Hi Flashback Tracks

In 1986 kwam ik ter wereld en eind jaren 90 begon ik muziek heel erg leuk te vinden. Nog steeds ben ik gek op bepaalde nummers van de jaren 90 maar vaak kan ik ze me niet zo goed meer herinneren. Toch heb ik aan bepaalde nummers hele leuke herinneringen. Zo vond ik uiteraard de ‘Spice Girls’ helemaal het einde en zong ik met een deo bus in mijn hand keihard nummers mee. Maar ook was ik een enorme fan van ‘Aqua’ en het liedje ‘Barbie Girl’ playbackte ik zelfs nog op mijn basisschool, good old times! Natuurlijk had ik nog veel meer favoriete nummers met bijbehorende momenten maar welke waren dit ook alweer?

Gelukkig kun je nu met ‘Hi Flashback Tracks‘ je favo nummers van vroeger weer vinden. Op deze speciale site van Hi vul jij je geboortejaar in en binnen no time weet jij je vergeten nummers met de daarbij behorende momenten. Hoe leuk is dat?! Dus wil jij ook weer leuke (misschien genante) herinneringen ophalen en ben jij benieuwd naar welke muziek jij ook alweer luisterde, ga dan nu snel naar de site van Hi

(Advertorial)

 

165 Comments on Hi Flashback Tracks

  1. Angelique
    17 oktober 2012 at 13:28 (10 jaar ago)

    Super leuk! Alleen jammer dat de zelfde nummers in het jaartal blijven:( Had variatie verwacht haha