Het grote mode herfst/winter trends overzicht #2

Vorige week kon je al deel 1 zien van ‘Het grote mode herfst/winter trends overzicht’. In dit artikel laat ik jullie de belangrijkste en opvallende modetrends zien zodat je weet wat er dit seizoen niet in je kast mag ontbreken. Benieuwd naar deel 2, lees dan snel verder…

Je ziet super veel prints in de winkels, van panter tot bloemen en alles daar tussenin. Persoonlijk vind ik het leuk om een item te dragen met prints en de rest basic te houden. Toch zie je ook dit seizoen prints op prints…

Blauw is net als okergeel en donkerrood een hele trendy kleur. Ik vind blauw een super leuke kleur, toch heb ik niet veel blauwe kledingstukken meer terwijl het wel goed samengaat met blauw gekleurde ogen. Combineer blauw bijvoorbeeld met zwart, grijs of misschien wel geel?

Studs zijn al een behoorlijke tijd heel hip en ook dit seizoen gaan we ze nog steeds veel zien. Je ziet ze op schoenen, tassen, truien, broeken etc. etc. Wil je een kledingstuk iets op leuken? Koop studs op eBay en DIY een nog hippere kledingstuk of accessoire.

Dit is echt een van mijn favo print, de aztec. Dit vind ik zo’n ontzettende toffe print en een vest met een aztec print staat dan ook hoog op mijn wishlist. Deze print zorgt meteen voor wat een meer ‘bohemian’ vibe…

Kies dit seizoen voor stoere laarzen met veters. Je ziet ze echt overal en zelfs H&M heeft hele leuke betaalbare boots met veters. Staan leuk onder een jeans maar ook zeker onder een jurkje.

En dan heb ik het over ‘embellished’ rokjes. Je ziet heel veel rokjes rijkelijk versierd met pailletten, studs, kralen, steentjes etc. Niet alleen leuk voor de feestdagen, ook leuk voor een avondje uit of misschien wel gewoon voor overdag…

Je zag het al in een ‘Trendspotting’ western stijl. Dit is nu hipper dan hip en kunnen we toch ook oprecht een nieuwe trend noemen die we volgens mij nog niet echt eerder zagen (in de afgelopen jaren). Je moet ervan houden. Op zich vind ik het wel leuk, mits, subtiel!

Dit waren wat mij betreft de aller belangrijkste en leukste modetrend voor dit seizoen en ik ben heel benieuwd wat jouw favorieten zijn?

88 Comments on Het grote mode herfst/winter trends overzicht #2

 1. Angelique
  15 oktober 2012 at 00:53 (10 jaar ago)

  Zitten mooie kledingstukken tussen, ik hou wel van de rokjes + blauwe ring:-)

 2. Sacha
  15 oktober 2012 at 07:19 (10 jaar ago)

  Mijn favorieten zijn de western, aztec, embellished en blauw 🙂

 3. Myrthe
  15 oktober 2012 at 07:20 (10 jaar ago)

  Erg leuk, die studded boots van river island zijn zooo mooi, en dat rugzakje ook! (:

 4. MySuperSweetLife
  15 oktober 2012 at 07:38 (10 jaar ago)

  Leuk, ik krijg ook maar geen genoeg van die aztec printjes!
  Liefs

 5. Maaike
  15 oktober 2012 at 09:16 (10 jaar ago)

  allemaal mooie trends, vindt ze ook allemaal tof alleen ben ik niet zo van de pailletten, nouja een heel rokje vol vindt ik niet zo leuk. Veder ga ik wel zo’n beetje met alles mee 🙂

 6. Lie
  15 oktober 2012 at 10:30 (10 jaar ago)

  Er zijn genoeg leuke trends. Alhoewel ik bij sommige trends gedachten krijg over de jaren 90…

 7. Kimberly
  15 oktober 2012 at 12:01 (10 jaar ago)

  Ik ga voor de blauwe truien en de jasjes met studs!:D

 8. Lies
  15 oktober 2012 at 15:16 (10 jaar ago)

  Ik vind alle trends heel erg leuk. Alleen de embellished trend vind ik wat minder. Het idee vind ik leuk, maar zou niet iets zijn wat ik zelf zou dragen.

 9. bfsuperdivas
  15 oktober 2012 at 16:51 (10 jaar ago)

  heel erg leuk om te zien

 10. Sara
  15 oktober 2012 at 16:53 (10 jaar ago)

  Leuke post! Enkel prints, blauw en embellished vind ik leuk momenteel, de rest is absoluut niet mijn ding 🙂

 11. Jana
  15 oktober 2012 at 20:13 (10 jaar ago)

  Die met studs is mooi 😀 x

 12. Caroline
  21 oktober 2012 at 10:11 (10 jaar ago)

  Blauw, aztec en de veterlaarsjes vind ik het mooist!

 13. Inger
  22 oktober 2012 at 21:21 (10 jaar ago)

  hihi ik heb precies een paar dagen voor ik deze post zag die lace boots van hm gekocht! ik vind ze zo leuk(: ik vind blauw en aztec supermooi. en je wilt niet weten hoe SUPER erg fan ik en mijn vriendin zijn van studs!! echt lovee’ ♥

  xxx just lovin’ your blog <3