Mijn favoriete nagellakjes voor het najaar

Met zo’n 200 lakjes in mijn stash voel ik niet meteen de behoefte om allerlei nieuwe lakjes voor het najaar te kopen. Als ik namelijk kritisch ga kijken in mijn verzameling, heb ik genoeg kleurtjes die perfect bij de herfst passen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete kleuren zien aan de hand van swatches…

Dit zijn de kleurtjes op een rij en van links naar rechts zijn dit: OPI ‘Warm & Fozzie’, Bourjois ‘Kaki’, W.I.C. ‘Lille’, OPI ‘Road House Blues’, Essie ‘Hot Cacao’, Make Up Store ‘Doreen’ en KOH ‘Pale Beige!’. Deze kleurtjes vind ik goed passen bij de modetrends van dit moment. Kijk je mee naar de swatches?

OPI ‘Warm & Fozzie

Bourjois ‘Kaki’

W.I.C. ‘Lille’

OPI ‘Road House Blues’

Essie ‘Hot Cacao’

Make Up Store ‘Doreen’

KOH ‘Pale Beige!’

Dit zijn mijn zeven favo lakjes van dit moment. Welke vind jij het mooiste, laat het mij vooral even weten bij de comments!