Het grote mode herfst/winter trends overzicht #2

Vorige week kon je al deel 1 zien van ‘Het grote mode herfst/winter trends overzicht’. In dit artikel laat ik jullie de belangrijkste en opvallende modetrends zien zodat je weet wat er dit seizoen niet in je kast mag ontbreken. Benieuwd naar deel 2, lees dan snel verder…

Je ziet super veel prints in de winkels, van panter tot bloemen en alles daar tussenin. Persoonlijk vind ik het leuk om een item te dragen met prints en de rest basic te houden. Toch zie je ook dit seizoen prints op prints…

Blauw is net als okergeel en donkerrood een hele trendy kleur. Ik vind blauw een super leuke kleur, toch heb ik niet veel blauwe kledingstukken meer terwijl het wel goed samengaat met blauw gekleurde ogen. Combineer blauw bijvoorbeeld met zwart, grijs of misschien wel geel?

Studs zijn al een behoorlijke tijd heel hip en ook dit seizoen gaan we ze nog steeds veel zien. Je ziet ze op schoenen, tassen, truien, broeken etc. etc. Wil je een kledingstuk iets op leuken? Koop studs op eBay en DIY een nog hippere kledingstuk of accessoire.

Dit is echt een van mijn favo print, de aztec. Dit vind ik zo’n ontzettende toffe print en een vest met een aztec print staat dan ook hoog op mijn wishlist. Deze print zorgt meteen voor wat een meer ‘bohemian’ vibe…

Kies dit seizoen voor stoere laarzen met veters. Je ziet ze echt overal en zelfs H&M heeft hele leuke betaalbare boots met veters. Staan leuk onder een jeans maar ook zeker onder een jurkje.

En dan heb ik het over ‘embellished’ rokjes. Je ziet heel veel rokjes rijkelijk versierd met pailletten, studs, kralen, steentjes etc. Niet alleen leuk voor de feestdagen, ook leuk voor een avondje uit of misschien wel gewoon voor overdag…

Je zag het al in een ‘Trendspotting’ western stijl. Dit is nu hipper dan hip en kunnen we toch ook oprecht een nieuwe trend noemen die we volgens mij nog niet echt eerder zagen (in de afgelopen jaren). Je moet ervan houden. Op zich vind ik het wel leuk, mits, subtiel!

Dit waren wat mij betreft de aller belangrijkste en leukste modetrend voor dit seizoen en ik ben heel benieuwd wat jouw favorieten zijn?