’

Als ik mijn huid echt even een boost wil geven dan breng ik vaak een gezichtsmasker aan. Meestal doe ik dit zo’n een keertje in de week en ik vind dit altijd erg fijn om te doen, echt even een momentje voor mijzelf. Een aantal weken geleden ontving ik een masker van het merk ‘Sampar’, namelijk de ‘Masque Source de Nuit’. Een masker die je aanbrengt voordat je gaat slapen en die je de hele nacht laat zitten. Benieuwd wat ik ervan vind, lees dan verder…

Maar eerst even wat meer info over dit masker:

Het nieuwe verzorgingsproduct’ Masque Source de Nuit’ van Sampar helpt bij het bestrijden van het natuurlijk verstoorde evenwicht van de opperhuid. Het masker bestaat voor 93% uit hydraterende actieve bestanddelen, dus geen trekkerige, droge en doffe huid meer!

In slechts een nacht herstelt dit masker de schade die de huid overdag heeft opgelopen. Dit is het eerste huidregulerende nacht masker van Sampar die actieve bestanddelen bevat die de hydratering van de huid herstelt.  Na het gebruik hou je een zachte, gehydrateerde en gereactiveerde huid. Klinkt goed!

Het masker zit in een tube met daaraan een kwast. Je kunt dus met de kwast het masker op je gezicht aanbrengen. Toch vind ik dit niet heel hygiënisch en breng ik het gewoon liever aan met mijn vingers. Het masker breng ik aan op een goed gereinigde huid en laat ik de hele nacht zitten. Eigenlijk hoef je maar een heel dun laagje aan te brengen, zo voorkom je ook vlekken in je beddengoed. Ik breng het masker altijd een half uurtje voor het slapen gaan aan zodat het wat op kan drogen. Eerst is het eventjes wennen omdat je toch weet dat er iets op je gezicht zit, maar het went snel!

In de ochtend moet je de masker er weer afspoelen. Na het gebruik van de ‘Maque Source de Nuit’ voelt mijn huid lekker zacht en soepel aan. Ook ziet mijn huid er niet rood of geïrriteerd uit. Een hele fijne masker die ik erg graag gebruik en die zeker wat doet voor mijn wat droge huid.

Een tube ‘Sampar ‘Masque Source de Nuit’ van 50 ml kost €46,60 en is te koop bij Sephora.

118 Comments on Review: Sampar ‘Masque Source de Nuit’

 1. Charlotte
  8 oktober 2012 at 17:27 (10 jaar ago)

  *Het masker

 2. martina
  8 oktober 2012 at 17:32 (10 jaar ago)

  ik breng maskers juist graag aan met een foundationkwast, daarna even afwassen, klaar!

 3. Esmay
  8 oktober 2012 at 18:39 (10 jaar ago)

  Wat handig dat er een kwast aanzit! Misschien niet uber hygienisch, maar wel handig. En ik ben lui! Klinkt goed 😀

 4. Tanné
  8 oktober 2012 at 20:33 (10 jaar ago)

  Wat fijn dat er al een kwast bij zit! Ik ben meestal te lui om mijn foundationkwast daar aan te verspillen, haha.

 5. Jana
  8 oktober 2012 at 20:34 (10 jaar ago)

  Klinkt goed en lijkt goed voor mijn droge huid 🙂 x

 6. Lies
  8 oktober 2012 at 21:34 (10 jaar ago)

  Het lijkt me wel een heel fijn masker. Alleen dat het de hele nacht moet blijven zitten vind ik voor mijn huid toch een beetje eng. Mijn huid reageert op 9 van de 10 producten heel heftig, dus ook als het voor de zeer gevoelige huid is.

 7. Debbie
  14 oktober 2012 at 20:54 (10 jaar ago)

  Klinkt fijn! De enige reden dat ik nu nog twijfel is dat je het de hele nacht moet laten zitten, ben toch een beetje bang dat ik er dan niet tegen kan en met een vuurrood hoofd wakker word.