Mijn fashion herfst wishlist!

Er breekt binnenkort een nieuw seizoen aan en dat betekend vaak ook (deels) een nieuwe garderobe. Inmiddels heb ik al vijf items in mijn hoofd die ik erg graag zou willen hebben voor het najaar. Het leek mij wel leuk om die items aan jullie te laten zien, en ik ben ook benieuwd of jullie al kleding en/of accessoires op jullie wishlist hebben staan? Die van mij zie je hieronder…

Voor meer info, lees je snel verder…

  1. De sneaker wedges zijn al een tijdje hip maar we blijven ze ook gewoon nog in de herfst zien. Gelukkig maar, want ik heb mijn zinnen gezet op een tof paar voor het najaar. Of dit ook echt het paar gaat worden, dat weet ik nog niet maar ik vind deze schoenen van Welikefashion.com wel heel erg tof alleen het prijskaartje is iets minder…
  2. Inmiddels heb ik al drie biker jackets in de kast hangen maar daar kan best nog wel eentje (of twee, of drie) bij en dit blauwe exemplaar van H&M ziet er goed uit!
  3. Ik ben verliefd op deze trui! Helaas is die nu uit verkocht bij Welikefashion.com maar wie weet wordt die wel weer aangevuld en dan is die van mij…
  4. Ook wil ik graag nog een nieuwe tas en deze van Pull & Bear heb ik al een tijdje op het oog. Een vrij simpele zwart nepleren tas met gouden details. Jep, met deze tas zie ik mijzelf wel lopen eigenlijk.
  5. Ten slotte, wil ik ook wel eindelijk een mooie betaalbare rose gouden horloge. Gelukkig komen steeds meer merken en winkels met deze klokjes en deze is van Asos en is een stuk vriendelijk voor mijn portemonnee dan eentje van Michael Kors…

Nu ik ben heel benieuwd naar jouw wishlist, vertel het mij bij de comments…