Mijn fashion herfst wishlist!

Er breekt binnenkort een nieuw seizoen aan en dat betekend vaak ook (deels) een nieuwe garderobe. Inmiddels heb ik al vijf items in mijn hoofd die ik erg graag zou willen hebben voor het najaar. Het leek mij wel leuk om die items aan jullie te laten zien, en ik ben ook benieuwd of jullie al kleding en/of accessoires op jullie wishlist hebben staan? Die van mij zie je hieronder…

Voor meer info, lees je snel verder…

 1. De sneaker wedges zijn al een tijdje hip maar we blijven ze ook gewoon nog in de herfst zien. Gelukkig maar, want ik heb mijn zinnen gezet op een tof paar voor het najaar. Of dit ook echt het paar gaat worden, dat weet ik nog niet maar ik vind deze schoenen van Welikefashion.com wel heel erg tof alleen het prijskaartje is iets minder…
 2. Inmiddels heb ik al drie biker jackets in de kast hangen maar daar kan best nog wel eentje (of twee, of drie) bij en dit blauwe exemplaar van H&M ziet er goed uit!
 3. Ik ben verliefd op deze trui! Helaas is die nu uit verkocht bij Welikefashion.com maar wie weet wordt die wel weer aangevuld en dan is die van mij…
 4. Ook wil ik graag nog een nieuwe tas en deze van Pull & Bear heb ik al een tijdje op het oog. Een vrij simpele zwart nepleren tas met gouden details. Jep, met deze tas zie ik mijzelf wel lopen eigenlijk.
 5. Ten slotte, wil ik ook wel eindelijk een mooie betaalbare rose gouden horloge. Gelukkig komen steeds meer merken en winkels met deze klokjes en deze is van Asos en is een stuk vriendelijk voor mijn portemonnee dan eentje van Michael Kors…

Nu ik ben heel benieuwd naar jouw wishlist, vertel het mij bij de comments…

27 Comments on Mijn fashion herfst wishlist!

 1. lisanneleeft
  5 september 2012 at 10:35 (8 jaar ago)

  He, de tas stond ook op mijn lijstje van de week! Die vind ik echt heeel leuk!

  Maar de schoenen en het jasje en eigenlijk ook het horloge vind ik geweldig :p

  Beantwoorden
 2. Kimberly
  5 september 2012 at 11:00 (8 jaar ago)

  Nummer 2 en 3 vind ik geweldig! Die zou ik ook wel willen

  Beantwoorden
 3. Lie
  5 september 2012 at 13:05 (8 jaar ago)

  Het horloge is erg mooi!

  Beantwoorden
 4. Lori
  5 september 2012 at 13:19 (8 jaar ago)

  wauw, hoeveel kost die tas? :)

  Beantwoorden
 5. Suus
  5 september 2012 at 14:06 (8 jaar ago)

  Leuke items! Vind vooral de tas en het jasje leuk :)

  Beantwoorden
 6. Danielle
  5 september 2012 at 15:34 (8 jaar ago)

  Ik wil ook nog graag sneakerwedges, die vind ik zooo leuk!

  Beantwoorden
 7. Eva
  5 september 2012 at 16:31 (8 jaar ago)

  Kom pas net achter je site! Volg je nu via bloglovin’. :) Leuke wishlist, vooral die wedgesneakers en tas vind ik echt ontzettend leuk.

  Beantwoorden
 8. hanna
  5 september 2012 at 18:35 (8 jaar ago)

  die trui is echt heel leuk (:

  Beantwoorden
 9. Cynthiiaa
  5 september 2012 at 20:48 (8 jaar ago)

  Het blauwe jasje is echt ge-wel-dig! Ik vind jouw smaak zo amazing, hij varieert namelijk enorm, I like!

  Beantwoorden
 10. Lies
  5 september 2012 at 20:58 (8 jaar ago)

  Heel erg mooi! De trui met het hartje vind ik ook heel leuk. Ik hoop voor je dat die weer aangevuld zal worden en je hem kan bemachtigen.

  Beantwoorden
 11. Amberrr
  5 september 2012 at 22:34 (8 jaar ago)

  Bij asos hebben ze hele toffe sneaker wedges, heb ik zaterdag ook besteld en vandaag al ontvangeb

  Beantwoorden
 12. maaike
  6 september 2012 at 21:10 (8 jaar ago)

  Wauw die handtas is echt leuk!! Op mijn wishlist staat een oversized trui met vleermuismouwen :)

  Beantwoorden
 13. Nena
  6 september 2012 at 21:16 (8 jaar ago)

  Ik vind die trui echt superleuk! XX

  Beantwoorden
 14. Ro0z
  7 september 2012 at 14:18 (8 jaar ago)

  Ik heb het jasje van de H&M al een maandje in de kast hangen, super leuk ding, en staat geweldig op zwart of een spijkerbroek!

  Beantwoorden
 15. Fleur
  10 september 2012 at 14:17 (8 jaar ago)

  Leuke wishlist! Ik heb dat soort sneakers, van March23, die zitten heerlijk! En zo’n bikerjasje is super leuk, ik heb er nu 2 haha. Ze blijven zo lekker zitten en handig en zijn zo lekker klassiek en stoer tegelijk. Raken niet zo snel uit de mode.

  Beantwoorden
 16. lianne
  12 januari 2013 at 17:44 (8 jaar ago)

  Ik vind die trui en dat horloge echt super leuk :)

  Beantwoorden
 17. Josephine Campbell
  23 juli 2020 at 02:08 (3 weken ago)

  Hi! I’m a German Single Mom living in New Orleans, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 18. Kaitlyn Nelson
  5 augustus 2020 at 04:09 (1 week ago)

  I have had wrinkles since I was in my mid-30s. They drive me insane because I feel like I look older than I am. I decided to try Lifecell. I’ve been using it for about a month and have seen little to no improvement so far, but I will continue to use it to see if it will make a difference in the future.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *