In ‘Wist je dat…’ kun je allerlei nieuwtjes lezen op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Dagelijks ontvang ik persberichten en niet alles is even interessant om te delen en/of er een heel artikel over te schrijven. Ook lees ik natuurlijk zelf leuke nieuwtjes en deze wil ik uiteraard ook graag met jullie delen. Vandaag weer een nieuwe ‘Wist je dat…’

New Look

Ken jij New Look al? Dit is een hele leuke Britse shop met kleding en accessoires voor hele betaalbare prijzen. Inmiddels zit New Look ook al in Nederland, namelijk in de vorm van shop-in-shops in verschillende V&D vestigingen. Laatst zijn er weer twee nieuwe geopend, deze kun je vinden in Groningen en in Breda. Is dit voor jou nog steeds niet in de buurt dan kun je nu ook terecht op vd.nl want hier verkopen ze nu ook kleding, schoenen en accessoires van New Look. De komende weken komen ruim 700 artikelen online, er kan dus volop geshopt worden!

Clinique High Impact Extreme Volume mascara

Wisten jullie dat mijn favoriete mascara van het merk Clinique is, namelijk de ‘High Impact’. Sinds kort heeft Clinique een nieuwe variant, namelijk ‘High Impact Extreme Volume mascara’. Je begrijpt, hier ben ik erg benieuwd naar! Deze nieuwe mascara zorgt onmiddellijk voor een intense glam look en maximaal volume. De mascara heeft een nieuwe extra grote borsteltje die snel de wimpers omhult met een laagje mascara. De mascara bevat een basis van polymeren die de wimpers prepareren voor een intense, brede look. Samen met het ingenieus vormgegeven borsteltje staat de succesformule garant voor intense, extreem volumineuze en maximaal verlengde wimpers, klinkt zeer veelbelovend!
De ‘Hight Impact Extreme Volume Mascara’, ligt nu in de winkels en kost €25,20.
Forever 21 in Nederland
Misschien wist je het al maar misschien is het je ook wel ontgaan omdat je bijvoorbeeld op vakantie was, de Forever 21 komt namelijk eindelijk naar Nederland. En nee, het is geen gerucht…De Forever 21 komt naar Amsterdam en gaat zich vestigen in het pand ‘Rokin Plaza, gelegen aan de Kalverstaat en het Rokin in Amsterdam. Wanneer de deuren opengaan dat weet ik nog niet, uiteraard hou ik jullie op de hoogte!
The Body Shop Dragon Fruit lip Butter

The Body Shop komt met een rijke, intensief en verzorgende lippenbalsem met een zoete geur. De structuur is romig en smelt op de lippen. Je lippen blijven met deze lip butter zacht en glad. Maar dat is niet eens zo heel bijzonder. Wat deze lippenbalsem namelijk echt bijzonder maakt is dat 100% van de winst van dit product naar goede doelen gaat. De drie doelen die dit jaar zijn gekozen, zijn: Bomenstichting, Guusje Nederhorst Foundation en Proefdiervrij. De opbrengt wordt evenredig verdeeld over deze drie goede doelen.

Dus ben je in The Body Shop, koop dan voor 5 Euro een heerlijke lippenbalsem en steun hierbij ook nog eens een goed doel!

Warehouse online shop

In mijn vorige ‘Wist je dat’ schreef ik het al, maar nu is het definitief. De leuke Britse kledingwinkel ‘Warehouse’ heeft nu ook een Nederlandse webshop. Alles is nu in het Nederlands geschreven en de leveringstijd is ook een stukje korter, namelijk 3 tot 5 dagen. Op dit moment kun je alleen nog maar betalen via PayPal of creditcard, gelukkig komt hier binnenkort verandering in want dan is betalen via Ideal ook mogelijk. Ik ben echt een fan van ‘Warehouse’ en vooral de jurkjes zijn prachtig, misschien wat duur (tenminste als je het vergelijkt met H&M) maar de kwaliteit is geweldig!