Het grote mode herfst/winter trends overzicht #2

Vorige week kon je al deel 1 zien van ‘Het grote mode herfst/winter trends overzicht’. In dit artikel laat ik jullie de belangrijkste en opvallende modetrends zien zodat je weet wat er dit seizoen niet in je kast mag ontbreken. Benieuwd naar deel 2, lees dan snel verder…

Je ziet super veel prints in de winkels, van panter tot bloemen en alles daar tussenin. Persoonlijk vind ik het leuk om een item te dragen met prints en de rest basic te houden. Toch zie je ook dit seizoen prints op prints…

Blauw is net als okergeel en donkerrood een hele trendy kleur. Ik vind blauw een super leuke kleur, toch heb ik niet veel blauwe kledingstukken meer terwijl het wel goed samengaat met blauw gekleurde ogen. Combineer blauw bijvoorbeeld met zwart, grijs of misschien wel geel?

Studs zijn al een behoorlijke tijd heel hip en ook dit seizoen gaan we ze nog steeds veel zien. Je ziet ze op schoenen, tassen, truien, broeken etc. etc. Wil je een kledingstuk iets op leuken? Koop studs op eBay en DIY een nog hippere kledingstuk of accessoire.

Dit is echt een van mijn favo print, de aztec. Dit vind ik zo’n ontzettende toffe print en een vest met een aztec print staat dan ook hoog op mijn wishlist. Deze print zorgt meteen voor wat een meer ‘bohemian’ vibe…

Kies dit seizoen voor stoere laarzen met veters. Je ziet ze echt overal en zelfs H&M heeft hele leuke betaalbare boots met veters. Staan leuk onder een jeans maar ook zeker onder een jurkje.

En dan heb ik het over ‘embellished’ rokjes. Je ziet heel veel rokjes rijkelijk versierd met pailletten, studs, kralen, steentjes etc. Niet alleen leuk voor de feestdagen, ook leuk voor een avondje uit of misschien wel gewoon voor overdag…

Je zag het al in een ‘Trendspotting’ western stijl. Dit is nu hipper dan hip en kunnen we toch ook oprecht een nieuwe trend noemen die we volgens mij nog niet echt eerder zagen (in de afgelopen jaren). Je moet ervan houden. Op zich vind ik het wel leuk, mits, subtiel!

Dit waren wat mij betreft de aller belangrijkste en leukste modetrend voor dit seizoen en ik ben heel benieuwd wat jouw favorieten zijn?

20 Comments on Het grote mode herfst/winter trends overzicht #2

 1. Angelique
  15 oktober 2012 at 00:53 (8 jaar ago)

  Zitten mooie kledingstukken tussen, ik hou wel van de rokjes + blauwe ring:-)

  Beantwoorden
 2. Sacha
  15 oktober 2012 at 07:19 (8 jaar ago)

  Mijn favorieten zijn de western, aztec, embellished en blauw :)

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  15 oktober 2012 at 07:20 (8 jaar ago)

  Erg leuk, die studded boots van river island zijn zooo mooi, en dat rugzakje ook! (:

  Beantwoorden
 4. Maaike
  15 oktober 2012 at 09:16 (8 jaar ago)

  allemaal mooie trends, vindt ze ook allemaal tof alleen ben ik niet zo van de pailletten, nouja een heel rokje vol vindt ik niet zo leuk. Veder ga ik wel zo’n beetje met alles mee :)

  Beantwoorden
 5. Lie
  15 oktober 2012 at 10:30 (8 jaar ago)

  Er zijn genoeg leuke trends. Alhoewel ik bij sommige trends gedachten krijg over de jaren 90…

  Beantwoorden
 6. Kimberly
  15 oktober 2012 at 12:01 (8 jaar ago)

  Ik ga voor de blauwe truien en de jasjes met studs!:D

  Beantwoorden
 7. Lies
  15 oktober 2012 at 15:16 (8 jaar ago)

  Ik vind alle trends heel erg leuk. Alleen de embellished trend vind ik wat minder. Het idee vind ik leuk, maar zou niet iets zijn wat ik zelf zou dragen.

  Beantwoorden
 8. Sara
  15 oktober 2012 at 16:53 (8 jaar ago)

  Leuke post! Enkel prints, blauw en embellished vind ik leuk momenteel, de rest is absoluut niet mijn ding :)

  Beantwoorden
 9. Jana
  15 oktober 2012 at 20:13 (8 jaar ago)

  Die met studs is mooi :D x

  Beantwoorden
 10. Caroline
  21 oktober 2012 at 10:11 (8 jaar ago)

  Blauw, aztec en de veterlaarsjes vind ik het mooist!

  Beantwoorden
 11. Inger
  22 oktober 2012 at 21:21 (8 jaar ago)

  hihi ik heb precies een paar dagen voor ik deze post zag die lace boots van hm gekocht! ik vind ze zo leuk(: ik vind blauw en aztec supermooi. en je wilt niet weten hoe SUPER erg fan ik en mijn vriendin zijn van studs!! echt lovee’ ♥

  xxx just lovin’ your blog <3

  Beantwoorden
 12. Jade Johnson
  23 juli 2020 at 02:05 (3 weken ago)

  Hi! I’m a Portuguese Single Mom living in San Jose, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 13. Ayleen Young
  7 augustus 2020 at 01:11 (1 week ago)

  I am now 35 years old but last month I had started to see so many wrinkles on my head and it really got me that I hadn¡¯t really taken care of my face. The wrinkles had started when I was much younger but they had only started as minor fine lines and I did not think they would go this far. I immediately started to look for anti-wrinkle skin cream and fortunately, I found Lifecell and I started using it immediately. Two weeks into using the cream and the wrinkles are fading really quick. I believe that at the end of the fourth week there will be no wrinkle left.

  Beantwoorden
 14. best web hosting company
  11 augustus 2020 at 03:29 (4 dagen ago)

  I don’t know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your blog.
  It looks like some of the text on your posts are running off
  the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this
  is happening to them as well? This could be a
  issue with my browser because I’ve had this happen before.
  Thank you

  Beantwoorden
 15. Jamee Mega
  13 augustus 2020 at 13:49 (2 dagen ago)

  I just want to tell you that I am new to blogs and really liked you’re website. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You actually have very good stories. Thanks for revealing your web page.

  Beantwoorden
 16. best hosting
  14 augustus 2020 at 00:10 (2 dagen ago)

  Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too excellent.

  I really like what you have acquired here, really like what
  you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise.
  I can not wait to read far more from you. This is actually a
  tremendous web site.

  Beantwoorden
 17. web hosting providers
  14 augustus 2020 at 08:26 (1 dag ago)

  fantastic points altogether, you simply received a new reader.

  What would you suggest about your publish that you made a few days ago?
  Any positive?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *